Informatii articole

ARTICOLE

 

Variatii in parcul auto al Cabinetului Boc: Oltcit si Dacia 1310, ratacite printre Jaguar si Lexus


Variatii in parcul auto al Cabinetului Boc: Oltcit si Dacia 1310, ratacite printre Jaguar si LexusCategorie : Articole > Administratie, institutii publice
publicat pe : 13.06.2010

"Parcul" auto al cabinetului Emil Boc straluceste de faruri de Jaguar, Lexus, Mercedes, BMW si Volkswagen, printre care se tupileaza, ferit, o Dacia 1310 si un Oltcit.

 

Dintre cei 17 membri ai cabinetului, cinci aleg sa foloseasca alte mijloace de transport decat autoturismele personale. Conform declaratiilor de avere postate pe site-ul Guvernului, in dreptul fiecaruia dintre membrii Executivului, cei cinci ministri care nu au declarat ca ar avea autoturisme sunt ministrul Economiei, Adriean Videanu, ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, ministrul Culturii si Patrimoniului National, Kelemen Hunor, ministrul Comunicatiilor, Gabriel Sandu si ministrul Sanatatii - inca burlac - Cseke Attila.

 

Seful Guvernului, Emil Boc, se delecteaza, in afara perioadei in care circula cu masina oficiala, la volanul unui Peugeot din 2007 pentru care a platit un avans 25.700 ron, restul de 8.452 de euro fiind achitat prin rate de leasing.

 

Urmatorul in rang, vicepremierul Marko Bela foloseste un Volkswagen Golf fabricat in 2005.

 

Ministrul Turismului, Elena Udrea, prefera marca Mercedes, aceasta avand in proprietate personala doua asemenea autoturisme, dobandite in 1998 si, respectiv, 2005.

 

Tot Mercedes a preferat si ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, la un moment dat, acesta avand in colectie un Renault din 1990, o Toyota din 2001, un Mercedes S 500 fabricat in 2005 si un Volkswagen Tuareg din 2008.

 

La randul lui, ministrul Apararii, Gabriel Oprea, a optat pentru un Volkswagen fabricat in 2006 si un Mercedes din 2007.

 

Singurul BMW din colectia Executivului apartine ministrului Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, care detine un autoturism cu aceasta marca din 2001.

 

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a preferat marca Toyota, el achizionand un asemenea autoturism in 2005.

 

Anul 2009 a fost unul benefic pentru ministrul Mediului, Laszlo Borbely, care si-a achizitionat un autoturism marca Lexus GS 300.

 

La categoria masinilor de lux puncteaza insa cel mai bine ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, cu doua autoturisme Jaguar - unul fabricat in 1996 si cumparat in 2006 cu 7000 de euro, iar altul fabricat in 2004 si cumparat in 2009 cu 10.000 de euro, potrivit declaratiei de avere a acestuia. In garajul ministrului Educatiei a avut loc si o alta masina, castigator fiind un Audi A6 Break din 2001, cumparat in 2006.

 

O evolutie deosebita se poate remarca insa in cazul ministrului Muncii, Mihai Seitan, care a trecut de la Dacia 1310 din 1983 la un Audi A3 din 2007.

 

La fel de bine i-a mers si ministrului Agriculturii, Mihai Dumitru in al carui garaj variatiile de vechi si nou s-au facut prezente din 1993 pana in 2007. Ministrul a declarat ca detine un Oltcit din 1993, un Daewoo Nubira din 1998, un Daewoo Matiz din 2004 si un Volkwagen Passat din 2007.

 

Echipa Promoafaceri.com

 


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii articole
Alte articole din aceeasi categorie:
book Viziteaza obiectivele turistice din Ilfov, la bordul masinii companiei de inchirieri auto din Otopeni
book Cum alegi blugii pentru barbati?
book De ce este important managementul de proiect?
book Cum te ajuta un curs de marketing online oferit de Traininguri Specializate?
book Avantajele ferestrelor din lemn stratificat
book Cum găsești îmbrăcăminte pentru persoane plinute?
book Obiecte promotionale pentru o promovare eficiența a afacerii tale
book Unde se gaseste de cumparat cafea ieftina?
book Executor judecatoresc la dispozitia ta cu Birou Executor Judecatoresc Danciu Gheorghe – Radu!
book Rulouri exterioare – executie, montaj, intretinere - asigurate de R&C Roll Mobile
 
Informatii articole

ARTICOLE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online