MedWOW - platforma echipament medical


MedWOW - platforma echipament medical
Domeniu principal de activitate : Web, Soft > Comert electronic
Domenii de activitate :
Adresa postala : Str. Pictor Aurel Baesu nr.47, Sector 1 loc. Bucuresti
Judet : Bucuresti
Telefon companie : 0744.373.870

Adresa web : ro.medwow.com

Facilitarea accesului la echipament medical de inalta calitate pentru toate entitatile de ingrijire a sanatatii este acum posibila datorita intrarii MedWOW pe piata din Romania.

In 5 Noiembrie 2010, Romania MedWOW, platforma globala de echipament medical recunoscuta pe plan international, anunta cu placere ca Romania, prin intermediul companiei SAPACO 2000 S.A., s-a alaturat retelei de franciza MedWOW. Website-ul prietenos cu utilizatorul serveste actorilor-cheie din domeniul echipamentelor medicale, combinand serviciul Suport clienti in mai multe limbi cu servicii profesionale complexe si de o exceptionala fiabilitate. Intregul site, inclusiv: motorul complex de cautare, toate serviciile Suport si Clienti, facilitatile de comparatie si toate articolele si paginile de informatii, sunt acum in totalitate disponibile in limba romana.

Data fiind nevoia crescanda de echipament medical de buna calitate si cu un pret rezonabil care se manifesta pretutindeni in Europa, numerosi profesionisti din domeniul sanatatii au beneficiat de platforma sigura a MedWOW in cumpararea de echipament medical. Inregistrarea este complet gratuita iar numerosi utilizatori au optat pentru folosirea serviciului profesional, a serviciului de postare simplificata precum si a unei largi varietati de alte servicii-suport orientate catre client.

In prezent exista peste 220.000 de articole de vanzare pe MedWOW, cu utilizatori inregistrati din 222 de tari utilizand portalul cu regularitate. Pentru clientii care prefera sa comunice in limba lor materna, exista o interfata multilingva care permite efectuarea de tranzactii intre cumparatorii si vanzatorii din toata lumea.

De asemenea, exista oportunitati de publicitate pe banner orientata, pentru vanzatorii interesati de a gasi cumparatori din toata lumea. Vanzatorii de echipament medical isi pot asigura maximum de vizibilitate cu publicitatea pe banner pe pagina de pornire, precum si pe paginile dispozitivelor intens traficate, calculatorul valorii de piata si paginile articolelor de pe site-ul MedWOW.

Sorina Marin, Managerul de Operatiuni al MedWOW – Romania, a avut urmatorul comentariu: “Am inteles ca, alaturandu-ne MedWOW, vom putea servi mai bine domeniul de echipament medical din Romania. Am fructificat aceasta oportunitate si suntem acum o parte importanta a unei retele globale de succes. Ca rezultat, avem acces la intreaga lume de echipamente si servicii din care suntem mandri sa facem parte. Mai stim, de asemenea, ca prin intermediul SAPACO 2000 S.A, vom putea oferi excelente servicii, si toate in limba romana. In permanenta incercam sa servim mai bine interesele clientilor nostri traditionali si noi, si vom fi bucurosi sa raspundem la toate intrebarile dvs.”

Oportunitati de franciza MedWOW sunt inca disponibile in alte tari ale lumii. Cu un numar de peste 6.500 vizitatori unici pe zi, utilizatorii se indreapta catre acest site unic datorita numeroaselor beneficii pe care le ofera, incluzand: un motor de cautare complex cu multiple optiuni, poarta de intrare pe piata internationala de echipament medical, servicii care intaresc siguranta si securitatea in tranzactii, interfata multilingva si multe alte servicii destinate sa sprijine in mod direct utilizatorii.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati la tel: 040.318.110.933.

Nu sunt produse inregistrate !
Nu sunt servicii inregistrate !


RSS Feed
Contacteaza firmaMedWOW - platforma echipament medical
Nume *:

E-mail *:

Telefon:

Companie:

Functie:

Subiect *:

Mesaj *:
cod verificare
Introduceti codul de verificare*Publicitatea ta !
publicitateCele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online