Floraria Buchet Express Timisoara, buchete de flori si aranjamente florale in Timisoara


Floraria Buchet Express Timisoara, buchete de flori si aranjamente florale in Timisoara
Domeniu principal de activitate : Stil de viata > Flori
Domenii de activitate :
Persoana de contact : Ciui Leonard
Adresa postala : Str. C. Brediceanu, nr. 11, Timisoara loc. Timisoara
Judet : Timis
Telefon : 0720.134.525

Adresa web : www.buchet-express.ro/

Trimite flori in Timisoara tuturor celor dragi si colaboratorilor dumneavoastra prin floraria online www.buchet-express.ro Timisoara.

Gestul de a oferi flori celor dragi înseamnă tact şi nobleţe sufletească, el fiind o cale sigură de a impresiona dacă sunt plasate la momentul potrivit şi constituie o surpriză. Se ştie că pentru femei contează foarte mult intenţia de a li se oferi flori; noi vă spunem că şi florile ca atare, pe care le vor preţui. Însă modul în care le sunt oferite va rămâne veşnic în amintirea lor.

A trimite flori la domiciliu este un obicei pe cât de romantic şi elegant, pe atât de comod. Pe langa asta, acest gest are atuul de a transforma pana si pe cel mai insensibil barbat intr-un print romantic.

Fiţi spontani, găsiţi o mie de motive pentru a le surprinde. Noi va ajutam sa exprimati sentimente.

Din oferta noastra de flori si cadouri va amintim: cosuri cu flori, buchete de flori, aranjamente florale in vaza, cos cu vin si dulciuri, cos cu fructe, cos cu flori si fructe, cadouri dulci, ursuleti de plus, vaze elegante, torturi, sampanie, felicitari etc.

Farmec
Tip produs : Stil de viata > Flori
Descriere : "Farmec" este un mănunchi de flori mixte care împreună dau notă de fineţe, gingăşie şi nu în ultimul rând farmec. El se poate dărui cu ocazia zilelor onomastice, de

Simple pink
Tip produs : Stil de viata > Flori
Descriere : Trandafirii roz simbolizează fericirea perfectă, romantismul, fiind cea mai afectiva floare, lucru confirmat chiar de prima domnişoară pe care o vei întâlni.

Indiciu de epoca
Tip produs : Stil de viata > Flori
Descriere : Este o nota de eleganta cu indicii de epoca anilor '50 adaugata aranjamentului stralucitor de flori si un mod mai sofisticat de a-i spune "Ma gandesc la tine".

Livrare de flori si cadouri in Timisoara
Tip serviciu : Stil de viata > Flori
Descriere : Efectuam livrari de flori si cadouri insotitoare la domiciliu pentru o surpriza de neuitat. Ne place sa ne mai spunem floraria lui Cupidon, pentru ca tolba lui este plina cu flori numai bune de trimisContacteaza firmaFloraria Buchet Express Timisoara, buchete de flori si aranjamente florale in Timisoara
Nume *:

E-mail *:

Telefon:

Companie:

Functie:

Subiect *:

Mesaj *:
cod verificare
Introduceti codul de verificare*Publicitatea ta!
publicitateCele mai citite știri și articole

Publicitatea ta!
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Publicitate online - promovare servicii

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink - publicitate

Ghid comunicare si promovare online