INSOFT - aplicatii informatice personalizate


INSOFT - aplicatii informatice personalizate
Domeniu principal de activitate : Web, Soft > Software, programe
Domenii de activitate :
Adresa postala : Calea Giulesti nr. 8D, etaj 1, sector 6, 060274 loc. Bucuresti
Judet : Bucuresti
Telefon companie : 0374.023.255

Adresa web : www.insoft-dc.ro

INSOFT Development & Consulting este o companie privată, din România, care activează în domeniul IT&C pe piața locală și internațională încă din anul 2008. Evoluția și dezvoltarea constantă sunt cele două elemente principale care au asigurat companiei una dintre pozițiile de top în rândul companiilor de IT&C din România și care au contribuit la câștigarea încrederii clienților și partenerilor cu care INSOFT colaborează.

 

Avantajul competitiv care este pus la dispoziția colaboratorilor se referă la know-how-ul, calitatea și experiența deosebită a echipelor de specialiști din cadrul companiei. Valorile care se află la baza echipei INSOFT cât și în stabilirea parteneriatelor de încredere, bazate pe performanță și profesionalism, sunt: relațiile de durată; valoarea echipei; inovația și creativitatea; cercetarea și dezvoltarea și responsabilitatea socială.

 

INSOFT Development & Consulting pune la dispoziția clienților o gamă extinsă de soluții informatice adresate domeniului guvernamental, educațional, sănătății și mediului de afaceri, compania fiind unul dintre principalii integratori de sisteme informatice complete din România.

 

Portofoliul companiei cuprinde aplicații software personalizate și dezvoltate pe baza celor mai noi și performante tehnologii; portaluri web de mare anvergură; soluția completă de eLearning –learnIN; IEP (INSOFT Enterprise Portal); Blink EMS (Education Management System); INVALUE (soluție pentru gestionarea competențelor în vederea încadrării în standarde ocupaționale); DMS (document management system), GIS (geographic information system), BI (business intelligence) și servicii de consultanță adresate mediului de afaceri și segmentului de management.

learnIN
Tip produs : Web, Soft > Software, programe
Descriere : Suita de soluţii learnIN include aplicaţii integrate de eLearning dezvoltate de specialişti cu o mare experienţă în domeniu. learnIN include atât o platformă completă de eLearning

Nu sunt servicii inregistrate !


RSS Feed
Contacteaza firmaINSOFT - aplicatii informatice personalizate
Nume *:

E-mail *:

Telefon:

Companie:

Functie:

Subiect *:

Mesaj *:
cod verificare
Introduceti codul de verificare*Publicitatea ta !
publicitateCele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online