Axi Print Shop


Axi Print Shop
Domeniu principal de activitate : Business > Media, publicitate
Domenii de activitate :
Adresa postala : Calea Grivitei Sector 1 loc. Bucuresti
Judet : Bucuresti
Telefon companie : 0733.687.148

Adresa web : www.roll-up.com.ro

Suntem o echipa de profesionişti cu o vastă experienţă, pregătiţi să răspundă provocărilor existente in domeniul tiparului şi al producţiei publicitare. La noi gasesti aproape tot ce ai nevoie pentru a-ti putea comunica mesajul clientilor tai.

Putem sa realizam o identitate vizuala croita pe nevoile si specificul firmei tale, sa concepem un manual de identitate vizuala, care sa inglobeze toate culorile, standardele, dimensiunile, asezarea in pagina a elementelor de identificare vizuala folosite de firma ta, sau putem sa-ti producem doar carti de vizita. Putem sa iti gandim campanii de promovare, sau sa iti personalizam doar o masina. Iti putem oferi un singur sistem de expunere sau iti putem proiecta intregul stand de targ.

Misiunea noastra este sa ne facem cunoscuti in special prin calitatea produselor noastre, termenele scurte de executie si prin modul flexibil de colaborare cu clientii. Noi va aducem sistemul expozitional roll-up + print la cel mai atractiv pret din Romania, nu te conditionam cu o cantitate minima si ai transportul gratuit .

Cu noi vei avea vitrine, showroom-uri, magazine, mall-uri, hypermarket-uri, puncte de vanzare, campanii promotionale, sali de asteptare, sali de conferinte, pasaje de trecere, receptii, hoteluri, unitati de invatamant, cinematografe, teatre, cafenele, baruri, evenimente mondene, aeroporturi, campanii de sampling, conferinte, standuri expozitionale, ce te vor reprezenta intr-un mod evident si inedit.

Roll-upul este unul din cel mai usor de utilizat sistem expozitional prin cele 30 secunde de instalare.Este usor de transportat gratie celor nici 2 Kg si datorita genti de transport pe care ti-o facem cadou.Este un sistem de afisare retractabil ce permite afisarea unor suprafete mari de print ( 0.8 / 2 m ) intr-un timp foarte scazut de montaj.

Printul este produs pe un material special conceput ptr acest sistem si anume polipropilena .Calitatea printului este una exceptionala , indoor, conform fisierului trimis de dumneavostra.

Pretul ptr acest sistem expzitional este de 27,50 euro + tva. Acest pret include: sitemul roll-up, printul, geanta si transportul in Bucuresti ( ptr cei din afara Bucurestiului se mai adauga o taxa de 30 ron tva inclus ).

Sa nu crezi ca venim doar cu atat !

O a doua surpriza placuta cu care te intampinam este cea ptr afise/postere indoor ce vin la un pret de 5,5 euro + tva / mp ( acest pret include tiparirea si taierea la format).

Produsele noastre nu se opresc aici. Oferim servicii de tipar digital, servici de tipografie la preturi avantajoase si print outdoor de mari dimensiuni. Asa ca nu mai sta pe ganduri trimite-ne un mail.

Nu sunt produse inregistrate !
Nu sunt servicii inregistrate !


RSS Feed
Contacteaza firmaAxi Print Shop
Nume *:

E-mail *:

Telefon:

Companie:

Functie:

Subiect *:

Mesaj *:
cod verificare
Introduceti codul de verificare*Publicitatea ta !
publicitateCele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online