H.B.P. Eko Distribution - produse de curatenie


H.B.P. Eko Distribution - produse de curatenie
Domeniu principal de activitate : Business > Management, marketing
Domenii de activitate :
Adresa postala : Intrarea Abatorului nr.5 loc. Glina
Judet : Ilfov
Telefon companie : 021.318.21.44

Adresa web : www.hbpeko.ro

H.B.P.EKO DISTRIBUTION SRL este unic distribuitor in Romania a produselor profesionale de igienizare marca FIRMA, Italia.

FIRMA SRL, unul dintre cei mai mari producatori italieni de produse profesionale de igienizare, cu o experienta de peste 20 ani in industria chimica, ofera o gama larga de produse de curatenie pentru industria alimentara, industria grea, zootehnie, institutii publice: hoteluri si restaurante, spitale, clinici, camine, gradinite, scoli, unitati militare, igiena urbana, piscine; pentru curatatorii si spalatorii profesionale, firme curatenie, spalatorii auto.

FIRMA SRL este cunoscuta pe plan mondial ca un producator cu o inalta responsabilitate ambientala si este certificata ISO 9001:2000 (No IT 06/0200.1) si ISO 14001:2004 (No IT 06/0216). Prin laboratoarele proprii asigura un nivel ridicat al calitatii, siguranta alimentara (h.a.c.c.p.), echilibrul ecologic, oferind produse care corespund regulamentului 648/2004/CE si standardelor de calitate impuse de comunitatea europeana.

Va oferim programe specializate de igienizare si produse profesionale: detergenti, dezinfectanti, detartranti si alte produse specifice. Asiguram un nivel inalt de calitate prin serviciile pre si post vanzare.

Va oferim consultanta tehnica in ceea ce priveste utilizarea eficienta a produselor de igienizare prin programe detaliate de curatenie. Pentru a raspunde nevoilor clientului, va oferim pachete complete de curatenie, completam gama de detergenti si dezinfectanti cu masini pentru curatat, accesorii profesionale de curatenie, consumabile din hartie (prosoape de bucatarie, prosoape de baie, hartie igienica).

Detergent SUPERCONCENTRAT FC 400
Tip produs : Business > Management, marketing
Descriere : Cumparati acum FC 400 si alegeti sa va reduceti costurile! Achizitionand produsul nostru veti  obtine o solutie de lucru intr-un flacon de 750 ml la numai 0.76 RON inclusiv TVA si scapati

Nu sunt servicii inregistrate !


RSS Feed
Contacteaza firmaH.B.P. Eko Distribution - produse de curatenie
Nume *:

E-mail *:

Telefon:

Companie:

Functie:

Subiect *:

Mesaj *:
cod verificare
Introduceti codul de verificare*Publicitatea ta !
publicitateCele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online