Informatii articole

ARTICOLE

 

Gradinitele din tara, dotate cu jucarii si materiale didactice de 26 de milioane de lei


Gradinitele din tara, dotate cu jucarii si materiale didactice de 26 de milioane de leiCategorie : Articole > Educatie, arta
publicat pe : 11.06.2010

Toate gradinitele din tara vor fi dotate cu echipamente sportive, materiale didactice si puzzle, conform Proiectului pentru Reforma Educatiei Timpurii, suma estimata de Ministerul Educatiei pentru achizitii fiind de peste 26 de milioane de lei.

 

Fiecare dintre cele 12.577 de gradinite din tara va fi dotata cu echipamente sportive, costume si masti, diverse jocuri, seturi cu animale, imagini, planse, puzzle, cuburi, jetoane. Cei mici se vor distra si vor invata sa acorde primul ajutor, dar sa fie si toleranti cu semenii lor, avand la dispozitie truse medicale, dar si papusi " de diferite rase sau cu dizabilitati".

 

Nu vor lipsi din gradinite jucariile adecvate activitatilor de tip gospodaresc: vase de bucatarie, obiecte de uz casnic, obiecte de atelier, aragazuri, frigidere, masini de spalat rufe, fiare de calcat, aspiratoare.

 

Fiecare gradinita va primi materiale didactice, in conformitate cu caietul de sarcini, iar livrarea acestora se va face la depozitele de materiale de pe langa cele 41 de inspectorate scolare judetene si al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

 

Criteriul pentru alegerea ofertelor va fi pretul cel mai mic, iar termenul limita pentru primirea acestora este 26 iulie.

 

Caietul de sarcini pune conditii foarte stricte pentru participantii la licitatia deschisa, acestia trebuind sa depuna rapoarte fiscale pe ultimii trei ani (2007 - 2009), din care sa rezulte un minim al cifrei de afaceri pentru fiecare lot pentru care se organizeaza licitatia.

 

Astfel, pentru lotul "Costume", cifra de afaceri va trebui sa fie de cel putin 443.968 de lei, pentru lotul "Echipament sportiv" de 3.377.930 de lei, pentru lotul "Jetoane de 2.396.672 de lei, pentru "Jocuri de masa" de 4.305.610 de lei, pentru Jucarii" de 14.826.018 de lei, pentru "Material didactic" de 9.723.782 de lei, pentry "Planse" de 2.008.294 de lei, pentru "Puzzle" de 1.268.264 de lei, iar pentru "Truse" de 14.717.858 de lei.

 

Valoarea estimata a achizitiilor este de 26.534.198 de lei, fara TVA, fiind asigurata de la bugetul de stat si din creditele externe pentru anul 2010 aferente Proiectului pentru Reforma Educatiei Timpurii.

 

Promoafaceri.com v-a prezentat intr-un articol anterior Strategia Nationala a Educatiei Timpurii.

 

Echipa Promoafaceri.com

 


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii articole
Alte articole din aceeasi categorie:
book Inspiratie pentru cadouri: carti pentru copii, carti de dragoste sau politiste?
book Cum alegem un cameraman profesionist de nunta?
book Porneste spre lumi neexplorate cu un permis barca categoria C
book Permis barca categoria D – Solutia pentru vacante relaxante, pe valurile marii
book PermiseBarca.ro - Pasionat de sailing? Inscriete-te acum la unul dintre cursurile pentru obtinere permise barca cu motor!
book Vrei sa navighezi pe mare? Obtine rapid un permis ambarcatiuni de agrement!
book Tonerpro.ro – Cartuse imprimanta la preturi avantajoase pentru eficientizarea printurilor
book Calitatea printurilor si performanta imprimantei sunt principiile pentru care cumperi cartuse imprimanta Samsung
book De ce sa alegi cartuse imprimanta HP originale
book Eficienta si calitate pentru cartuse imprimanta Epson originale si o multitudine de posibilitati in culorile TonerPro.ro
 
Informatii articole

ARTICOLE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online