Informatii articole

ARTICOLE

 

www.bnc.cercetaremedicala.ro - punctul de intalnire a cercetatorilor stiintifici medicali


www.bnc.cercetaremedicala.ro - punctul de intalnire a cercetatorilor stiintifici medicaliCategorie : Articole > Sanatate
publicat pe : 24.05.2011

Institutul National de Boli Infectioase "Prof. Dr. Matei Bals" a dezvoltat o platforma online - www.bnc.cercetaremedicala.ro -, creand un spatiu de intalnire a cercetatorilor stiintifici medicali si a studentilor si venind in intampinarea tuturor persoanelor interesate.

 

A fost creat astfel spatiul de dezvoltare a Bazei Nationale de date de Cercetare (BNC), care va centraliza si disemina rezultatele de cercetare produse la nivelul structurilor publice de cercetare stiintifica, stimuland cooperarea in acest domeniu, interesul studentilor si conectarea cercetarii universitare la dinamica nevoilor de studiu ale diferitelor sectoare ale societatii romanesti.

 

Potrivit reprezentantilor Institutului "Matei Bals", interesul pentru cercetare se dezvolta in timpul facultatii si trebuie intretinut, astfel ca pentru studenti au fost create module de invatare in sistem e-learning. Prin aceasta componenta, BNC faciliteaza acordarea la cerere de asistenta metodologica pentru studenti de catre specialisti in domeniu.

 

Cine poate publica pe portalul web al BNC

 

Pe portalul web al BNC pot posta informatii - propriile contributii stiintifice - toti cercetatorii si specialistii din domeniu, indiferent de nationalitate, sex, rasa si alte criterii discriminatorii.

 

Reprezentantii institutiilor publice de cercetare pot accesa si pot trimite informatii cu privire la domeniile de cercetare medicala.

 

Platforma dezvoltata in cadrul BNC ofera utilizatorilor functii de navigare multicriteriale, de verificare a plagiatului, de publicare si protejare a drepturilor de autor. Totodata, continutul paginilor site-ului este protejat de legile dreptului de autor, astfel ca imaginile, textele si materialele de cercetare afisate nu vor putea fi reproduse, distribuite sau publicate fara acordul Institutului National de Boli Infectioase "Prof. Dr. Matei Bals" Bucuresti. BNC colecteaza adrese de e-mail, adrese IP sau alte informatii confidentiale numai cu acceptul prealabil al titularilor, iar datele vor fi utilizate strict in scopurile mentionate prin termenii si conditiile de utilizare si prin politica de confidentialitate.

 

Portalul BNC este administrat de catre Institutul National de Boli Infectioase "Prof. Dr. Matei Bals" Bucuresti.

 

Baza Nationala de date de Cercetare este finantata in cadrul Proiectul POSDRU/86/1.2/S/64124 - "Formarea si dezvoltarea aptitudinilor si interesului pentru cercetarea stiintifica teoretica si aplicata la nivelul studiilor de masterat in domeniul stiintelor medicale", coordonat de catre Institutul National de Boli Infectioase "Prof. Dr. Matei Bals" Bucuresti, in parteneriat cu Agentia Romana de Asigurarea Calitatii in Invatamantul Superior (ARACIS).

 

Proiectul POSDRU/86/1.2/S/64124 are ca obiectiv general crearea unei structuri nationale si dezvoltarea unor serii de activitati formative de stimulare a cercetarii universitare adaptate la dinamica nevoilor de studiu ale absolventilor de studii universitare. In cadrul proiectului vor fi concepute mecanisme, instrumente si proceduri cu rolul de a racorda sistemul national de invatamant superior din domeniul medical la nevoile de cercetare teoretico-aplicata.

 

Echipa Promoafaceri.com


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii articole
Alte articole din aceeasi categorie:
book Cum ne ingrijim silueta dupa sarbatori intr-un salon de cosmetica
book Tehnici inovative în implantologie: A-PRF - operația de sinus lifting
book Trei aparate fitness ideale pentru tinerea greutatii sub control in sezonul rece
book Porti uniforme medicale in fiecare zi? Iata cum sa le cureti simplu si eficient!
book Clinica stomatologica poate sterge urmele fumatului de pe dantura ta! Iata cum!
book Cum sa folosesti corect o bicicleta fitness pentru a slabi cu un antrenament de 15 minute pe zi
book Mierea din Noua Zeelanda, acum si pe piata româneasca!
book Zirconiul în stomatologie. Proprietăți, utilizare, costuri
book Site cu suplimente made in SUA
book Reumatismul iti provoaca dureri insuportabile? Incearca Apitox!
 
Informatii articole

ARTICOLE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online