Informatii articole

ARTICOLE

 

Avantajele folosirii dispenserelor de sapun


Categorie : Articole > Constructii, instalatii, imobiliare
Informatie adaugata de : SC Pro Intersoft 2010 SRL
publicat pe : 11.04.2014

Pentru persoanele care folosesc de mult timp dispensere de sapun, sapunurile clasice incep sa para neigienice si chiar neplacute la atingere. Acestea se murdaresc rapid, arata inestetic cand incep sa se topeasca si tind adesea sa alunece in cele mai nepotrivite momente aterizand in locurile cele mai inaccesibile sau murdare. Alternativa la acestea sunt dispenserele de sapun, folosite in momentul actual la scara larga in mod special in grupurile sanitare publice ale hotelurilor, restaurantelor sau mall-urilor. Concepute initial drept obiecte de lux ultramoderne, disponibile doar in baile celor mai pretentioase localuri, acestea sunt raspandite astazi inclusiv intr-un mare numar de locuinte pe motive ce tin atat de practicalitate, cat si de estetica.

 

Conform studiilor de specialitate, dispenserele de sapun reduc pericolul de transfer de microbi intre utilizatori, in mod special in spatiile in care un numar mare de persoane ar folosi acelasi sapun clasic. Din acest punct de vedere, dispenserul este cea mai igienica varianta de curatare si igienizare a mainilor si ajuta chiar la evitarea raspandirii unor virusi si bacterii in spatiile colective.

 

Desi sunt ideale si pentru folositul in propria locuinta, dispenserele de sapun ar trebui sa fie o prezenta obligatorie in orice grup sanitar public din mai multe considerente:

Capacitatea - este foarte important ca grupurile sanitare din spatiile publice sa se prezinte impecabil, in mod special cand este vorba de spatii din cadrul unui hotel, al unui restaurant sau al unei afaceri. Lipsa hartiei igienice sau a sapunului sunt printre cele mai des intalnite motive pe care clientii le invoca atunci cand au o parere negativa despre un local vizitat. Dispenserele au avantajul ca pot fi umplute usor cu o cantitate considerabila de sapun lichid astfel incat acestea pot fi mentinute mereu pline mult mai usor. De asemenea, spre deosebire de sapunul clasic, acestea nu se pot pierde si nu pot aluneca pe podea.

 

Costul - folosirea unor dispensere sapun este extrem de economica prin comparatie cu alternativele. Multe companii comercializeaza sapun lichid special pentru dispenserele din locatiile publice si ofera discount-uri pentru comenzi mari.

 

Aspectul estetic - nimic nu este mai inestetic decat un sapun solid murdar, topit sau aproape terminat. Acesta murdareste inclusiv spatiul in care este depozitat in momentul in care incepe sa se topeasca. Dispenserele de sapun pe de alta parte tin lichidul departe de vedere, iar sapunul lichid in sine nu lasa urme atunci cand atinge suprafetele. Dispenserele de sapun vin intr-o varietate de modele ce pot fi potrivite cu designul grupurilor sanitare moderne sau pot fi comandate direct dupa specificatiile clientului. Se pot alege dispensere clasice sau dispensere ce functioneaza pe senzori, pentru a economisi si mai mult sapun.

 

Igiena - folosirea de dispensere de sapun (vezi oferta) este cea mai igienica varianta disponibila pentru grupurile sanitare cu trafic mare de persoane. Datorita faptului ca sapunul este stocat in interiorul dispenserului, acesta nu poate fi contaminat in nici un fel (cu substante chimice, in urma unor inundatii sau deratizari etc). Pentru ca sapunul lichid in sine nu este atins decat in momentul in care ajunge in palma, se elimina in totalitate posibilitatea de transmitere de microbi de la un utilizator la altul.


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii articole
Alte articole de aceeasi firma:
book 5 motive pentru care ar trebui sa apelezi la servicii de infiintare firme
book Unavia.ro anunta cel mai mic pret/mp pentru case la cheie langa Bucuresti
book Alegerea proiectului pentru casa
book Avantajele casei mortuare in detrimentul priveghiului acasa
book 7 lucruri incredibile despre CASIO
book Care sunt motivele pentru care o camera video este extrem de eficiența
book Arhivarea la sediu sau intr-un centru special
book De ce sa-ti faci cumparaturile la Food Mall
book Cadouri pentru Botez
book Inspiratie pentru cadouri: carti pentru copii, carti de dragoste sau politiste?
 

Informatii articole
Alte articole din aceeasi categorie:
book Unavia.ro anunta cel mai mic pret/mp pentru case la cheie langa Bucuresti
book Alegerea proiectului pentru casa
book Scari din lemn masiv pentru interiorul caselor cu etaj
book Gaseste cada de baia potrivita pentru baia ta in magazine online
book Cum alegi o usa de intrare in apartament
book De ce sa alegi usi din lemn in Bucuresti
book Descopera o gama diversificata de cazi de baie in oferta magazinului Admina.com
book Traverse de cale ferată / wooden railway sleepers
book Pamirco – prezentare servicii
book Usile pentru apartament
 
Informatii articole

ARTICOLE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online