IOAN Co. SRL


IOAN Co. SRL
Domeniu principal de activitate : Constructii > Proiectare, studii
Domenii de activitate :
Adresa postala : Calea Mosilor nr.227, bl. 37, ap.81, Sector 2 loc. Bucuresti
Judet : Bucuresti
Telefon companie : 0741.173.033

Adresa web : www.ioanco.ro

IOAN Co. a luat fiinta in anul 1993. Din anul 2001 activeaza in domeniul proiectarii in constructii realizand o gama larga de proiecte de constructii civile si industriale. In portofoliul nostru de lucrari isi gasesc locul atat constructii rezidentiale (case, vile, pensiuni, blocuri de locuinte) cat si constructii cu caracter comercial sau de productie ( magazine de prezentare, blocuri de birouri, hale de depozitare si de productie).

In plus, din anul 2009, IOAN Co. si-a concentrat capacitatea de proiectare catre realizarea de centrale electrice solare cu panouri fotovoltaice de mare putere. Parcurile fotovoltaice proiectate de IOAN Co. au puteri instalate intre 500 kW si 9,9 MW si sunt amplasate in Dobrogea si Muntenia. Pentru Moldova, IOAN Co. a elaborat proiectul pentru o centrala cu biogaz.

Prin profesionalism si o conduita corecta fata de clientii sai IOAN Co. s-a afirmat ca un partener serios, eficient si de nadejde pentru beneficiarii serviciilor sale. Mai multe despre IOAN Co. ca proiectant in constructii gasiti pe website-ul www.ioanco.ro.

Ca raspuns la provocarile crizei economice, pentru a veni in intampinarea nevoii de proiecte de constructii rezidentiale la preturi accesibile chiar si in aceste conditii, firma IOAN Co. a pus in practica conceptul de proiecte refolosibile care permit o reducere a costurilor unui proiect cu cca. 60%. Pentru a fi cat mai aproape de cei atrasi de acest tip de proiecte a fost creat site-ul specializat www.proiectedecase-casa.ro in care sunt prezentate, intr-un webcatalog, proiectele de mica anvergura ale firmei (case, vile, pensiuni) care pot constitui puncte de interes pentru potentialii clienti.

Preocupati de ideea diversificarii serviciilor puse la dispozitie de IOAN Co., ca o solutie de atenuare a impactului diminuarii temporare a comenzilor in perioade economice mai dificile, dar tinand cont si de nevoia de asigurare a legalitatii utilizarii software-ului de proiectare de tip CAD la preturi rezonabile, IOAN Co. a introdus in sfera activitatilor sale si distributia de software dand consistenta sloganului „bun si ieftin”.

Astazi IOAN Co. este distribuitor pentru software-ul ZWCAD© si GstarCAD©, alternative viabile, eficiente si ieftine la clasicul AutoCAD©, apreciat de clientii sai pentru seriozitate si preturile accesibile practicate. Prezentarea acestor produse poate fi gasita pe site-ul www.softieftin.ro si pe site-urile dedicate www.zwcadieftin.ro si www.gstarcad.ro.

Preocupati de nevoile clientilor sai distribuie si KSOffice, o alternativa la Microsoft Office care consuma foarte putine resurse de calculator (are cca. 40 MB) si KingSoft Antivirus, un scut puternic si ieftin impotriva invadatorilor informatici.

Nu sunt produse inregistrate !
Nu sunt servicii inregistrate !


RSS Feed
Contacteaza firmaIOAN Co. SRL
Nume *:

E-mail *:

Telefon:

Companie:

Functie:

Subiect *:

Mesaj *:
cod verificare
Introduceti codul de verificare*Publicitatea ta !
publicitateCele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online