Informatii articole

ARTICOLE

 

Promovare afacere in online, un plus de vizibilitate si credibilitate


Promovare afacere in online, un plus de vizibilitate si credibilitateCategorie : Articole > Media, publicitate
publicat pe : 22.03.2013

Oferim solutii pentru dezvoltarea afacerii, pentru a va face cunoscuta afacerea in spiritul corectitudinii ce va permite sa dezvoltati relatii cu clientii sau partenerii. 

 

Promoafaceri.com a lansat compania: doi ani de publicitate online, la pret de unul. Firmele care opteaza pentru un pachet de promovare Gold, Silver sau Bronze se vor bucura de avantajele oferite de acesta timp de doi ani. Dupa expirarea celor doi ani, informatiile despre firma inscrisa raman vizibile pe site-ul Promoafaceri, pe durata nedeterminata, fara costuri suplimentare. 

 

Campania este valabila in perioada 13 martie 2013 - 13 iunie 2013. Daca doriti sa promovati in mediul online anumite produse sau servicii relevante din activitatea dumneavoastrau sau daca aveti de spus ceva despre schimbarile care influenteaza mediul de afaceri din Romania va asteptam sa publicati articole si comunicate de presa.

 

Daca participati la evenimente sau le organizati va invitam sa publicati informatii relevante despre evenimentele anuntate, sa le promovati in cadrul site-ului Promoafaceri prin campanii de publicitate online. In calitate de parteneri media, Promoafaceri sustine, promoveaza si recomanda evenimentele si partenerii.

 

Pentru o imagine obiectiva a firmei sau a afacerii se pot publica informatii despre produsele si serviciile ce le oferiti in paginile special create pentru o expunere mai buna in rezultatele motoarelor de cautare, de ce nu in top 10 pe Google cu avantaje pentru vizitatorii site-ului si afacerii d-voastra indiferent de specific. Site-ul Promoafaceri ofera acces usor la informatiile publicate iar prin formularul de contact din paginile de prezentarea a fiecarui serviciu sau produs se asigura o comunicare directa a clientilor cu d-voastra, mesajul fiind transmis instant.

 

Fotografiile sau fisierele video atasate prezentarilor aduc un plus de vizibilitate si credibilitate in randul vizitatorilor, optiune ce determina urmarirea si eventual recomandarea afacerii. In sectiunea documentatii pentru a contura o imagine mai buna a serviciilor sau produselor se pot publica cataloage de prezentare, brosuri, date tehnice, informatii financiare si alte date pe care le considerati de interes.

 

Va sprijinim in actiunile de promovare, prin serviciile de realizare de interviuri. Astfel, daca doriti sa ne vorbiti despre afacerea dumneavoastra, produsele si serviciile oferite, va asteptam cu un e-mail pe adresa comunicare @ promoafaceri.com. Toate informatiile postate pe Promoafaceri sunt distribuite instant in cele mai importante retele sociale si promovate prin feed-uri RSS pentru o expunere mai mare in mediul online.

 

Proiectul Promoafaceri.com a fost lansat in februarie 2010 cu scopul de a sprijini firmele si persoanele fizice care doresc sa profite de avantajele promovarii online. Fiind un site web de business, oferim multiple instrumente de promovare online.

 

Echipa Promoafaceri.com


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii articole
Alte articole din aceeasi categorie:
book Cum razbesti pe piața din ce în ce mai aglomerata din online?
book Canapele extensibile si coltare pe site-ul de mobila si decoratiuni Decostores
book Fotograf profesionist pentru nunta
book Peste 150 de geci barbati Ralph Lauren originale pe ShopAlert
book Decostores va ofera mobila si biblioteci living vintage
book 5000 de carti la pret redus la Libris
book Un nou site de anunturi gratuite: tocma.ro
book In caz de probleme, sunati un Ghost Writer
book Cum alegi presa de calitate?
book Invitatiile pentru botez, cheia catre un eveniment de succes
 
Informatii articole

ARTICOLE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online