Informatii articole

ARTICOLE

 

Servicii de spa la Sanatoriul din Mangalia: terapie cu Gerovital si masaj cu pietre vulcanice


Servicii de spa la Sanatoriul din Mangalia: terapie cu Gerovital si masaj cu pietre vulcaniceCategorie : Articole > Sanatate
publicat pe : 07.04.2011

Sanatoriul Balnear de la Mangalia ofera, din 7 aprilie, servicii de spa - wellnes, care includ terapie ambientala de relaxare, masaj cu pietre vulcanice sau cu uleiuri aromatice, tratamente cosmetice cu Gerovital si hipnoterapie.

 

Sanatoriul Balnear si de Recuperare Mangalia devine, astfel, prima unitate unitate sanitara publica cu activitate de relaxare-spa-wellnes.

 

Serviciile cuprind o paleta larga de oferte, respectiv hidroozonoterapie; terapie ambientala de relaxare, meloterapie; masaj cu pietre vulcanice; acupunctura; tehnici de stimuloterapie acupuncturala fara ac si masaj relaxant cu uleiuri aromatice.

 

Totodata, pacientii romani si straini, care au la dispozitie si o piscina cu apa sarata, vor putea face aquagym; sauna; fitness; terapie nutritionala; geriatrie (tratamente cu Gerovital); tratamente cosmetice; hipnoterapie si terapie psihologica de relaxare.

 

Folosirea unor terapii stravechi va fi intregita de cursuri ale Asociatiei Nationale de Terapii Complementare, pe care le vor urma 42 de persoane, medici si asistenti. Absolventii cursurilor vor obtine certificate acreditate de ministerele Muncii si Educatiei, documentele fiind valabile si in Comunitatea Europeana.

 

Conducerea institutiei intentioneaza sa organizeze, in receptia Hotelului Callatis - baza de cazare a sanatoriului - o ceainarie, spatiu cultural in care, pe langa o carte buna, va exista o expozitie permanenta de pictura cu tema marina si imagini cu Mangalia de altadata.

 

"Am dori ca acest colt, care va purta numele lui Nicolae Iorga, sa devina un loc de informare, dar si de relaxare, atat pentru pacienti, cat si pentru comunitate, un club de dezbateri, vernisaje de arta plastica, prezentare de carte, cunoastere prin comunicare. Periodic, ne propunem sa avem, aici, intalniri cu scriitori, ziaristi, personalitati din diverse domenii", a declarat dr. Laura Condur, managerul unitatii.

 

Lansarea noilor servicii de relaxare, spa si wellnes a fost stabilita pentru 7 aprilie, de Ziua Mondiala a Sanatatii, pentru a scoate in evidenta atat activitatea medicala balneara de traditie, pe de o parte, cat si dorinta de a satisface cerintele actuale ale pietei, potrivit Laurei Condur.

 

"Dorim, cu ocazia acestui eveniment, sa lansam conceptul unui turism balnear complementar, care sa cuprinda trei componente: medicala, balneara si educationala. De asemenea, dorim sa punem bazele unei cercetari interdisciplinare privind recuperarea medicala cu ajutorul factorilor balneari naturali (apa sulfuroasa, namolul sapropelic de turba, climatul marin etc.) si terapia complementara", a mai spus managerul sanatoriului.

 

Echipa Promoafaceri.com

 

Foto: balnear.net


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii articole
Alte articole din aceeasi categorie:
book Cum ne ingrijim silueta dupa sarbatori intr-un salon de cosmetica
book Tehnici inovative în implantologie: A-PRF - operația de sinus lifting
book Trei aparate fitness ideale pentru tinerea greutatii sub control in sezonul rece
book Porti uniforme medicale in fiecare zi? Iata cum sa le cureti simplu si eficient!
book Clinica stomatologica poate sterge urmele fumatului de pe dantura ta! Iata cum!
book Cum sa folosesti corect o bicicleta fitness pentru a slabi cu un antrenament de 15 minute pe zi
book Mierea din Noua Zeelanda, acum si pe piata româneasca!
book Zirconiul în stomatologie. Proprietăți, utilizare, costuri
book Site cu suplimente made in SUA
book Reumatismul iti provoaca dureri insuportabile? Incearca Apitox!
 
Informatii articole

ARTICOLE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online