Informatii articole

ARTICOLE

 

Dumistreli, constructii metalice de calitate


Categorie : Articole > Constructii, instalatii, imobiliare
Informatie adaugata de : SC. Zoom-Biz Srl
publicat pe : 16.04.2013

Compania Dumistreli din Suceava, lider in domeniul constructiilor metalice, comercializeaza o gama variata de modele de structuri metalice, hale si diguri metalice, poduri, pereti cortina si produse de tamplarie aluminiu & PVC.

 

Cu un vast domeniu de utilizare, cu forme si marimi diferite, produsele aflate in oferta firmei Dumistreli sunt la mare cautare in ultima perioada, atat din cauza fiabilitatii si duratei reduse de confectionare, cat si a preturilor foarte avantajoase.

 

Serviciile pe care Dumistreli le pune la dispozitia clientilor si partenerilor sai de afaceri sunt de cea mai buna calitate, atat in ceea ce priveste montajul cat si intretinerea echipamentelor furnizate. Personalul calificat al firmei este mereu la dispozitia ta, oferindu-ti cele mai bune solutii in domeniu, servicii profesionale de consultanta si informatiile necesare pentru obtinerea finantarii prin fonduri europene.

 

Compania Dumistreli detine toate utilajele si echipamentele necesare realizarii unor produse de calitate superioara, in conformitate cu specificatiile tehnice primite din partea partenerilor de afaceri. Structurile metalice realizate de Dumistreli sunt finalizate intr-o perioada scurta de timp, se adapteaza destul de bine oricarui cadru in care sunt amplasate, fiind caracterizate cu precadere prin rezistenta ridicata la seisme si costuri de realizare destul de scazute. Specialistii companiei Dumistreli realizeaza o gama variata de hale metalice industriale, in deplina concordanta cu specificatiile primite din partea clientilor si partenerilor de afaceri.

 

Firma Dumistreli din Suceava este o societate care isi respecta partenerii de afaceri, carora le ofera hale metalice industriale la cele mai mici preturi de pe piata, determinate de complexitatea constructiilor, de materialele folosite si de documentatiile aferente.

In functie de destinatiile cladirilor si cerintele beneficiarilor, personalul calificat al companiei Dumistreli va sta la dispozitie cu mai multe oferte de tipuri de inchideri si invelitori destinate cladirilor pe structurilor metalice.

 

Halele metalice industriale aflate in oferta firmei Dumistreli sunt disponibile in mai multe variante constructive:

  • Din tabla cutata- se recomanda cladirilor cu destinatia de depozite, parcari ori alte activitati similare, ce nu implica izolatii termice. Tabla cutata poate fi folosita atat pentru pereti, cat si pentru acoperisuri
  • Din tabla-vata-tabla - sistemul de inchidere este recomandat cladirilor pe structuri metalice ce implica un grad ridicat de izolare. Varianta constructiva ofera avantajul ascunderii structurii secundare, ce nu este vizibila dupa finalizarea cladirii
  • Din tabla-vata-caseta structurala la interior - sistemul este recomandat doar pentru inchiderea peretilor, folosirea casetelor structurale eliminand utilizarea riglelor de perete
  • Din tabla-vata bazaltica-membrana PVC termosudabila - se recomanda cladirilor pe structuri metalice doar pentru zonele acoperisului, cu pante foarte mici. Sistemul poate fi executat foarte repede, el facilitand eliminarea zonelor de infiltratii, dar si interventiile rapide. Aceasta varianta constructiva implica garantii indelungate, generate atat de densitatea materialului de vata bazaltica, cat si de grosimea membranei PVC termosudabile
  • Din panouri termoizolante - este solutia considerata clasica pentru cladirile pe structuri metalice. Ele pot fi folosite atat pentru acoperisuri cat si pentru pereti, fie in cazul cladirilor ce necesita o izolare fonica mare, fie in cazul celor ce implica o rezistenta marita la foc. In cazul in care beneficiarul opteaza pentru varianta cea mai ieftina de inchidere, se alege varianta cu polistiren.

 

Halele metalice industriale aflate in oferta companiei Dumistreli sunt destinate depozitarii, productiei, prezentarilor, service auto, logisticii sau sectorului agro-zootehnic. La confectionarea halelor metalice industriale, specialistii Dumistreli tin cont atat de structura metalica principala, cat si de modul de inchidere al acesteia.

 

Si daca structura secundara a cladirilor pe structura metalica este comuna in marea majoritate a cazurilor, structura principala (de rezistenta) este alcatuita din grinzi, stalpi si contravatuiri ori portale (in cazul in care contravatuirea de la perete acopera o cale de acces). In functie de latimea si inaltimea constructii, stalpii structurii principale pot fi proiectati in mai multe variante constructive. De regula, stalpii sunt din table sudate, profile laminate ori profile usoare zincate, protectia anticoroziva fiind asigurata prin grunduire, vopsire si zincare (in cazul mediului de lucru coroziv).

 

Grinzile pot fi si ele de mai multe feluri, zabrelite, europrofile sau din table sudate, protectia anticoroziva realizandu-se prin grunduire si vopsire, cu varianta zincarii, in cazul mediului de lucru nociv.

Contravantuirile structurii metalice de baza sunt din profile laminate L - cornier sau O - otel rotund filetat pentru intinderea ulterioara cu intinzatoare. Ele se monteaza in plan verical pentru pereti si in plan orizontal pentru acoperis, fiind foarte utile la stabilitatea structurii.

 

In structura metalica a unei cladiri metalice sunt incluse panele de acoperis si riglele pentru pereti. Panele sunt folosite cu precadere drept suport de fixare pentru invelitori, ele fiind realizate din profile usoare zincate cu sectiunea Z sau C, cu dimensiuni variabile, in functie de caracteristicile cladirii si tipul invelitorii. Rigle pentru pereti servesc drept suport pentru invelitoarea peretilor, dar si pentru conturul zonelor vitrate, ele fiind realizate in cele mai multe cazuri din profile zincate cu sectiunea C.

 

Pentru cladiri pe structuri metalice fiabile, rezistente si economice, alege parteneriatul cu firma Dumistreli, constructorii eficientei!


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii articole
Alte articole de aceeasi firma:
book Rochiile de zi nu trebuie sa lipseasca din nici o garderoba
book Tapet de la Decolandia
book Sistem de alarma GSM cu Supraveghere Canton
book Alegeti surse neintreruptibile de energie de calitate, prelungiti viata echipamentelor electrice
book Optati pentru popi metalici second hand, un necesar pentru eficienta in sustinerea placilor de beton
book Beneficiati de combinatia unei sigurante sporite cu durabilitate utilizand usi Porta Doors
book Hidroizolatii si eficienta maxima in impiedicarea infiltrarii apei
book Pentru servicii de colectare deseuri periculoase in Prahova, cereti ajutor profesional de la Pacos Eco Colectare!
book Comandati cu incredere cele mai puternice si calitative produse, magnetii Neodim din oferta companiei Euromagnet!
book Cele mai bune masini de facut gheata le gasiti la Frigotehnics Serv Com!
 

Informatii articole
Alte articole din aceeasi categorie:
book Cum alegi o usa de intrare in apartament
book De ce sa alegi usi din lemn in Bucuresti
book Descopera o gama diversificata de cazi de baie in oferta magazinului Admina.com
book Traverse de cale ferată / wooden railway sleepers
book Pamirco – prezentare servicii
book Usile pentru apartament
book Cea mai simpla metoda prin care poti sa ii dai alta fata unei pardoseli vechi, din beton
book De ce sa asortam usile cu mobile pentru bucatarie sau living?
book Motive sa alegi o usa din lemn moderna
book Garantia eficientei si calitatii in reparatii de termopane in Bucuresti
 
Informatii articole

ARTICOLE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online