Informatii comunicate

COMUNICATE

 

MDRT lanseaza comunicatele de presa audio


MDRT lanseaza comunicatele de presa audioCategorie : Comunicate > Administratie, institutii publice
publicat pe : 12.12.2011

Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului (MDRT) lansează comunicatele de presă audio. Continuând demersurile de transparență instituțională și din dorința unei cât mai largi informări publice, MDRT vine în ajutorul presei audiovizuale și online și își adaptează instrumentele de comunicare nevoilor tehnologice ale acestora.

 

Astfel, cele mai importante comunicate de presă pe care MDRT le va transmite spre informarea publică vor avea, începând de astăzi, 12 decembrie a.c., pe lângă versiunea text, și una audio, care va fi disponibilă pe site-ului instituției (www.mdrt.ro), la secțiunile „Galerie audio" și „Presă/Audio-comunicate".

 

Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului este una dintre cele mai transparente și active instituții publice din punctul de vedere al comunicării cu presa și cu cetățenii. În perioada 1 ianuarie - 31 octombrie a.c., MDRT a transmis 350 de comunicate de presă, ceea ce reprezintă o medie de 1,62 comunicate / zi lucrătoare, potrivit datelor din Raportul de activitate a Direcției de Comunicare din cadrul MDRT pe anul 2011.

 

În aceeași perioadă, MDRT a realizat 326 de răspunsuri la solicitări de informații din partea presei (doar 7 solicitări au rămas fără răspuns, din motive care nu țin de activitatea Direcției, întrucât aceasta nu deținea informațiile respective, solicitarea nu era clară etc.). Totodată, MDRT a transmis 35 de drepturi la replică, precizări de corectare a informațiilor greșite apărute în presă și sesizări către Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) și a realizat 115 alte comunicări publice ale purtătorului de cuvânt (intervenții în direct, sincroane, declarații etc.). În primele zece luni ale anului, MDRT a răspuns la 4.904 cereri de informare a cetățenilor, durata medie de răspuns fiind de 1 zi, așa cum arată acelasi raport.

 

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului, Bogdan Oprea: „Suntem instituția publică din România cu cea mai intensă activitate de comunicare. În spatele acestor date și cifre stau eforturile unei echipe profesioniste de comunicatori și ale celorlalți specialiști din minister. Direcția de Comunicare a MDRT este ca o uzină, lucrează în trei schimburi, 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână din 7. Numai așa putem asigura transparența volumului mare de activități pe care ministerul nostru îl desfășoară. Din acest motiv, am decis și să lansăm audio-comunicatele. Știm că presa audiovizuală și, mai nou, presa online au nevoie de voce și imagini pentru a-și putea realiza știrile și, de aceea, am hotărât să le venim în ajutor și să le punem la dispoziție resursele necesare pentru a putea facilita accesul publicului la informațiile de interes legate de activitatea noastră".

 

Biroul de Presa

Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Bransamente electrice Bucuresti, siguranta si clienti multumiti!
book De ce sunt extrem de importante serviciile in lumea moderna?
book Servicii de curatenie Bucuresti
book La ce este buna consultanta juridica?
book Sanatatea si securitatea in munca
book Paladin Store - Anul acesta se poarta lenjerii de pat Disney. Comanda online!
book Legea privind Insolventa persoanelor fizice a trecut de Senat
book Fapta buna diferentiaza brand-urile intre care trebuie sa alegem zilnic
book De ce a iesit Iohannis presedinte?!
book Cadastru. Siati ca...?
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online