Informatii articole

ARTICOLE

 

Statiunea Geoagiu-Bai, destinatia de excelenta a Romaniei, la concursul european EDEN 2010


Statiunea Geoagiu-Bai, destinatia de excelenta a Romaniei, la concursul european EDEN 2010Categorie : Articole > Turism
publicat pe : 06.08.2010

Statiunea Geoagiu-Bai a fost desemnata destinatia turistica de excelenta a Romaniei in cadrul proiectului EDEN - Destinatii Europene de Excelenta, care, in 2010, a avut ca tema turismul acvatic.

 

Statiunea va fi premiata, alaturi de alte 24 de destinatii turistice, la Bruxelles, pe 27 septembrie, in cadrul Galei Premiilor EDEN 2010, organizata cu ocazia Zilei Europene a Turismului.

 

Ca si forma de promovare, statiunea Geoagiu-Bai va beneficia de realizarea unui film de prezentare din partea Comisiei Europene, care va fi difuzat in premiera in cadrul Galei din septembrie. Clipul, cu o durata de trei minute, va fi postat pe site-ul www.edenineurope.eu si va fi pus gratuit la dispozitia statiunii pentru activitati de promovare.

 

De asemenea, statiunea Geoagiu-Bai va fi promovata pe site-ul oficial EDEN, unde va avea o pagina proprie, si va fi inclusa in Reteaua Destinatiilor Europene de Excelenta, care faciliteaza schimbul de experienta în vederea dezvoltarii durabile.

 

Potrivit proiectului, promovarea va mai include publicarea de informatii pe Facebook, realizarea de materiale promotionale pentru proiectul EDEN (brosuri, mape, pixuri) si publicarea de articole in reviste europene (EUObserver, Tribune de Bruxelles, The Parliament Review Magazine, Europa Diary).

 

Vor mai beneficia de publicitate din partea Ministerului Turismului, alaturi de Geoagiu-Bai, si statiunile Techirghiol, Sarata Monteoru, Covasna si Mangalia, care au obtinut punctaj mare, clasandu-se astfel pe locuri fruntase in competitie.

 

Ministerul Turismului a participat pentru a treia oara la proiectul EDEN - Destinatii Europene de Excelenta. In anul 2008, destinatia premiata in cadrul tematicii "turismul si patrimoniul cultural imaterial" a fost Depresiunea Horezu. In anul urmator, Parcul Natural Apuseni a primit premiu ca destinatie de excelenta in cadrul tematicii "turismul si ariile protejate". Proiectul EDEN a fost lansat în anul 2006 de Comisia Europeana.

 

Despre Geoagiu-Bai

 

"In repertoriul bogatiilor si frumusetilor naturale randuite in decorul Muntilor Apuseni, statiunea balneoclimaterica Geoagiu Bai apare ca un adevarat margaritar. Pentru ca natura a fost nespus de darnica cu aceste meleaguri, imbinand intr-un atragator decor, in chipul cel mai fericit, tot ceea ce ar putea oferi muntele si marea", asa arata cartea de vizita a statiunii, conform propriului site de prezentare.

 

Statiunea Geoagiu-Bai este situata pe valea paraului Clocota, la 12 km de orasul Orastie la o altitudine de 350 m, in mijlocul unor coline acoperite de paduri de fag si brad. Geoagiu-Bai vine cu o oferta impresionabila de ape minerale, recomandate in diferite cazuri: gastrite cronice, afectiuni cronice hepatobiliare si diabet, alergii, anemii si convalescente dupa boli infectioase, afectiuni ale aparatului locomotor, ale sistemului nervos periferic, in tulburari circulatorii si afectiuni ginecologice.

 

Echipa Promoafaceri.com

 

Foto: www.geoagiu-bai.ro

 


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii articole
Alte articole din aceeasi categorie:
book Oferte last minute 2020
book Tourex.ro – cele mai atractive oferte turistice pentru Paste si 1 Mai 2019
book Permisebarca.ro - este permisul barca agrement costisitor?
book Sfaturi pentru vacanta cu avionul, fara incidente
book Calea Victoriei isi are locul pe harta strazilor din Bucuresti inca de la inceputuri
book Pensiunea Ranca Safir – Destinatia celor aflati in cautarea ‘inimii’ Muntilor Parang
book Ranca-Safir.ro – Pachete adaptate confortului – Garantate de Pensiune Ranca Safir - Servicii de neuitat
book Cauti cazare la mare? Family Club Mercur Minerva Mamaia este solutia potrivita!
book Cazare ieftina in Baile Felix? Rezerva o camera la Pensiunea Vila Regent!
book Cazare la Casa Pinciuc – locul unde te simti ca acasa
 
Informatii articole

ARTICOLE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online