AL-MA Prod 2000 - Cursuri Microsoft


AL-MA Prod 2000 - Cursuri Microsoft
Domeniu principal de activitate : Educatie, Arta > Cursuri, traininguri
Domenii de activitate :
Adresa postala : Str. Prelungirea Ghencea 122, sector 6, Bucuresti loc. Bucuresti
Judet : Bucuresti
Telefon companie : 0757.272.877

Adresa web :

Oferim traininguri si prezentari pentru produsele recent oferite pe piata sau chiar in faze de dezvoltare beta, cursuri pentru produsele mature, deja folosite de un numar mare de utilizatori. Pentru aceste produse, trainingurile noastre includ prezentari de amanunt ale posibilitatilor de utilizare a acestor produse, impreuna cu exemple de lucru bazate pe experienta de utilizare.

Suntem o firma dinamica, sustinuta de doi traineri certificati Microsoft, cu experienta de peste 8 ani in cursuri adresate adultilor. Certificarile trainerilor nostri sunt: MCP (Microsoft Certified Professional), MCAD (Microsoft Certified Application Developer), MCSD (Microsoft Certified Solution Developer), MCDBA (Microsoft Certified Database Administrator), MCSA (Microsoft Certified System Administrator), MCSE (Microsoft Certified System Engineer), MCITP (Microsoft Certified IT Professional).

Experienta pe care o avem in traininguri IT ne-a permis sa intelegem, dincolo de regulile pedagogice cunoscute, sa intelegem ce trebuie sa facem pentru ca fiecare cursant sa plece de la noi cu informatia gata asimilata, la un nivel care sa ii permita sa aplice cunostintele invatate, din prima zi, la locul sau de munca. Cum realizam acest lucru? Cu exemple. Nu orice fel de exemple, ci exemple specifice fiecarui cursant. Iata avantajul celor 8 ani de traininguri pe care ii avem deja.

Oferim cursurile la sediul nostru, cat si la sediul clientului. La sediul nostru, oferim echipamente corespunzatoare cerintelor Microsoft, respectiv echipamente standard utilizate in servicii pentru cursurile Office. Mediul de lucru pe care il oferim este acelasi cu cel din productie, ceea ce face foarte usoara aplicarea in practica a cunostintelor dobandite la curs. La sediul nostru, cursurile se desfasoara intre orele 10-18, cu o ora pauza de pranz, perioada in care asiguram masa de pranz pentru cursanti. Oferim cursuri si la sediul clientului, cu echipamentele noastre sau ale clientului.

Experienta pe care o avem deja in traininguri ne permite sa asiguram si programe de curs personalizate, pornind de la analiza cerintelor primite din partea clientului. Va asteptam cu placere sa porniti alaturi de noi parcursul in expertiza tehnologiilor Microsoft.

Nu sunt produse inregistrate !
Nu sunt servicii inregistrate !


RSS Feed
Contacteaza firmaAL-MA Prod 2000 - Cursuri Microsoft
Nume *:

E-mail *:

Telefon:

Companie:

Functie:

Subiect *:

Mesaj *:
cod verificare
Introduceti codul de verificare*Publicitatea ta !
publicitateCele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online