My Jewellery - bijuterii din argint si cristale Swarovski


My Jewellery - bijuterii din argint si cristale Swarovski
Domeniu principal de activitate : Web, Soft > Comert electronic
Domenii de activitate : Bijuterii, accesorii
Adresa postala : str. Academia Teologica nr.7-9 loc. Arad
Judet : Arad
Telefon companie :

Adresa web : www.myjewellery.ro

My Jewellery SRL a fost infiintat la inceputul anului 2010, fiind o firma tanara, in plina expansiune. La baza companiei sta dorinta de a aduce in Romania marci de renume in domeniul bijuteriilor si al obiectelor decorative.

My Jewellery se adreseaza magazinelor care comercializeaza bijuterii si/sau obiecte decorative, firmelor care doresc sa faca cadouri deosebite partenerilor, angajatilor sau clientilor lor, dar si persoanelor fizice care iubesc si apreciaza frumosul, prin magazinul virtual myjewellery.ro, unde veti gasi intotdeauna produse de cea mai inalta calitate.

Cele trei firme pe care le reprezentam in exclusivitate in Romania sunt Oliver Weber, Enzo si Goebel.

Oliver Weber este deja un nume recunoscut in toata Europa datorita bijuteriilor inedite si de o calitate deosebita pe care le produce folosind elemente Swarovski (cristale Swarovski si perle Swarovski) dar si datorita celorlalte produse din gama, cum sunt posetele, ochelarii de soare sau ceasurile. Fabrica Oliver Weber este situata in Innsbruck - Austria, in imediata apropiere a fabricii de cristale Swarovski. Toate produsele sunt fabricate manual cu cea mai mare atentie si pricepere, datorita acestui lucru toate produsele Oliver Weber au o garantie de 2 ani.

Goebel este cel mai mare si renumit producator de obiecte decorative, figurine si cadouri de portelan din Europa, fiind prezenti in peste 80 de tari, de pe 5 continente. Produsele Goebel sunt traditional recunoscute in Europa si S.U.A., dar in ultimii ani au cucerit si Asia sau Australia. Fabrica Goebel a fost infiintata in anul 1871 si inca de atunci a pus accentul pe frumusetea artistica si lucrul manual bine executat.

Cele mai cunoscute colectii Goebel sunt Artis Orbis, Adam & Ziege si Rozina Wechtmeister.

Colectia Artis Orbis este renumita datorita faptului ca pe obiectele din portelan se regasesc picturi celebre ale marilor pictori din toate timpurile (Gustav Klimt, Salvador Dali, Claude Monet sau Vincent van Gogh).

Colectia Adam&Ziege este o colectie de solnite si suporturi pentru piper din portelan (plus articole adiacente, cum sunt suportul pentru ou sau temporizatorul pentru fierberea oului), ale caror design este creat de celebrii designeri Thomas Adam si Stefan Ziege. Obiectele din aceasta colectie transmit o atitudine pozitiva fata de viata si bucuria de a trai zi de zi.

Nu sunt produse inregistrate !
Nu sunt servicii inregistrate !


RSS Feed
Contacteaza firmaMy Jewellery - bijuterii din argint si cristale Swarovski
Nume *:

E-mail *:

Telefon:

Companie:

Functie:

Subiect *:

Mesaj *:
cod verificare
Introduceti codul de verificare*Publicitatea ta !
publicitateCele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online