Informatii articole

ARTICOLE

 

Sfaturi pentru firmele de rent a car din Bucuresti


Sfaturi pentru firmele de rent a car din BucurestiCategorie : Articole > Afaceri
Informatie adaugata de : SC Pro Intersoft 2010 SRL
publicat pe : 19.12.2016

Firmele de inchirieri auto profesioniste cauta in permanenta sa isi dezvolte portofoliul de clienti prin oferirea unor servicii de top menite sa le diferentieze pe piata serviciilor de profil. In prezent, exista multe companii in Bucuresti care ofera servicii de rent a car, clientul avand o sarcina oarecum dificila atunci cand trebuie sa inchirieze o masina. Pentru a-l ajuta, companiile trebuie sa vina cu strategii de marketing bine gandite astfel incat sa creeze o imagine pozitiva care sa se evidentieze prin calitatea serviciilor oferite. De asemenea, avantajele de inchiriere pe termen lung si un portofoliu de masini care sa tenteze orice posibil client reprezinta puncte tari ale unei astfel de companii. De aceea, dorim sa venim in sprijinul firmelor de inchiriere auto si sa le oferim o serie de sfaturi care sa le ajute sa iasa din anonimat.

 

1. Angajati profesionisti. Asigurati-va ca aveti o echipa de oameni bine instruita, capabila sa inteleaga conceptul de rent a car si sa reprezinte cu succes interfata dintre companie si client. Asadar, investiti in personal de calitate, traininguri periodice pentru a va ajuta sa fiti mai aproape de clientii dumneavoastra.

 

2. Portofoliu variat de masini. Autovehiculele pe care le detineti in parcul auto va pot sprijini sa obtineti cat mai multi clienti. Fie ca vor avea nevoie de masini accesibile, cu un consum mic sau dimpotriva, de un vehicul premium 4x4, clientii au nevoie de diversitate pentru a se folosi la maximum de serviciul platit.

 

3. Promovare pe toate canalele media. Nu trebuie sa uitati ca pentru a avea succes, orice companie are nevoie de vizibilitate. Astfel, va recomandam sa utilizati atat canalele media clasice de promovare (spot radio si TV, advertoriale in revistele de profil, afise publicitate si flyere), cat si mediul online prin accesarea social media (site de prezentare, pagina de Facebook, Twitter, concursuri pe bloguri de profil, campanii SEO si SEM).

 

4. Oferte promotionale si preturi corecte care reflecta raportul calitate-pret. In contextul actual al crizei si dupa criza, firmele de inchirieri auto Bucuresti au recurs la strategii variate de fidelizare si atragere a clientilor, printre care si oferirea de preturi atractive si pachete promo. In acest sens, va recomandam sa reevaluati oferta de preturi, astfel incat sa fie avantajos atat pentru dumneavoastra, cat si pentru viitorii clienti.

 

5. Servicii aditionale. Atunci cand o persoana doreste sa inchirieze o masina, are nevoie de un intreg pachet de servicii pentru a se simti confortabil. Printre cele mai solicitate se afla aparatul GPS, scaunele pentru copii si cauciucurile de iarna. De cealalta parte, exista si clienti sofisticati care doresc masini dotate cu scaune pentru masaj si sofer aditional. Recomandarea noastra pe termen lung este sa faceti o cercetare de piata pentru a descoperi care sunt nevoile posibililor clienti.

 

6. Servicii de mentenanta. Orice firma de inchirieri auto trebuie sa includa in lista de oferte serviciile de mentenanta pe perioada inchirierii. In acest fel, clientului i se ofera siguranta unei calatorii linistite, diminuand posibilele neplaceri pe parcursul unei calatorii. Nu uitati sa includeti toate aceste servicii in contractul de inchirieri auto pentru a-i oferi clientului siguranta si confort. Firmele de rent a car trebuie sa-si concentreze atentia asupra nevoilor clientului. Oferindu-i astfel de servicii si avantaje, castigati increderea clientilor, beneficiind in acelasi timp de recomandarile lor catre alte persoane.


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii articole
Alte articole de aceeasi firma:
book 5 motive pentru care ar trebui sa apelezi la servicii de infiintare firme
book Unavia.ro anunta cel mai mic pret/mp pentru case la cheie langa Bucuresti
book Alegerea proiectului pentru casa
book Avantajele casei mortuare in detrimentul priveghiului acasa
book 7 lucruri incredibile despre CASIO
book Care sunt motivele pentru care o camera video este extrem de eficiența
book Arhivarea la sediu sau intr-un centru special
book De ce sa-ti faci cumparaturile la Food Mall
book Cadouri pentru Botez
book Inspiratie pentru cadouri: carti pentru copii, carti de dragoste sau politiste?
 

Informatii articole
Alte articole din aceeasi categorie:
book 5 motive pentru care ar trebui sa apelezi la servicii de infiintare firme
book 7 lucruri incredibile despre CASIO
book Arhivarea la sediu sau intr-un centru special
book Cauti echipamente de protectie? Bifeaza aceste trei necesitati decisive!
book De ce sa optati pentru servicii funerare in Bucuresti de la Casa Funerara Eva
book Curiozitati despre gardurile electrice
book Beneficiile pe care vitrinele frigorifice orizontale le ofera afacerilor comerciale
book Cum te ajuta Cria Soft in procesul de fiscalizare al casei de marcat?
book Doua trend-uri in contabilitate pentru anul 2019
book Jobslist, o noua sursa de locuri de munca pentru cei care cauta sa evolueze
 
Informatii articole

ARTICOLE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online