Fundatia Motivation Romania


Fundatia Motivation Romania
Domeniu principal de activitate : Sanatate > Psihologie
Domenii de activitate :
Persoana de contact : Ionela Tudor
Adresa postala : Str. Podisor Nr.1, loc. Buda, Com Cornetu, Jud Ilfov , Romania loc. Buda
Judet : Ilfov
Telefon : 021.448.0242

Adresa web : www.motivation.ro

Fundatia Motivation Romania s-a infiintat in 1995 pentru a veni in sprijinul copiilor si tinerilor cu dizabilitati din Romania, sprijin pe care l-am oferit neintrerupt pana in prezent.

Initiativele si succesele ne-au recomandat in anul 2002 Aliantei internationale IMPACT (formata din organizatii pentru persoanele cu dizabilitati din Statele Unite, Marea Britanie, Germania si Norvegia), care ne-a invitat sa dezvoltam un proiect comun pentru dezinstitutionalizarea copiilor cu dizabilitati din Romania.

In 2008, organizatia Shaw Trust, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de angajare pentru persoanele cu dizabilitati din Marea Britanie, ne-a propus sa devenim parteneri pentru a dezvolta impreuna servicii de sprijin sustenabile pentru persoanele cu dizabilitati din Romania.

Suntem de asemenea membri ai Federatiilor ANCOR si Workability Europe, iar din 2004 suntem afiliati la Federatia Internationala de Tenis, prin programul de tenis in fotoliu rulant. Din 1995, Motivation Romania a readus speranta intr-o viata implinita si libertatea de miscare unui numar de peste 4,000 de copii si adulti cu dizabilitati.

Serviciile pe care le oferim acopera o gama larga de nevoi ale copiilor si adultilor cu dizabilitati, de la echipament adaptat pentru diferite tipuri de dizabilitati motorii, la recuperare medicala si instruire pentru viata independenta, alaturi de un instructor in fotoliu rulant.

Programele noastre pun accent pe integrarea sociala, educationala si profesionala, prin consultanta pentru accesibilizarea spatiilor, medierea integrarii in munca, ingrijire in centrul de zi sau activitati de petrecere a timpului liber – sport adaptat, evenimente culturale.

Una din cele mai importante initiative fost aceea de a de dezvolta servicii de ingrijire in comunitate pentru copiii cu dizabilitati dezinstitutionalizati. Incepand din ianuarie 2003, prin programul Impact am transferat 37 de copii cu dizabilitati din Centrul de Plasament Tancabesti (Ilfov). Dintre acestia, 25 traiesc in cele 3 case de tip familial Motivation, iar 6 sunt gazduiti de familii de plasament din judetul Ilfov.

Pentru copiii nostri am dezvoltat servicii de recuperare medicala si psihologica, un centru de zi si un atelier ocupational. Le oferim sprijin educational in propriul nostru centru de zi, in scoli speciale si scoli publice. Organizam tabere si alte activitati menite sa le ofere copiilor si tinerilor nostri o viata cat mai aproape de cea dintr-o familie.

Nu sunt produse inregistrate !
Motivation dezvolta programe pentru persoanele cu dizabilitati
Tip serviciu : Sanatate > Medicina generala
Descriere : Istoria Motivation a inceput acum 15 ani cu productia de scaune rulante. Principiul important caruia i-am ramas fideli in toti acesti ani este cel al asigurarii celei mai bune solutii pentruContacteaza firmaFundatia Motivation Romania
Nume *:

E-mail *:

Telefon:

Companie:

Functie:

Subiect *:

Mesaj *:
cod verificare
Introduceti codul de verificare*Publicitatea ta!
publicitateCele mai citite știri și articole

Publicitatea ta!
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Publicitate online - promovare servicii

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink - publicitate

Ghid comunicare si promovare online