Informatii articole

ARTICOLE

 

Politistii au ramas desculti, IGPR dispus sa dea un milion de lei pentru pantofii angajatilor


Politistii au ramas desculti, IGPR dispus sa dea un milion de lei pentru pantofii angajatilorCategorie : Articole > Administratie, institutii publice
publicat pe : 28.06.2010

Politistii romani au nevoie de aproape 10.000 de perechi de pantofi, de vara, dar si de iarna, Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) fiind dispus sa cheltuiasca un milion de lei in acest sens.

 

Potrivit unui anunt de participare, publicat pe site-ul e-licitatie.ro, IGPR urmeaza sa aleaga pana la sfarsitul lunii august producatorul care sa asigure 3.820 de perechi de pantofi de vara si 5.632 de perechi de pantofi de iarna.

 

Pantofii se vor purta la uniforma de reprezentare sau de serviciu. Potrivit specificatiilor tehnice, pantofii se vor confectiona din piele de culoare neagra in 10 marimi (masurate in sistemul punctelor cizmaresti ) de la 38 la 47, utilizand calapoade cu grosimea de 9 sau 10.

 

Producatorul va certifica prin buletine de analiza ca toate materialele introduse in procesul de fabricatie au calitatea impusa de cerintele solicitate si ca nu au efecte nocive asupra organismului uman.

 

Mostrele prezentate in cadrul procedurilor de achizitii, ca propunere tehnica si produsele livrate in cadrul contractului, vor fi insotite de declaratie de conformitate emisa de catre confectioner si buletine de analiza emise de un laborator specializat, neutru, recunoscut in oricare din statele membre ale Uniunii Europene, pentru materiile prime, precum si materialele auxiliare, cat si pentru parametrii fizico - mecanici ai produsului gata confectionat. Prezentarea unor valori care nu se incadreaza in limitele impuse, implica respingerea ofertei ca neconforma.

 

Firmele participante la licitatie trebuie sa prezinte, pe langa conditiile de eligibilitate financiara, lista principalelor livrari de produse efectuate in ultimii trei ani (2007 - 2009), continand valori, perioade de livrare, beneficiari.

 

Ofertantii vor prezenta o recomandare din partea beneficiarilor din care sa rezulte ca in ultimii trei ani (2007-2009), ofertantul a furnizat acestora la timp si in conditii de calitate, in baza contractelor incheiate, produse ce fac obiectul contractului sau similare.

 

Vor fi prezentate, de asemenea, si mostre de produse, cate o pereche masura 42.

 

Ofertantii trebuie sa mai depuna declaratii privind dotarile specifice, utilajele, echipamentele tehnice, mijloacele de transport, laboratoarele si alte mijloace fixe, pe care se angajeaza sa le utilizeze pentru indeplinirea contractului, precum si declaratii privind efectivul mediu al personalului /organismului tehnic de specialitate angajat si al cadrelor de conducere in vederea asigurarii controlului calitatii.

 

Ofertele se vor depune la sediul IGPR pana in 27 august, ora 10.00, tot atunci urmand sa fie si deschise. Evaluarea ofertelor se va face pe baza criteriului pretului celui mai scazut.

 

Echipa Promoafaceri.com

 


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii articole
Alte articole din aceeasi categorie:
book Viziteaza obiectivele turistice din Ilfov, la bordul masinii companiei de inchirieri auto din Otopeni
book Cum alegi blugii pentru barbati?
book De ce este important managementul de proiect?
book Cum te ajuta un curs de marketing online oferit de Traininguri Specializate?
book Avantajele ferestrelor din lemn stratificat
book Cum găsești îmbrăcăminte pentru persoane plinute?
book Obiecte promotionale pentru o promovare eficiența a afacerii tale
book Unde se gaseste de cumparat cafea ieftina?
book Executor judecatoresc la dispozitia ta cu Birou Executor Judecatoresc Danciu Gheorghe – Radu!
book Rulouri exterioare – executie, montaj, intretinere - asigurate de R&C Roll Mobile
 
Informatii articole

ARTICOLE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online