Informatii articole

ARTICOLE

 

Medinet Hygiene Consulting, servicii profesionale in domeniul curateniei


Categorie : Articole > Sanatate
Informatie adaugata de : SC. Zoom-Biz Srl
publicat pe : 29.03.2013

Servicii profesionale in domeniul curateniei spatiilor administrative si a halelor industriale, servicii performante de dezinsectie, deratizare si dezinfectie, cu aparatura, utilaje, ustensile si produse profesionale, servicii personalizate de implementare a sistemului de management al riscurilor bazat pe principiile HACCP, ori produse de calitate superioara - dezinfectate, insecticide, rondentidice, statii de intoxicare, capcane mecanice, capcane adevize, geluri atractante fara feromoni, capcane UV, detergenti profesionali pentru HORECA, substante concentrate pentru curatenia in industrie, substante dezinfectate de grad inalt, manusi si echipament pentru cabinete medicale, consumabile stomatologice pentru implantologie, termometre si dispensere, consumabile din hartie reciclata, consumabile din celuloza de calitate superioara - le gasesti pe toate doar in oferta companiei Medinet Hygiene Consulting din Arad.

 

Firma se poate mandri cu echipa sa de profesionisti care reuseste, pe baza unui plan bine structurat de igienizare, sa va ofere servicii de curatenie la cele mai inalte standarde. Avand in dotare aparatura de ultima generatie si produse profesionale, compania MediNet Hygiene Consulting este partenerul ideal, care iti ofera 100% eficienta in serviciile de dezinsectie, deratizare si dezinfectie.

 

Dispunem de personal calificat, indrumat de un medic specialist, va stam la dispozitie ori de cate ori aveti o problema sau o urgenta, lucrarile noastre fiind cele mai calitative de pe piata.

 

MediNet Hygiene Consulting este compania care va ajuta sa va incadrati in cerintele sistemului HACCP, cu respectarea normelor si standardelor in domeniu. Va oferim consultanta de specialitate in implementarea unui sistem de management al riscurilor bazat pe principiile HACCP personalizat afacerii dumneavoastra:

  • Intocmirea programelor preoperationale
  • Monitorizarea echipamentelor si a starii de sanatate a angajatilor
  • Educatie pentru sanatatea personalului
  • Stabilirea procedurilor pentru vizitatori
  • Monitorizarea calitatii apei, cu program de recoltare
  • Program de dezinsectie, dezinfectie si deratizare
  • Program de igienizare si mentenanta.

 

In oferta companiei Medinet Hygiene Consulting  vei gasi cele mai variate produse de specialitate, de o calitate superioara: dezinfectate, insecticide, rondentidice, statii de intoxicare, capcane mecanice, capcane adevize, geluri atractante fara feromoni, capcane UV, detergenti profesionali pentru HORECA, substante concentrate pentru curatenia in industrie, substante dezinfectate de grad inalt, manusi si echipament pentru cabinete medicale, consumabile stomatologice pentru implantologie, termometre si dispensere, consumabile din hartie reciclata si consumabile din celuloza de calitate superioara.

 

Firma Medinet Hygiene Consulting  acorda o atentie speciala activitatii de combatere si eradicare a daunatorilor, oferta sa de servicii destinate partenerilor si clientilor incluzand pachete speciale, personalizate. Specialistii companiei ne recomanda, pentru eficacitatea ridicata si de durata a masurilor de combatere si eradicare a daunatorilor, sa respectam masurile stricte de igiena. Pachetele de servicii oferite clientilor includ proceduri de lucru personalizate, in functie de locatiile si cerintele acestora.

 

Medinet Hygiene Consulting  dispune de cea mai perfomanta aparatura in domeniul deratizarii, dezinsectiei si dezinfectiei, de la atomizoare de ultima generatie, la nebulizatoare de ceata calda. Toate produsele pe care le foloseste personalul calificat al companiei Medinet Hygiene Consulting  in actiunile de deratizare, dezinsectie si dezinfectie sunt avizate de Ministerul Sanatatii.

 

Dezinfectia este complexul masurilor ce se aplica cu scopul decontaminarii microbiene a obiectelor, suprafetelor, mainilor, scopul sau constand in distrugerea, indepartarea sau micsorarea numarului de germeni, pana la limita la care prezenta acestora nu mai creeaza risc de imbolnavire.

O dezinfectie de calitate implica distrugerea a 99-99,9% a germenilor.

 

Compania Medinet Hygiene Consulting  va ofera servicii de dezinfectie:

  • Profilactica - se face cu scopul distrugerii eventualilor germeni patogeni sau conditionat patogeni. Dezinfectia profilactica trebuie precedata de deratizare si dezinsectie.
  • De necesitate - se realizeaza pentru combaterea unor boli infectioase sau paratizare din momentul inregistrarii primelor cazuri de boala si pana la eliminarea focarului.

 

Deratizarea consta in complexul de mijloace si masuri, aplicate de factori specializati in combaterea rozatoarelor dintr-o locatie, in scopul reducerii substantiale a numarului acestora cu ajutorul substantelor chimice. Distrugerea rozatoarelor este foarte importanta, soarecii si sobolani fiind rezervoare de infectie, dar si vectorii raspandirii diferitelor boli, producand in acelasi timp pagube insemnate prin consumul de produse agroalimentare sau furaje.

 

Dezinsectie - ansamblul mijloacelor si metodelor de combatere a insectelor, care vehiculeaza si transmit boli infectocontagioase si parazitare la om si animale si care pricinuiesc pagube financiare prin distrugerea si degradarea materiei prime, produselor, ambalajelor,suprafetelor, etc.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii articole
Alte articole de aceeasi firma:
book Rochiile de zi nu trebuie sa lipseasca din nici o garderoba
book Tapet de la Decolandia
book Sistem de alarma GSM cu Supraveghere Canton
book Alegeti surse neintreruptibile de energie de calitate, prelungiti viata echipamentelor electrice
book Optati pentru popi metalici second hand, un necesar pentru eficienta in sustinerea placilor de beton
book Beneficiati de combinatia unei sigurante sporite cu durabilitate utilizand usi Porta Doors
book Hidroizolatii si eficienta maxima in impiedicarea infiltrarii apei
book Pentru servicii de colectare deseuri periculoase in Prahova, cereti ajutor profesional de la Pacos Eco Colectare!
book Comandati cu incredere cele mai puternice si calitative produse, magnetii Neodim din oferta companiei Euromagnet!
book Cele mai bune masini de facut gheata le gasiti la Frigotehnics Serv Com!
 

Informatii articole
Alte articole din aceeasi categorie:
book Cum ne ingrijim silueta dupa sarbatori intr-un salon de cosmetica
book Tehnici inovative în implantologie: A-PRF - operația de sinus lifting
book Trei aparate fitness ideale pentru tinerea greutatii sub control in sezonul rece
book Porti uniforme medicale in fiecare zi? Iata cum sa le cureti simplu si eficient!
book Clinica stomatologica poate sterge urmele fumatului de pe dantura ta! Iata cum!
book Cum sa folosesti corect o bicicleta fitness pentru a slabi cu un antrenament de 15 minute pe zi
book Mierea din Noua Zeelanda, acum si pe piata româneasca!
book Zirconiul în stomatologie. Proprietăți, utilizare, costuri
book Site cu suplimente made in SUA
book Reumatismul iti provoaca dureri insuportabile? Incearca Apitox!
 
Informatii articole

ARTICOLE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online