Informatii articole

ARTICOLE

 

Ministerul de Interne vrea sa dea 1,5 milioane lei pentru salam, cartofi, inghetata, bere si vin


 Ministerul de Interne vrea sa dea 1,5 milioane lei pentru salam, cartofi, inghetata, bere si vinCategorie : Articole > Administratie, institutii publice
publicat pe : 16.03.2010

 

Ministerul Administratiei si Internelor organizeaza licitatii publice pentru achizitionare de mezeluri, cartofi congelati, vin, sucuri naturale si inghetata, valoarea contractelor fiind estimata in jurul a 1,5 milioane de lei.


Toate licitatiile au ca puncte comune alegerea ofertei pe criteriul pretului cel mai redus si incheierea unui contract-cadru pentru o perioada de 12 luni.

 

Masa la Ministerul de Interne va incepe cu mezeluri ca la mama acasa. Din depozitele ministerului nu vor lipsi in urmatoarele 12 luni kaizerul, muschiul tiganesc, muschiul file, pastrama de porc, sunca presata, sunculita taraneasca, toba, lebarul, caltabosii, ceafa afumata si pieptul ardelenesc. In acest sens, ministerul organizeaza o licitatie si asteapta ofertele pana in 9 aprilie. Valoarea estimata a acestui contract este de 365.600 de lei.

 

Pe langa un mezel bun, merge asezonat un salam bun. Astfel, pana in 26 martie, operatorii economici trebuie sa depuna oferte in vederea incheierii unui contract cadru pentru achizitionarea de salamuri pentru angajatii Ministerului de Interne. Angajatii institutiei se vor delecta cu salam Banatean, de Sibiu, Carpati, Taranesc, Victoria si Italian, dar si cu parizer de porc. Acordul cadru urmeaza sa se incheie, de asemenea, cu mai multi ofertanti, valoarea estimata fiind de 285.400 de lei.

 

Masa de pranz va include, in 2010, cartofi, atat pentru angajatii Ministerului de Interne de la Bucuresti, cat si pentru cei de la Mamaia si de la Brasov. Ofertele pentru cartofii congelati pot fi depuse pana in 7 aprilie, valoarea estimata a contractului fiind de 116.450 de lei.

 

Masa nu se poate incheia fara o inghetata buna, considera reprezentantii Ministerului de Interne care vor ca, pana in 8 aprilie sa fie depuse oferte de catre agenti economici pentru inghetata la cutie, pe bat sau la cornet. Valoarea estimata a contractului este de 74.250 de lei.

 

Meniul trebuie udat cumva si, de aceea, Ministerul Administratiei si Internelor s-a gandit sa organizeze licitatii pentru achizionarea de vinuri, bere, coniac, gin si whisky, respectiv de sucuri naturale, in functie de preferinte.

 

Cei trei operatori economici care vor fi alesi pentru achizitia de vinuri vor trebui sa prezinte mostre din soiurile Muscat Ottonel, Merlot, Pinot Noir si Aligote alb. Valoarea estimata a acestui contract este de 150.000 de lei.

 

Operatorul economic va prezenta, in mod obligatoriu, pana la data limita de depunere a ofertelor, mostre pentru fiecare lot ofertat, in ambalajul in care urmeaza a fi livrat, marcat si sigilat. Neprezentarea de mostre, pana la data limita de depunere a ofertelor, va duce la respingerea ofertei ca inacceptabila. Ofertele pot fi depuse pana in 8 aprilie 2010.

 

Si pentru iubitorii de bere va fi organizata licitatie, valoarea estimata a contractului fiind 213.650 de lei. Pana in 9 aprilie pot fi depuse oferte pentru alegerea unui operator economic care sa asigure bere Carlsberg, Tuborg, Skol.

 

Sucurile naturale vor fi din gama Prigat, Granini, Timbark, iar data limita de depunere a ofertelor este 9 aprilie. Valoare estimata a acestui contract este 131.450 de lei.

 

Pentru angajatii pretentiosi, ministerul va achizitiona, prin licitatie, bauturi fine, respectiv whisky J. Walker, Ballantines, J.B., J. Daniels, Chivas Regal, Grant's, Theachers, coniac Metaxa, Alexandrion, Jidvei si gin Wembley si Beefeater. Valoarea estimata a contractului este de 224.875 de lei, ofertele putand fi depuse pana la 7 aprilie.

 

Echipa Promoafaceri

 


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii articole
Alte articole din aceeasi categorie:
book Viziteaza obiectivele turistice din Ilfov, la bordul masinii companiei de inchirieri auto din Otopeni
book Cum alegi blugii pentru barbati?
book De ce este important managementul de proiect?
book Cum te ajuta un curs de marketing online oferit de Traininguri Specializate?
book Avantajele ferestrelor din lemn stratificat
book Cum găsești îmbrăcăminte pentru persoane plinute?
book Obiecte promotionale pentru o promovare eficiența a afacerii tale
book Unde se gaseste de cumparat cafea ieftina?
book Executor judecatoresc la dispozitia ta cu Birou Executor Judecatoresc Danciu Gheorghe – Radu!
book Rulouri exterioare – executie, montaj, intretinere - asigurate de R&C Roll Mobile
 
Informatii articole

ARTICOLE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online