Creativ Evolution


Creativ Evolution
Domeniu principal de activitate : Business > Management, marketing
Domenii de activitate : Media, publicitate
Adresa postala : Sector 5 loc. Bucuresti
Judet : Bucuresti
Telefon companie : 0742.533.804

Adresa web : www.networking.evotin.ro

Creativ Youth Evolution este o companie romaneasca, fondata in 2008, cu obiect de activitate consultanta in afaceri & management si training dedicat dezvoltarii personale, din dragoste pentru oameni si pasiune pentru evolutie personala (www.evotin.ro).

Firma noastra isi propune sa sustina activ mediul de business din Romania, sa creeze oportunitati pentru oamenii de afaceri, factorii de decizie si manageri oferindu-le posibilitatea sa fie in permanenta legatura cu lumea afacerilor, avand la baza un concept simplu castig-castig.Viorica Ionita, fondatorul Creativ Youth Evolution, are o experienta de peste 20 de ani in domenii de activitate din sectorul privat in diverse industrii, in pietele B2B si B2C: retail, telecom, IT&C, ONG, Banking (elaborare si implementare de strategii organizationale, coordonare de proiecte in domeniile: Channel Marketing, Vanzari &Distributie, Financiar Comercial, consultanta management ONG).

In mediul economic de azi performanta si succesul nu se obtin lucrand singuri, este nevoie de parteneriate, de timpul si resursele celor cu care dezvoltam aceste parteneriate. Succesul in afaceri este direct influentat de oportunitatile care iti genereaza noi recomandari si conexiuni astfel ca nu este suficient doar ce faci ci si cum faci.

Misiune

Organizarea evenimentelor de business networking pentru antreprenori si manageri, accesul la oportunitati de afaceri intr-un cadru formal pentru crearea de relatii si parteneriate, aflarea noilor tendinte din mediul de business, exemple de bune practici.

Viziune

Sa sprijinim mediul de afaceri din Romania prin creativitate, dinamism, consecventa si sa fim un model in crearea si dezvoltarea relatiilor de afaceri.

 

Nu sunt produse inregistrate !
Nu sunt servicii inregistrate !


RSS Feed
Contacteaza firmaCreativ Evolution
Nume *:

E-mail *:

Telefon:

Companie:

Functie:

Subiect *:

Mesaj *:
cod verificare
Introduceti codul de verificare*Publicitatea ta !
publicitateCele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online