Informatii articole

ARTICOLE

 

Tipuri de ferestre de PVC


Categorie : Articole > Constructii, instalatii, imobiliare
Informatie adaugata de : Carucioare copii, jucarii si accesorii - Nichiduta.ro
publicat pe : 11.12.2012

La inceput cand au fost introduse pe piata, ferestrele de PVC au concurat cu ferestrele de lemn, si incredibil sau nu, multe dintre ele au pierdut lupta cu ferestrele cu cadru de lemn, pentru ca erau foarte problematice, fiind expuse mai mult decat lemnul la conditiile meteo si la schimbarea presiunii atmosferice si de asemenea erau atacate mai mult de soare decat cadrele de lemn. Din fericire, aceste probleme s-au rezolvat intre timp, ferestrele de PVC fiind la ora actuala cele mai populare.

 

Ferestrele de PVC sunt de mai multe tipuri, sunt mai ieftine decat ferestrele de aluminiu, si mai scumpe decat cele ce prezinta cadre de lemn. In acelasi timp, ferestrele de PVC vin intr-o multitudine de culori, fiind preferate si de catre consumatorii casnici, dar si de catre scoli, gradinite, institutii financiare, cladiri guvernamentale etc.

 

Tipurile cele mai populare de ferestre PVC se refera la ferestrele care se inchid mentinandu-si ori laterala din stanga fixa, ori laterala din dreapta. La aceste ferestre se mai adauga si cele care la mecanismul de inchidere pe verticala, mai folosesc si un mecanism de inchidere pe orizontala, ceea ce le permite sa se deschida ori in partea de jos, ori in partea de sus, in functie de cum doreste utilizatorul. Acest lucru este posibil pentru ca aceste ferestre au balamale in toate lateralele, balamale care le ajuta sa se deschida exact cum doreste cumparatorul. Aceste modalitati de deschidere nu erau posibile in trecut, cand balamalele erau plasate numai pe o laterala a ferestrei, celelalte 3 laterale fiind lasate libere.

 

Tot ferestrele de PVC pot fi si glisante, adica se pot culisa de la stanga la dreapta pe niste sine special create pentru acest lucru. Astfel de ferestre au in general un singur strat de geam si sunt folosite cu precadere in marile complexuri comerciale, la vitrine. Aceste ferestre nu trebuie sa impiedice transmiterea sunetelor din exterior in interior, pentru ca nimeni nu locuieste in interiorul structurilor ce sunt protejate de astfel de ferestre, deci nu este nevoie sa fie utilizate mai multe randuri de geamuri, ci numai unul.

 

Ferestrele de PVC pot fi si pline sau cu geamuri. Ferestrele pline sunt de fapt niste usi de dimensiuni mai mici, care sunt folosite pentru a acoperi anumite goluri de fereastra. Aceste ferestre nu prezinta geamuri si sunt folosite in general la hambare de agricultori, acolo unde se sta toata ziua cu ferestrele deschise, ferestre care se inchid seara. Acestea sunt preferate de catre cei care doresc sa isi protejeze recoltele pe timp de noapte de eventualii hoti. Ferestrele cu geamuri, pe de alta parte, prezinta geamuri de diferite marimi si stiluri. Oricum ar fi, pline sau cu geamuri, diferenta dintre o fereastra plina si una cu geamuri in ceea ce priveste izolarea termica si fonica este foarte mica, cu un plus evident pentru ferestrele pline. Cand ferestrele pline sunt comparate cu cele care au geamuri, indiferent de marimea geamurilor, rezultatele arata ca ferestrele fara geamuri ofera o cantitate de caldura nesemnificativa in plus fata de cele cu geamuri.

Tamplarie Kondor pe site-urile noastre.

 


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii articole
Alte articole de aceeasi firma:
book Modele moderne de triciclete pentru cei mici
book Gestionarea spatiului in camera copilului
book Modele de casute de joaca de la nichiduta.ro
book Distractie si miscare pentru copil
book Ce carucior sport preferi?
book Ce tip de saltea puteti folosi pentru copiii de peste 3 ani
book Suporturi pentru cadita bebelusilor pe nichiduta.ro
book Un accesoriu nelipsit in vacantele de iarna
book Grija fata de copil
book Aveti probleme cu incheieturile?
 

Informatii articole
Alte articole din aceeasi categorie:
book Cum alegi o usa de intrare in apartament
book De ce sa alegi usi din lemn in Bucuresti
book Descopera o gama diversificata de cazi de baie in oferta magazinului Admina.com
book Traverse de cale ferată / wooden railway sleepers
book Pamirco – prezentare servicii
book Usile pentru apartament
book Cea mai simpla metoda prin care poti sa ii dai alta fata unei pardoseli vechi, din beton
book De ce sa asortam usile cu mobile pentru bucatarie sau living?
book Motive sa alegi o usa din lemn moderna
book Garantia eficientei si calitatii in reparatii de termopane in Bucuresti
 
Informatii articole

ARTICOLE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online