Profile decorative de fatada - Decostyrene


Profile decorative de fatada - Decostyrene
Domeniu principal de activitate : Constructii > Amenajari, decoratiuni
Domenii de activitate :
Adresa postala : Aurel Vlaicu nr.78B loc. IASI
Judet : Iasi
Telefon companie : 0743.138.787

Adresa web : www.decostyrene.ro

SC CUTMAX CNC DESIGN SRL - producator de profile decorative de fatada - Decostyrene®, modele de cornise, ancadramente, pervazuri si chei de bolta. Profilele Decostyrene® pentru fatada adauga personalitate, frumusete si stil casei tale, avand o calitate superioara la costuri mult mai reduse decat sistemele clasice pentru decorare a cladirilor.

Profilele pentru imbinarea dintre tavan si perete se remarca prin designul si calitatea exceptionale transformand incaperea ta intr-o oaza de confort. De asemenea, ele reprezinta solutia ideala pentru ascunderea imperfectiunilor de la imbinarea dintre perete si tavan.

Firma noastra a inceput din anul 2008 sa cerceteze si sa perfectioneze tehnologia acoperirii profilelor decorative de fatada, acestea fiind realizate de un utilaj CNC 3D, proiectat si realizat in intregime de catre colectivul nostru.

Decostyrene® a testat profilele de fatada in cele mai dificile conditii climatice, rezistand la temperaturi extreme, ploaie, raze solare, gheata si zapada. Daca sunt instalate corect pot rezista peste 50 de ani.

Datorita structurii din polistiren expandat de inalta densitate acoperit cu polimeri de ultima generatie, profilele Decostyrene® sunt usoare si nu adauga greutate suplimentara fatadei. Sunt rigide dar totodata elastice si completeaza perfect sistemul de termoizolatie al casei tale.

Polistirenul expandat (EPS) este un material care poate fi reciclat 100%, nu favorizeaza dezvoltarea microorganismelor, nu putrezeste, nu creeaza mucegai, nu se dezintegreaza, dar in schimb necesita protectie mecanica impotriva socurilor. Profilele Decostyrene® sunt prezentate spre comercializare in magazinele de profil.

Daca modelele noastre prezinta interes sau doriti sa deveniti propriul arhitect al casei, va rugam sa ne anuntati si va vom trimite comanda pe baza specificatiilor dvs.. Puteti sa ne trimite-ti pe e-mail, posta, fax desenele modelelor personalizate in oricare dintre urmatoarele formate, PDF, DXF, DWG, JPG, GIF, PNG, TIFF impreuna cu numărul de piese de care aveti nevoie. Va vom trimite un raspuns care va rezolva "impasul" in care se afla casa dumneavoastra.

Nu ezitati sa ne sunati daca aveti intrebari cu privire la comanda sau cu privire la produsele noastre. Asteptam sa ne vizitati si pe: http://www.decostyrene.ro .

Profile Decorative
Tip produs : Constructii > Amenajari, decoratiuni
Descriere : Profile decorative de fatada Decostyrene: ancadramente, pervazuri, cornise, chei de bolta, profile decorative.   FABRICAT 100% IN ROMANIA - Profil decorativ cu structura din polistiren

Nu sunt servicii inregistrate !


RSS Feed
Contacteaza firmaProfile decorative de fatada - Decostyrene
Nume *:

E-mail *:

Telefon:

Companie:

Functie:

Subiect *:

Mesaj *:
cod verificare
Introduceti codul de verificare*Publicitatea ta !
publicitateCele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online