Informatii articole

ARTICOLE

 

MAI propune ca angajatii Directiei Generale Anticoruptie sa aiba propriile legitimatii si insigne


Categorie : Articole > Administratie, institutii publice
publicat pe : 14.11.2011

Lucratorii Directiei Generale Anticoruptie vor beneficia de propriul model de legitimatie si de insigna de politest, potrivit unui proiect de hotarare al Ministerului Administratiei si Internelor.

 

Proiectul de Hotarare pentru modificarea si completarea Anexei nr. 3 la Hotararea Guvernului nr. 1061/2002 privind stabilirea uniformei, echipamentului specific, insemnelor distinctive, insignei si documentului de legitimare pentru politisti, postat pe site-ul institutiei, spre dezbatere publica.

 

In conformitate cu prevederile Hotararii Guvernului nr. 1.061/2002 privind stabilirea uniformei, echipamentului specific, insemnelor distinctive, insignei si documentului de legitimare pentru politisti, republicata, cu modificarile ulterioare, lucratorii Directiei Generale Anticoruptie beneficiaza de legitimatii avand modelul unitatilor aflate in subordinea/coordonarea Ministerului Administratiei si Internelor, care contine denumirea unitatii pe verso, se arata in nota de fundamentare a proiectului de act normativ.

 

In prezent, lucratorii Directiei Generale Anticoruptie nu beneficiaza de insigna de politist.

 

Potrivit prevederilor art. 10 alin. (4) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 30/2007 privind organizarea si functionarea Ministerului Administratiei si Internelor, cu modificarile si completarile ulterioare, Directia Generala Anticoruptie este structura specializata a Ministerului Administratiei si Internelor pentru prevenirea si combaterea coruptiei in randul personalului propriu.

 

Avand in vedere faptul ca Directia Generala Anticoruptie este o unitate de politie judiciara, a carei activitate se desfasoara sub controlul si coordonarea procurorilor competenti din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie si ai parchetelor de pe langa tribunale, apreciem ca este necesar si util pentru misiunile incredintate ca lucratorii Directiei Generale Anticoruptie sa detina legitimatii care sa contina, pe fata, titulatura „Directia Generala Anticoruptie".

 

Totodata, lucratorii Directiei Generale Anticoruptie trebuie sa prezinte o insigna de politist reprezentativa in activitatea de cercetare penala, sens in care le este necesar acest insemn oficial, in egala masura ca si politistilor din cadrul Politiei Romane, Politiei de Frontiera Romane, Oficiului Roman pentru Imigrari si Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna.

 

In vederea cresterii autoritatii si prestantei lucratorilor directiei, cu consecinte directe in activitatea de combatere eficienta a coruptiei in randul personalului Ministerului Administratiei si Internelor este necesar ca Directia Generala Anticoruptie sa aiba propriul model de legitimatie si de insigna de politist.

 

Modelul insignei pentru politistii din cadrul Directiei Generale Anticoruptie a fost avizat de Comisia de insemne heraldice a Ministerului Administratiei si Internelor.

 

Echipa Promoafaceri.com 


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii articole
Alte articole din aceeasi categorie:
book Viziteaza obiectivele turistice din Ilfov, la bordul masinii companiei de inchirieri auto din Otopeni
book Cum alegi blugii pentru barbati?
book De ce este important managementul de proiect?
book Cum te ajuta un curs de marketing online oferit de Traininguri Specializate?
book Avantajele ferestrelor din lemn stratificat
book Cum găsești îmbrăcăminte pentru persoane plinute?
book Obiecte promotionale pentru o promovare eficiența a afacerii tale
book Unde se gaseste de cumparat cafea ieftina?
book Executor judecatoresc la dispozitia ta cu Birou Executor Judecatoresc Danciu Gheorghe – Radu!
book Rulouri exterioare – executie, montaj, intretinere - asigurate de R&C Roll Mobile
 
Informatii articole

ARTICOLE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online