Informatii articole

ARTICOLE

 

Ai grija de masina ta cu cele mai bune servicii de incarcare freon auto!


Ai grija de masina ta cu cele mai bune servicii de incarcare freon auto!Categorie : Articole > Auto, Transport
Informatie adaugata de : SEOMAXIM SRL
publicat pe : 23.10.2014

Service Freon Auto ofera servicii adaptate pentru nevoile fiecarui client prin utilizarea aparaturii specializate, recomandate pentru orice tip de masina care nu are defecte mecanice la instalatia de aer conditionat sau scurgeri de freon auto.
Pentru a verifica instalatia de freon auto, noi folosim aparate profesionale, atent selectionate, care permite operatiunea de verificare si incarcare cu freon, in functie de tipul masinii dumneavoastre. Este o operatiune care necesita a fi repetata o data la doi ani, si obligatoriu atunci cand intervenim asupra unei componente din sistemul AC.

 

Specialistii nostri au aparatura de ultima generatie care permite identificarea modelului masinii, stabilind astfel tipul de freon auto, calitatea si cantitatea optima a agentului pentru o functionare indelungata. Puteti efectua la noi atat verificarea sistemului, cat si vidarea, diagnosticarea si incarcarea cu freon. Efectuam incarcarea cu freon auto numai dupa ce curatam instalatia de climatizare cu ajutorul celor mai performante aparate care extrag freonul si uleiul uzat. Vidam instalatia pentru a ne asigura ca nu mai exista aer si umiditate. Apoi incarcam cu freon si completam uleiul.

Detinem trei service-uri de freon auto care va stau la dispozitie in Bucuresti: pe soseaua Colentinei, pe soseaua Alexandriei, si pe Energeticienilor, toate fiind la dispozitia si solicitarile dumneavoastra.

 

Probabil ca multi va intrebati cu ce anume se ocupa serviciul de incarcare freon. Procedura completa presupune urmatoarele etape - umplerea instalatiei cu cantitatea de freon recomandata de producator pentru modelul masinii, completarea cu cantitateta de ulei extrasa din instalatie la pasul anterior si verificarea presiunii in instalatie.

Un serviciu profesional realizat cu aparatura specializata, recomandat pentru orice tip de masina care nu prezinta defecte mecanice la instalatia de AC sau scurgeri de freon! Dupa incarcarea cu freon a instalatiei de climatizare se vor efectua testele de functionare, pentru verificarea parametrilor instalatiei in sarcina. Dupa acest pas este recomandata si igienizarea aerului conditionat, operatiune ce este, de asemenea, realizata cu aparatura specifica, in maxim 15-20 min.

 

De ce sa apelezi la servicefreonauto.ro? Pentru ca suntem foarte accesibili, oferim seriozitate, flexibilitate si promptitudine, garantand pe calitatea serviciilor de freon auto efectuate, indiferent de marca, modelul sau anul de fabricatie al masinii tale. Dupa cum v-am mentionat verificarea freonului auto se face in mod normal o data la doi ani, sau dupa orice interventie la AC.

Daca intampinati probleme cu climatizarea masinii dumneavostra inainte de aceasta perioada se impune o diagnosticare amanuntita si rezolvabila pe care o puteti gasi la noi. Primul pas este sa determinati daca mai aveti freon in instalatia de climatizare auto. Daca sistemul dumneavoastra este gol in intregime, el poate fi contaminat de umiditate si incarcarea nu va da rezultatele dorite pana cand nu descoperiti si obturati sursa scurgerii si inlocuiti filtrul de uscare. Sistemul trebuie reparat si apoi golit cu ajutorul unei pompe cu vid pentru eliminarea aerului si a umiditatii. Puteti adauga de asemenea ulei pentru compresor daca ati constatat ca aveti perderi.

 

Cu siguranta, toate aceste lucruri v-au fost folositoare, mai ales ca acum detineti o baza informativa in plus, de care banuiesc ca aveati nevoie, mai ales ca masina nu reprezinta doar un bun personal, ci si un obiect de care trebuie sa avem grija si caruia trebuie sa ii acordam suficienta importanta, de aceea serviciile noastre de incarcare freon auto va stau oricand la dispozitie!


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii articole
Alte articole de aceeasi firma:
book Singles Events pentru persoane singure
book Sfaturi pentru curatenia generala
book Epilare cu ceara in München
book Cum se efectueaza corect procedura de mutare obiecte grele?
book Tot ce trebuie sa stii despre uleiul auto
book Stampila ar putea disparea de la 1 iulie
book Esti pasionat de calatorii?
book Stii sa cureti tapiteria masinii tale?
book Remediul impotriva durerii de picioare
book Ai nevoie de un service auto de calitate?
 

Informatii articole
Alte articole din aceeasi categorie:
book Unde gasesti cele mai bune masini de inchiriat?
book Vreti sa beneficiati de serviciul de inchirieri microbuze?
book De ce ai nevoie de permisul pentru categoria E
book Suni un prieten, sau o firma de remorcari auto?
book Ridicati-va prestigiul cu masini second Germania
book Totul despre oferta de masini de vinzare second hand – de ce si de unde cumparam astfel de automobile in 2019?
book Va doriti cea mai eficienta metoda de a-ti cumpara o masina? Iata care sunt diferentele intre leasing auto second hand second hand si achizitie cash!
book Auto rulate leasing: vesti bune din industria masinilor second hand
book Industria auto Germania si piata din Romania. Unde gasesti masini second cu kilometri reali?
book Inveti mai usor pentru scoala de soferi cu chestionare auto!
 
Informatii articole

ARTICOLE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online