Soft-Expert


Soft-Expert
Domeniu principal de activitate : Web, Soft > Software, programe
Domenii de activitate :
Adresa postala : Str. Aninului, Nr. 7, Sector 1 loc. Bucuresti
Judet : Bucuresti
Telefon companie : 0721.030.257

Adresa web : soft-expert.info

SOFT EXPERT – PARTENERUL DUMNEAVOASTRA PENTRU SUCCESUL PE TERMEN LUNG

Orice companie are nevoie de un sistem informatic performant pentru a gestiona si eficientiza managementul resurselor proprii si relatiile cu clientii.

Astfel echipa Soft Expert dezvolta si implementeaza solutii care eficientizeaza diferite activitati din cadrul companiei dumneavoastra. Cu ajutorul acestor solutii va puteti automatiza activitatea companiei si puteti oferi suport clientilor raspunzand astfel in mod eficient nevoilor acestora.

Experinta ne arata ca timpul de folosire a unei aplicatii trebuie sa fie cât mai scurt, de aceea prin solutiile noastre incercam sa usuram si sa dinamizam activitatea clientului.

Solutiile Soft Expert se adreseaza intreprinderilor medii si mari din toate sectoarele industriale si comerciale, administratiilor publice si companiilor prestatoare de servicii.

Viziune:

Viziunea companiei Soft Expert are la baza transformarea avantajelor tehnologiilor noi in beneficii si motivarea angajatilor. In acelasi timp, intelegem ca succesul pe termen lung este asigurat prin implicare si profesionalism pentru realizarea obiectivelor comune.

Valorile companiei:

Performanta - ne motivam si ne dedicam activitatilor. Profesionalism - abordam toate aspectele cu maxim interes. Profitabilitate - rezultatele sunt vizibile pentru toti cei implicati. Parteneriat - ne angajam in relatii pe termen lung cu fiecare membru al echipei, cu clientii, cu alti parteneri si actionarii nostri.

Obiectivul companiei:

Ne orientam catre companiile care-si doresc dezvoltarea afacerii beneficiind de avantajele unor solutii software flexibile si accesibile. Solutiile Soft Expert se adreseaza intreprinderilor medii si mari din toate sectoarele industriale si comerciale, administratiilor publice si companiilor prestatoare de servicii.

Datorita cerintelor clientilor nostri de a furniza odata cu implementarea solutiilor software si platforma hardware necesara, Soft Expert distribuie si tehnica de calcul.

Gama de produse oferite acopera intregul spectru de componente si periferice, plecând de la simpla livrare a unui PC, la solutiile complexe de dotare a unui sistem informatic, solutii business la nivel de companie.

Companiile care au ales solutiile implementate de noi beneficiaza de siguranta unui sistem matur, de un suport real si un factor de stabilitate in interiorul organizatiei.

Nu sunt produse inregistrate !
Nu sunt servicii inregistrate !


RSS Feed
Contacteaza firmaSoft-Expert
Nume *:

E-mail *:

Telefon:

Companie:

Functie:

Subiect *:

Mesaj *:
cod verificare
Introduceti codul de verificare*Publicitatea ta !
publicitateCele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online