Informatii articole

ARTICOLE

 

Club nautic si de agrement la Slatina: piscine, spa, zona canoe, terenuri sport de 35 mil. lei


Club nautic si de agrement la Slatina: piscine, spa, zona canoe, terenuri sport de 35 mil. leiCategorie : Articole > Turism
publicat pe : 14.08.2010

Un club nautic si de agrement, intins pe sapte hectare, va fi construit in Slatina, valoarea investitiei - care va cuprinde terenuri si piste pentru sport, zona caiac- canoe, piscine, centru spa - fiind de aproape 35 de milioane de lei.

 

Centrul de agrement va fi amenajat pe o suprafata de 6,96 de hectare, accesul la amplasament facandu-se de pe DN 65 Pitesti - Craiova in zona podului rutier peste Olt. Turistii care vor dori sa faca sport si sa se racoreasca la clubul care va fi construit vor putea sa-si parcheze masina in spatiul special amenajat, care va include 150 de locuri de parcare. Centrul Spa va fi construit pe un singur nivel, pe o suprafata de 306.80 metri patrati, potrivit proiectului.

 

In cadrul Clubului Nautic vor fi amenajate 12 foisoare - constructii exclusiv din lemn, avand panouri de inchidere termo si fonoizolate. De aici vor putea fi inchiriate rolere, biciclete, placi pentru agrement, terenuri - minifotbal, tenis, beach - volei.

 

Intreaga suprafata a Clubului nautic si de agrement va fi amenajata peisagistic, amenajarile florale reprezentand o treime din suprafata centrului. Totodata, in zona centrala va fi amenajata o fantana decorativa.

 

Piscina va fi de tip Aqualux International, conform proiectului, cu dimensiunile 25,52 x 13,42 metri si adancime intre 1,00 si 2,50 metri. Pe langa piscina pentru adulti care exista deja, dar care fi reamenajata, va fi construit si un bazin pentru copii. Zona va cuprinde puncte sanitare si zona salvamar. Intreaga zona - plaja va fi agrementata cu jardiniere si panouri de anunt restrictive.

 

Un rol important in cadrul amenajarii Clubului nautic si de agrement - plaja Olt il reprezinta infiintarea zonei de practicare a sportului caiac-canoe, respectiv a unui club. Adiacent Clubului caiac-canoe, care va asigura posibilitatea de antrenament si initiere, pe toata suprafata lacului de acumulare Slatioara, se va amenaja o pista de concurs in lungime de 1000 m (incluzand si pista concurs de 500 m). Aceasta va fi amenaja conform normelor internationale, cu 8 culoare de concurs, cu zone de linistire, cu zone de start si sosire, specifice.

 

Investitia include si amenajarea unui teren minifotbal - multifunctional (unde se vor putea practica, pe langa fotbal, baschet, handbal, volei, tenis), a unuia de tenis, a altuia beach-volei (care va cuprinde si o amenajare pentru practicarea voleiului pe nisip).

 

Pasionatii de minigolf vor avea la dispozitie 17 piste, zona fiind amenajata pe o suprafata de 1.420 metri patrati. Cele 17 piste cu lungime de 6,25 metri si latime de 0,90 metri vor fi conform standardelor, avand amenajate alei pietonale de intercomunicare, zone florale, arbori si beneficiind de iluminat artificial.

 

Clubul va avea si o zona pentru practicarea tirului cu arcul, in acest zens fiind amenajata o suprafata de 1.950 de metri patrati, cu zone de lansare, protectie, recuperare, pentru distante de tragere de 30 - 50 - 70 metri. Securitatea zonei va fi asigurata prin garduri de protectie si amenajari diverse (florale si garduri vii de agrement).

 

Totodata, pentru agrementul cu biciclete, se va prevedea o pista in lungime de circa 1.210 metri, in timp ce pentru impatimitii plimbarilor pe role vor fi amenajate doua zone de amenajari distincte. Valoarea investitiei cu TVA este estimata la 34.669.195,59 lei. Finantarea va fi asigurata atat de la bugetul local al Municipiului Slatina, cat si prin fonduri europene.

 

Echipa Promoafaceri.com

 

Foto: www.archiexpo.fr

 


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii articole
Alte articole din aceeasi categorie:
book Oferte last minute 2020
book Tourex.ro – cele mai atractive oferte turistice pentru Paste si 1 Mai 2019
book Permisebarca.ro - este permisul barca agrement costisitor?
book Sfaturi pentru vacanta cu avionul, fara incidente
book Calea Victoriei isi are locul pe harta strazilor din Bucuresti inca de la inceputuri
book Pensiunea Ranca Safir – Destinatia celor aflati in cautarea ‘inimii’ Muntilor Parang
book Ranca-Safir.ro – Pachete adaptate confortului – Garantate de Pensiune Ranca Safir - Servicii de neuitat
book Cauti cazare la mare? Family Club Mercur Minerva Mamaia este solutia potrivita!
book Cazare ieftina in Baile Felix? Rezerva o camera la Pensiunea Vila Regent!
book Cazare la Casa Pinciuc – locul unde te simti ca acasa
 
Informatii articole

ARTICOLE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online