Informatii articole

ARTICOLE

 

Porti Deschise la SEAT Metrotehnica, gama SEAT Copa şi noul Alhambra, 28-29 mai 2011


Porti Deschise la SEAT Metrotehnica, gama SEAT Copa şi noul Alhambra, 28-29 mai 2011Categorie : Articole > Auto, Transport
publicat pe : 20.05.2011

În perioada 28-29 mai 2011, Complexul Metrotehnica deschide larg porţile showroomului SEAT. Aici iubitorii auto vor avea posibilitatea de a admira gama SEAT Copa şi vor putea testa Noul Alhambra alături de celelalte modele SEAT.

 

Weekend-ul ''Porţi Deschise la SEAT Metrotehnica'' are ca scop facilitarea accesului şi cunoaşterea publicului a ediţiei speciale SEAT Copa, precum şi a modalităţilor avantajoase de achiziţie a autoturismului SEAT dorit.

 

Ediţia specială SEAT Copa se prezintă în faţa clienţilor cu mai multe variante de pachete opţionale: Copa şi Copa High, la un preţ extrem de avantajos, menite să asigure un plus de confort şi sportivitate versiunilor standard ale modelelor SEAT: Ibiza, Ibiza SC, Ibiza ST, Leon, Altea şi Altea XL.

 

Astfel, pe modelul Ibiza, doritorii pot opta pentru varianta Reference între pachetul Copa I (jante aliaj 6Jx15 "Ingenia" cu şuruburi antifurt, roata de rezervă de dimensiuni reduse, bancheta spate cu spătar rabatabil asimetric, buzunare în spătarele scaunelor din faţă, mânere portiere şi carcase oglinzi exterioare vopsite în culoarea caroseriei, oglinzi exterioare acţionate electric şi încălzite, cruise control, proiectoare de ceaţă cu functie Cornering) la un preţ de 530 EUR (include TVA) şi pachetul Copa II (jante aliaj 6Jx15 "Ingenia" cu şuruburi antifurt, roata de rezervă de dimensiuni reduse, bancheta spate cu spătar rabatabil asimetric, buzunare în spătarele scaunelor din faţă, mânere portiere şi carcase oglinzi exterioare vopsite în culoarea caroseriei, oglinzi exterioare acţionate electric şi încălzite, cruise control, proiectoare de ceaţă cu functie Cornering, port combinat intrare auxiliară/USB, sistem Bluetooth) la un preţ de 752 EUR.

 

Toate opţiunile SEAT Copa şi SEAT Copa High pot fi vizualizate pe listele de preţuri puse la dispoziţie de dealerul SEAT Metrotehnica.

 

Evenimentul este însoţit de un concurs organizat de dealerul Metrotehnica. Acesta va decerna ca premiu un autoturism SEAT Ibiza ST pentru un weekend de vis. Detaliile concursului pot fi accesate online pe pagina de web www.metrotehnica.ro.

 

Despre SC Metrotehnica International SRL

Metrotehnica Internaţional este dealer SEAT din 2004. 
Constanta preocupare pentru dorinţele clienţilor reflectate în volumul mare de vânzări, succesele din service şi fidelitatea partenerilor, spiritul de competiţie şi implicarea în motorsport, au făcut şi fac din Metrotehnica una dintre cele mai rapide şi spectaculoase pătrunderi pe piaţa auto. 
SEAT SA a acordat dealerului Metrotehnica de trei ori premiul SEAT Go!, premiu destinat dealerilor din întreaga lume. 
În 2011 activitatea companiei Metrotehnica s-a mărit, adăugând în portofoliul său două mărci de prestigiu: Ducati şi Skoda. Pe lângă dealer SEAT, Metrotehnica a devenit Partener Service & Garanţii Skoda şi Importator Unic şi Distribuitor Ducati în România.

 

Carmen Rusu

SC METROTEHNICA INTERNATIONAL SRL

www.metrotehnica.ro


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii articole
Alte articole din aceeasi categorie:
book Care sunt beneficiile unui transport de marfa rutier, efectuat de profesionisti?
book Masini Germania second hand disponibile la comanda: cateva click-uri te despart de noua ta masina
book Unde gasesti cele mai bune masini de inchiriat?
book Vreti sa beneficiati de serviciul de inchirieri microbuze?
book De ce ai nevoie de permisul pentru categoria E
book Suni un prieten, sau o firma de remorcari auto?
book Ridicati-va prestigiul cu masini second Germania
book Totul despre oferta de masini de vinzare second hand – de ce si de unde cumparam astfel de automobile in 2019?
book Va doriti cea mai eficienta metoda de a-ti cumpara o masina? Iata care sunt diferentele intre leasing auto second hand second hand si achizitie cash!
book Auto rulate leasing: vesti bune din industria masinilor second hand
 
Informatii articole

ARTICOLE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online