Informatii articole

ARTICOLE

 

Cum sa schimbati materialul unei copertine

Categorie: Articole > Constructii, instalatii, imobiliare
Informație adăugată de: Carucioare copii, jucarii si accesorii - Nichiduta.ro
publicat: 17.12.2012

Daca v-ati saturat sa tot reparati materialul copertinei, care poate fi atacat de razele soarelui, de ploaie sau de vant, va sfatuim sa incercati sa inlocuiti materialul respectiv cu unul mai rezistent. In ce priveste materialele de copertine, cele mai bune sunt cele confectionate din vinil sau PVC, care sunt peste materialele textile si cele de plastic. PVC-ul este un plastic mai dur, care rezista mult mai bine conditiilor meteo extreme.

 

Schimbarea materialului unei copertine este o operatiune necesara din cand in cand, daca doriti sa va pastrati copertina functionala pentru multi ani de-a randul. Puteti opta pentru schimbarea materialului cu unui nou chiar si atunci cand nu este cazul, ci doar cand doriti sa schimbati putin aspectul exterior al copertinei si al intregii case.

 

Pentru ca o structura de copertina este greu de dat jos (din moment ce stalpii copertinei sunt bine infipti in peretele blocului sau casei unde este montata copertina), va trebui sa dati jos doar materialul ce va fi inlocuit. Aceasta operatiune se realizeaza foarte usor, prin desprinderea materialului de anumite cleme, respectiv suruburi ce il tin pe pozitie.

 

Dati jos materialul pe care vreti sa il inlocuiti si numai dupa aceea, masurati de cat material aveti nevoie. Dupa ce va fi detasat, materialul cel vechi va fi la dimensiunile sale normale si va ajuta cumparatorul sa stie exact de cati metri are nevoie, fara ca acesta sa mai adauge cativa centimetri in parti pentru prinderea materialului de structura copertinei. In momentul in care materialul cel vechi este detasat complet de copertina, el va include si acei centimetri in plus care trebuie luati in calcul.

 

Cumparati noul material si aveti grija sa il taiati la exact dimensiunile pe care le-ati masurat la materialul vechi. Apoi, prindeti noul material de structura copertinei, avand grija sa indoiti putin din material, pentru a nu il lasa sa se deterioreze; daca vorbim de un material textil de gen panza, acesta trebuie tivit inainte de a fi prins de structura, ceea ce inseamna ca mai trebuie sa adaugati cel putin 1 cm la fiecare laterala a materialului, pentru a putea coase tivul.

 

Atunci cand aranjati materialul pe structura copertinei, aveti grija sa nu trageti foarte tare de el, in special daca este vorba de panza. Si inca o atentionare legata de materialele textile folosite la copertine: acestea protejeaza intr-adevar de razele soarelui, insa nu se descurca la fel de bine si cu ploaia si vantul, de aceea in cazul unei ploi torentiale este mai bine sa le strangeti pentru a nu le deteriora. Recomandarea noastra este sa alegeti copertine cu materiale plastice, pentru ca acestea rezista cel mai bine la conditii meteo nefavorabile. Daca stati intr-o zona de vale, puteti sa luati in calcul si o copertina cu materiale textile, insa aceasta copertina trebuie stransa in timpul iernii, pentru ca nu va face fata cantitatilor mari de precipitatii ce au loc in acest sezon.

 

La schimbarea materialului unei copertine, aveti grija ca noul material ce va fi folosit sa poate fi sustinut fara probleme de structura copertinei. O copertina acoperita in prealabil cu o panza, este foarte posibil sa nu poata sustine un material ca PVC-ul, de aceea trebuie sa cititi recomandarile producatorului inainte de a schimba materialul.

Copertine Scharx si Kondor pe site-urile noastre.

 



Publicitatea ta!
publicitate


Informatii articole
articole de aceeasi firma:
book Modele moderne de triciclete pentru cei mici
book Gestionarea spatiului in camera copilului
book Modele de casute de joaca de la nichiduta.ro
book Distractie si miscare pentru copil
book Ce carucior sport preferi?
book Ce tip de saltea puteti folosi pentru copiii de peste 3 ani
book Suporturi pentru cadita bebelusilor pe nichiduta.ro
book Un accesoriu nelipsit in vacantele de iarna
book Grija fata de copil
book Aveti probleme cu incheieturile?
 

Informatii articole
articole din aceeasi categorie:
book Metodă inovatoare de reducere a emisiilor de carbon în producția de beton
book Cum sa avem grija de semineu in sezonul rece
book Unavia.ro anunta cel mai mic pret/mp pentru case la cheie langa Bucuresti
book Alegerea proiectului pentru casa
book Scari din lemn masiv pentru interiorul caselor cu etaj
book Gaseste cada de baia potrivita pentru baia ta in magazine online
book Cum alegi o usa de intrare in apartament
book De ce sa alegi usi din lemn in Bucuresti
book Descopera o gama diversificata de cazi de baie in oferta magazinului Admina.com
book Traverse de cale ferată / wooden railway sleepers
 
Informatii articole

ARTICOLE

 

Cele mai citite știri și articole

Publicitatea ta!
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Publicitate online - promovare servicii

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink - publicitate

Ghid comunicare si promovare online