Informatii articole

ARTICOLE

 

Cum sa alegi un amanet auto


Cum sa alegi un amanet autoCategorie : Articole > Auto, Transport
Informatie adaugata de : SEOMAXIM SRL
publicat pe : 30.06.2014

Detalii despre alegerea unui amanet auto - in cazul in care sunteti in cautarea unui amanet de masini, va trebui sa luati in considerare cateva din urmatoarele aspecte pentru a alege un astfel de serviciu care sa convina in totalitate nevoilor dumneavoastra.

In primul rand, va trebui sa va documentati online pentru gasirea unui astfel de furnizor de servicii. In mod normal, orice amanet cu adevarat profesionist, mai alest un amanet de masini, va avea un site online unde va vor fi prezentate informatii relevante cu privire la serviciile acestuia. Indicat ar fi sa alegeti trei sau patru firme de amanet de acest fel pentru a le compara serviciile. In acest fel va va fi mai usor sa alegeti amanetul auto cu care sa lucrati.

 

Ce conteaza in alegerea unui astfel de amanet de masini?

In primul rand, trebuie sa fiti informat cu privire la suma de bani pe care o puteti primi de pe urma amanteraii autotorismului dumneavoastra. In mod normal, pe site-ul unei astfel de firme veti afla detalii cu privire la un procent pe care il veti primi din valoarea masinii. De obicei, acest procent variaza intre 60% si 70% dar sunt unele amanete auto care pot oferi chiar peste 70% din valoarea masinii.

 

Urmatorul aspect important este legat de documentele necesare unei astfel de tranzactii. Aceste documente sunt in mare parte aceleasi, indiferent de amanetul auto la care apelati. Astfel, veti avea nevoie de cartea de identitate a dumneavoastra, in cazul in care sunteti proprietarul autoturismului, cartea de identitate a autoturismului si talonul acestuia, dar si contractul de vanzare - cumparare sau factura in cazul autoturismelor neinmatriculate.

Apoi, va trebui sa aflati unele detalii cu privire la primirea banilor. In unele cazuri, puteti primi banii pe loc, sau oricum la scurt timp dupa ce ati semnat contractul. In mare parte, se prefera viramentul bancar, dar puteti gasi chiar amanete auto care va ofera banii cash.

 

Un detaliu foarte important este dat de comisionul pe care urmeaza sa il platiti. Acesta reprezinta un procent din suma primita. De asemenea, in functie de aceasta, comisionul poate sa varieze. De obicei, valoarea maxima a unui astfel de comision este in jur de 0,5% pe zi, insa, sunt amanete care practica doar 0,3% pe zi si in cazul carora chiar si aceasta valoare poate scadea pentru sume mari de bani.

 

In final, trebuie sa aflati unele detalii cu privire la returnarea comisionului. Chiar daca ati semnat contractul de returnare a banilor pentru un anume interval de timp, iar dumneavoastra puteti sa ii returnati intr-un timp mai scurt, indicat ar fi sa cautati un amanet auto care sa recalculeze suma de bani pentru noua perioada de returnare.

 

Cum am zis anterior, aceste informatii ar trebuie sa fie disponibile pe site-urile amanetelor auto, dar in cazul in care nu aveti acces la aceste detalii online, luati in considerare posibilitatea de a-i contacta si de a cere mai multe date despre aceste aspecte. Cu doar un simplu telefon veti primi raspuns la toate aceste intrebari.

 

Dupa ce ati analizat oferta a trei sau patru astfel de amanete auto, va fi mult mai simplu sa va decideti asupra uneia care va va convine in totalitate. In plus, gasirea unui astfel de amanet de masini nu ar trebui sa fie dificila pentru ca furnizori de servicii de acest tip se gasesc in toate orasele mari ale tarii.

http://www.amanetauto.eu/


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii articole
Alte articole de aceeasi firma:
book Singles Events pentru persoane singure
book Sfaturi pentru curatenia generala
book Epilare cu ceara in München
book Cum se efectueaza corect procedura de mutare obiecte grele?
book Tot ce trebuie sa stii despre uleiul auto
book Stampila ar putea disparea de la 1 iulie
book Esti pasionat de calatorii?
book Stii sa cureti tapiteria masinii tale?
book Remediul impotriva durerii de picioare
book Ai nevoie de un service auto de calitate?
 

Informatii articole
Alte articole din aceeasi categorie:
book Unde gasesti cele mai bune masini de inchiriat?
book Vreti sa beneficiati de serviciul de inchirieri microbuze?
book De ce ai nevoie de permisul pentru categoria E
book Suni un prieten, sau o firma de remorcari auto?
book Ridicati-va prestigiul cu masini second Germania
book Totul despre oferta de masini de vinzare second hand – de ce si de unde cumparam astfel de automobile in 2019?
book Va doriti cea mai eficienta metoda de a-ti cumpara o masina? Iata care sunt diferentele intre leasing auto second hand second hand si achizitie cash!
book Auto rulate leasing: vesti bune din industria masinilor second hand
book Industria auto Germania si piata din Romania. Unde gasesti masini second cu kilometri reali?
book Inveti mai usor pentru scoala de soferi cu chestionare auto!
 
Informatii articole

ARTICOLE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online