Informatii articole

ARTICOLE

 

Segmentul de inchiriere si vanzare de apartamente cu 3 camere din Bucuresti, analizat de agentia imobiliara Regatta


Categorie : Articole > Constructii, instalatii, imobiliare
Informatie adaugata de : Authority
publicat pe : 28.07.2017

Segmentul de vanzare si inchiriere a apartamentelor de 3 camere din capitala constituie unul dintre cele mai importante aspecte ale pietei imobiliare ca urmare a volumului de tranzactii. Dupa ce a analizat segmentul vanzarilor de apartamente cu 3 camere din Bucuresti Regatta prezinta principalele caracteristici ale ofertei si cererii din acest segment. In continuare, vom discuta despre principalele categorii de clienti interesati de acest departament al companiei imobiliare. Din ce in ce mai mult, se pune accent pe gradul de confort si pe tipul de facilitati oferite de fiecare proprietate.

 

Crestere semnificativa a cererii de inchirieri de apartamente cu 3 camere din Bucuresti la Regatta

Dupa ce criza imobiliara din Bucuresti a redus atat cererea, cat si preturile, apartamentele disponibile la vanzare si inchiriere revin in atentia clientilor ca oportunitati investitionale. Dupa o crestere in 2017 cu 10-15% a cererii pentru ofertele de inchirieri de apartamente cu 3 camere din Bucuresti Regatta spune ca analiza proprie releva o crestere cu aproape 25% a cererii atat pentru vanzare, cat si pentru inchiriere in anul 2018 pentru acest segment, estimand totodata o continuare a cresterii in a doua jumatate a anului.

Preturile pentru apartamentele din aceasta categorie pornesc de la 80.000 Euro si ajung pana la 400.000 Euro in zonele cele mai bune. Oferta existenta pe piata include locuinte situate in blocuri vechi, moderne sau in proiecte rezidentiale noi, aceasta ultima categorie impunandu-se prin facilitati regasite atat la nivelul intregului ansamblu, cum ar fi cazul securitatii, al gradinilor, piscinelor sau chiar al centrelor fitness, spa sau daycare, cat si la cel al locuintei. Apartamentele din proiectele rezidentiale conving inclusiv prin terasele generoase, ce in unele cazuri chiar depasec suprafata spatiului locativ.

 

Tipurile de clienti pentru segmentul inchirierior de apartamente prin intermediul Regatta

Principalii clienti pentru vanzarea si inchirierea apartamentelor spatioase sunt familiile, ce aleg locuinte in promiximitatea locurilor de munca, urmatoarele puncte de reper sub care clientii se orienteaza fiind reteaua de transport in comun, scolile, parcurile sau centrele comerciale.

Atfel, ca urmare a accesului rapid spre principalele centre business din zonele Nicolae Caramfil, Barbu Vacarescu, Pipera sau Fabrica de Glucoza sunt preferate ca zone Pipera, Baneasa-Sisesti, Jandarmeriei, Aviatiei, Dorobanti, Polona. Din punct de vedere al inchirierilor de apartamente prin intermediul Regatta, zonele de lux sunt preferate in special de comunitatea expat, intre care predomina clientii din mediile corporate sau diplomatic. Nu in ultimul rand, vanzarile si inchirierile acestor proprietati sunt incheiate in vederea constituirii de birouri sau puncte de lucru, antreprenorii orientandu-se spre zone si pozitionari conforme cu particularitatile proiectelor.

Multe dintre aceste puncte de lucru nu sunt conditionate de un contact cu publicul, astfel incat pentru achizitia sau inchirierea apartamentelor respective nu sunt exprimate alte cerinte decat accesul facil spre reteaua de transport in comun.

Pentru prestigiul de brand sunt alese locuinte in zonele premium Primaverii, Capitale, Aviatorilor sau Kiseleff, unde se disting totodata cele mai reputate firme de consultanta din domeniile juridic si financiar. Atat segmentul vanzarilor de apartamente din Bucuresti cat si cel al inchirierilor au inregistrat cresteri cuprinse intre 15 si 20%, in special in zonele centrale si ultracentrale din capitala. Toate acestea indica, fara indoiala, un interes crescut al cumparatorilor pentru cartierele selecte ale orasului.

Familiile si membrii comunitatii expat se afla, prin urmare, in randul principalelor clienti pentru apartamentele de 3 camere destinate vanzarii sau inchirierii. Pentru proiectele a caror profitabilitate se bazeaza pe interactiunea cu clientii, firmele se vor indrepta spre zone aflate in raza centrelor comerciale sau financiar-bancare ale Bucurestiului, precum cea ultracentrala, Aviatiei, Baneasa, Unirii, Victoriei, Piata Alba Iulia.


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii articole
Alte articole de aceeasi firma:
book Canapele bej pentru o eleganta desavarsita in livingul tau
book ShopAlert Fashion Blog: Oferta de carucioare pentru copii - 2 in 1, 3 in 1 si sport
book Descopera accesorii dragalase si variantele de mancare pentru pisici sau caini de la PetsMania
book Ghiozdane si rechizite scolare intr-un singur loc: pe eLibrar
book Decoratiuni ingenioase: noi modele in sectiunea de aplice si candelabre la DecoStores
book Sute de genti dama si de barbati Fossil pe site-ul Gentuim
book Vezi modele de ceasuri dama Fossil la sectiunea accesoriilor originale
book Mii de modele de camasi si blugi pentru barbati, acum, pe ShopAlert!
book Cauti un fotograf profesionist pentru botez? CKfoto va fi alaturi de tine
book Modele trendy de tenisi si sute de adidasi pentru copii pe ShopAlert
 

Informatii articole
Alte articole din aceeasi categorie:
book Unavia.ro anunta cel mai mic pret/mp pentru case la cheie langa Bucuresti
book Alegerea proiectului pentru casa
book Scari din lemn masiv pentru interiorul caselor cu etaj
book Gaseste cada de baia potrivita pentru baia ta in magazine online
book Cum alegi o usa de intrare in apartament
book De ce sa alegi usi din lemn in Bucuresti
book Descopera o gama diversificata de cazi de baie in oferta magazinului Admina.com
book Traverse de cale ferată / wooden railway sleepers
book Pamirco – prezentare servicii
book Usile pentru apartament
 
Informatii articole

ARTICOLE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online