Informatii articole

ARTICOLE

 

Calusarii Slatinei si Trupa Amadeus, selectate sa transmita spiritul romanesc la Shanghai


Calusarii Slatinei si Trupa Amadeus, selectate sa transmita spiritul romanesc la ShanghaiCategorie : Articole > Educatie, arta
publicat pe : 13.04.2010

 

Fanfara 10 Prajini, Calusarii Slatinei si Trupa Amadeus vor incerca la Expo Shanghai 2010 sa transmita o parte din spiritul romanesc si sa atraga cat ai multi vizitatori la Pavilionul expozitional al Romaniei.

 

Artistii si formatiile care vor participa, din partea Romaniei, la Expo Shanghai sunt Fanfara Shavale, Filarmonica de Stat Oradea - Ansamblul Artistic Profesionist "Crisana", Orchestra Nationala Radio, Fundatia Cultural Artistica "Dorna Dorului", Fanfara 10 Prajini, Calusarii Slatinei, Nicolae Voiculet, Grupul Iza, Trupa Amadeus, Corul de Copii Radio, Romanian Brass Orchestra, Damian Draghici, Tandarica si 10 Prajini, precum si Grigore Lese, potrivit site-ului www.romaniaexpo2010.ro .

 

Timp de sase luni, intre 1 mai - 31 octombrie, toti vor duce in China o parte din arta, spiritul artistic, traditiile specifice tarii noastre.

 

Multiplele multiple manifestari si evenimente culturale organizate la Shanghai vor urmari, astfel, cresterea vizibilitatii valorilor culturale romanesti si ilustrarea bogatiei si diversitatii formelor de expresie culturala, de la traditie la modernitate.

 

Din punct de vedere al programului cultural in Pavilionul Romaniei, cele sase luni de expozitie au fost impartite in patru perioade de cate o luna si jumatate. Prima perioada va fi 1 mai - 15 iunie, cea de-a doua 16 iunie - 31 iulie, cea de-a treia 1 august - 15 septembrie, iar ultima 16 septembrie - 31 octombrie.

 

Evenimentele culturale live vor avea loc zilnic, intre orele 10.00 - 20.00, iar programul cultural va acoperi o serie larga de genuri artistice: folclor, muzica clasica, pantomima, teatru, muzica corala.

 

Programele prezentate au fost selectate dintre propunerile culturale primite direct de Ministerul Afacerilor Externe pe site-ul propriu, precum si pe baza propunerilor primite de la Institutul Cultural Roman si de la Ministerul Culturii si Patrimoniului National.

 

In afara programului din Pavilionul Romaniei, vor fi sustinute patru evenimente in diferite spatii de spectacol: in 28 mai si 22 iunie in Music Club, Performance Centre, in 29 August in Entertainment Hall si in 17 Septembrie in Music Club, Performance Centre.

 

Evenimentele vor avea durata de 90 - 120 minute, iar salile pentru derularea acestora au o capacitate de 800-1.200 locuri.

 

In cadrul Expo 2010 Shanghai China, Romania isi va serba Ziua Nationala in 29 iulie 2010. Programul pentru Ziua Nationala se desfasoara pe toata perioada zilei de 29 iulie 2010 incepand cu orae 10.00 si se va incheia cu un amplu spectacol, la ora 21.00, intr-o sala de 2.500 de locuri unde vor concerta Orchestra Nationala Radio, Corul de Copii Radio, Grigore Lese si Damian Draghici.

 

De asemenea, Romania va participa la evenimentele organizate de Uniunea Europeana in cadrul Expo 2010 Shanghai, primul eveniment fiind organizat in 9 mai 2010 cu titlul "European Multicultural Parade". Alte evenimente organizate de Uniunea Europeana la care Romania isi propune sa participe sunt "European Cinema Festival", "European Puppet Theater", "Mobile Screen".

 

 

 

 

Echipa Promoafaceri

 


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii articole
Alte articole din aceeasi categorie:
book Inspiratie pentru cadouri: carti pentru copii, carti de dragoste sau politiste?
book Cum alegem un cameraman profesionist de nunta?
book Porneste spre lumi neexplorate cu un permis barca categoria C
book Permis barca categoria D – Solutia pentru vacante relaxante, pe valurile marii
book PermiseBarca.ro - Pasionat de sailing? Inscriete-te acum la unul dintre cursurile pentru obtinere permise barca cu motor!
book Vrei sa navighezi pe mare? Obtine rapid un permis ambarcatiuni de agrement!
book Tonerpro.ro – Cartuse imprimanta la preturi avantajoase pentru eficientizarea printurilor
book Calitatea printurilor si performanta imprimantei sunt principiile pentru care cumperi cartuse imprimanta Samsung
book De ce sa alegi cartuse imprimanta HP originale
book Eficienta si calitate pentru cartuse imprimanta Epson originale si o multitudine de posibilitati in culorile TonerPro.ro
 
Informatii articole

ARTICOLE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online