Informatii articole

ARTICOLE

 

Ignifugare.eu – Trape de fum si solutii ingenioase care salveaza vieti


Ignifugare.eu – Trape de fum si solutii ingenioase care salveaza vietiCategorie : Articole > Constructii, instalatii, imobiliare
Informatie adaugata de : Agentia Fortin
publicat pe : 12.04.2017

Chiar luand toate masurile de precautie recomdandate de autoritati si de specialistii in prevenirea si stingerea incendiilor, in unele spatii insustriale si de depozitare, riscul de producere si extindere a focului ramane mare. De aceea, este recomandata instalarea acestor trape de fum in special in acele ramuri industriale care nu pot evita utilizarea materialelor inflamabile si usor inflamabile, precum industria chimica, industria lemnului sau chiar unitatile din lantul de productie agro-alimentara.

In aceste conditii, trebuie luate masuri suplimentare, in primul rand de protectie a personalului si in al doilea rand de limitare la maximum a pagubelor materiale.

 

Statisticile nefericite arata ca majoritatea victimelor surprinse in interiorul cladirilor de incendii au de suferit cel mai mult nu din pricina expunerii la flacara deschisa, ci in urma inhalarii fumului si a noxelor produse de combustie, in principal a monoxidului de carbon si in urma expunerii la produse chimice periculoase.

 

Una dintre inovatiile in domeniu menite sa rezolve buna parte din aceste probleme este reprezentata de instalarea unor trape de fum. Acestea sunt dispozitive simple si fiabile, care functioneaza automat, evacuand in exteriorul cladirii fumul, dar si gazele fierbinti si celelalte emisii produse de ardere.

Ele se instaleaza pe tavanul cladirii, utilizand astfel unul dintre principiile de baza ale fizicii, care face ca gazele incalzite sa se ridice in atmosfera.

 

Trape de fum - Elimina complet riscurile asociate cu degajarile de fum si substante toxice

Utilizarea lor trebuie sa fie ca parte intr-un sistem mai complex de alerta in caz de incendiu, care sa includa in mod obligatoriu dispozitive cu senzori de fum si, optional, sisteme automate de stropire cu apa. Astfel, se reduc sansele de intoxicare cu fum a personalului si se evita blocarea cailor de acces, permitandu-le oamenilor sa evacueze cladirea rapid si in conditii de siguranta.

Mai mult decat atat, devine mai usoara interventia pompierilor, se evita acumularea de gaze supra-incalzite, care pot pune in pericol cladirile cu structura de rezistenta metalica, se protejeaza echipamentele de lucru si se limiteaza nivelul pagubelor materiale.

 

In general, dispozitivele au in componenta sticla sau alte materiale transparente, ceea ce face ca aceste trape de fum sa fie utile si in afara situatiilor de urgenta, ele putand fi folosite pentru iluminarea pe cale naturala si ventilarea spatiilor industriale sau a celor de depozitare.

 

Aceste dispozitive va sunt oferite la un pret deosebit de avantajos de Ignifugare.eu. Aceasta companie este un lider national in domeniul sistemelor de alarma si reactie la incendiu. Angajatii companiei sunt specialistii care au o bogata experienta in domeniu, care au intotdeauna informatii la zi si care se perfectioneaza profesional in mod constant, prin participarea la stagii de pregatire si demonstratii tehnice.

Instalarea sistemului de trape de fum se face de personal calificat, respectand cu strictete normele europene in vigoare, lucru atestat si de documentatia completa care va va fi inmanata.

 

Ignifugare.eu - Date de contact

Ignifugare.eu si-a castigat in timp prestigiul pe piata, oferind servicii profesioniste, seriozitate si preturi competitive. Ignifugare.eu ofera numeroase servicii, de la evaluarea riscurilor in caz de incendiu, pana la proiectarea si instalarea sistemelor de lupta impotriva focului.

Puteti gasi mai multe informatii despre produsele si serviciile puse la dispozitie de Ignifugare.eu pe pagina de internet a companiei, pe adresa de email office@ignifugare.eu sau telefonand la numarul:

0722 672 774


RSS Feed

finante 27.04 3
publicitate


Informatii articole
Alte articole de aceeasi firma:
book Helinick.ro - Proiectare sisteme de securitate - Implementeaza un nou model de organizare si administrare a datelor
book Leasingautomobile.ro sustine programul auto rulate leasing: o varianta avantajoasa si sigura la achizitionarea unui autoturism
book Asined.ro – Produse de calitate si servicii de injectie mase plastice la preturi avantajoase
book LexCars.ro – Specialistii in vanzari auto noi te ajuta sa iti gasesti masina peotrivita in cel mai scurt timp
book E-Camere.ro – Descopera camera supraveghere cu card pentru securizarea spatiilor interioare
book LeasingAutomobile.ro - Servicii profesionale pentru vanzari masini rulate la preturi favorabile pentru pasionatii de autoturisme premium
book E-Camere.ro - Camere supraveghere de ultima generatie si sisteme garantate de protectie
book E-Camere.ro – Protejeaza-ti locuinta cu cele mai performante modele de camere de supraveghere wireless
book LexCars.ro – Cumpara automobile de lux simplu si eficient
book SecuritInternational.ro – Sisteme de tamplarie aluminiu recomandate de catre profesionisti
 

Informatii articole
Alte articole din aceeasi categorie:
book Asined.ro – Produse de calitate si servicii de injectie mase plastice la preturi avantajoase
book Despre tevi si specialisti in domeniu, Nico Metal Tub
book SecuritInternational.ro – Sisteme de tamplarie aluminiu recomandate de catre profesionisti
book Reamenajare inovatoare cu pereti de sticla
book Asined.ro – Produse si ambalaje plastic utilizate intr-o varietate de domenii
book SecuritInternational.ro – Vitralii diverse pentru decoruri unice si deosebite
book Care sunt cele mai bune tipuri de becuri led pentru care putem opta?
book La ce aspecte trebuie sa fim atenti atunci cand achizitionam unelte pentru casa si gradina?
book ColorMagic.ro – Produse uimitoare de lac pentru parchet pentru ca locuinta ta sa straluceasca de frumusete
book LucInvest.ro – Servicii de vanzari popi metalici si sisteme profesionale de sustinere a corfrajelor, peretilor si planseelor unei constructii
 
Informatii articole

ARTICOLE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online
Publicitatea ta !
publicitate

Ghid comunicare si promovare online

Newsletter
E-mail:
abonare
dezabonare
Abonati newsletter: 1226 utilizatori inregistrati.
Consultati arhiva newsletter

Promoafaceri.com


Pentru detalii suplimentare
accesati pagina de contact.

Promoafaceri

Aveti una dintre cele mai bune afaceri din Romania? Atunci trebuie sa intrati in comunitatea Promoafaceri, acolo unde am selectat si adunat laolalta cele mai serioase companii.

Le asiguram promovare online si le recomandam. Le asiguram publicitate online prin comunicate de presa si articole, le suntem alaturi la evenimentele organizate.
Pentru ele gandim campanii de promovare. Profitati de toate acestea!