Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Romania participa la a 18-a editie a targului international de semifabricate, componente si accesorii pentru industria mobilei ZOW Zuliefermesse Ost-Westfalen 2012


Categorie : Comunicate > Administratie, institutii publice
publicat pe : 09.02.2012

 

Romania participă, în perioda 6-9 februarie a.c., cu pavilion national, la cea de a 18-a editie a targului international de semifabricate, componente si accesorii pentru industria mobilei ZOW Zuliefermesse Ost-Westfalen 2012, care se desfăşoară în complexul expoziţional Messezentrum din Bad Salzuflen (regiunea Renania).

 

 

 

 

Pavilionul României este organizat de catre Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Centrul Roman pentru Promovarea Comertului si Investitiilor Straine si ASFOR, patronatul de ramura. Participarea romaneasca la aceast targ, unul dintre cele mai mari din lume de acest profil, este oportuna atat pentru exportul produselor româneşti in Germania, la distribuitori si la utilizatori finali, cat si pentru exportul spre alte piete. De remarcat ca, firmele romanesti expozante au orientare pronuntata a productiei spre export (in medie, in proportie de cca. 80%) şi in fiecare an de participare sub pavilion national au reusit sa identifice noi parteneri de afaceri.

 

Inca din prima zi a desfasurarii ZOW-2012 standul romanesc a atras un numar mare de vizitatori, in cea mai mare parte oameni de afaceri, iar Biroul de Promovare Comercial-Economica de la Bonn, a transmis oferta romaneasca de export si invitatii unui număr de peste 90 de de importatori si comercianti germani in domeniu.Caracteristica aparte a acestui targ este ca el se organizeaza şi în alte ţări (in Italia, Spania, Rusia si Turcia), dand astfel posibilitatea companiilor subfurnizoare de semifabricate din lemn sa-si prezinte, in mod periodic, oferta de export pe piete cu un consum ridicat de astfel de produse.In cadrul standului national expun zece societati comerciale, dupa cum urmeaza: S.C. ALPA PREST, Afumati, judetul Ilfov, S.C. DeCORA Folii si Furnire SRL ,ARAD, S.C. AZI SRL, Piatra Neamt, S.C. SIGSTRAT SA, Sighetul Marmatiei, Holzindustrie Schweighofer S.R.L., Sebes, S.C. UNICOM PRODUCTION SRL, Bucuresti, S.C. ART FURNIR DESIGN SRL, Bucuresti, S.C. ECOSILVA PROD COM SERV SRL, Bacau, S.C. SPIRAL WOOD SRL, Sfantu Gheorghe, Jud. si Covasna, SC IMAGELINE SRL, Odorheiul Secuiesc.La ZOW-2012 participă circa 600 de expozanti, din peste 30 de tari iar organizatorii apreciaza ca numarul vizitatorilor va depasi 15.000 persoane, majoritatea fiind specialisti si oameni de afaceri din domeniu, aceasta fiind caracteristica targurilor cu puternic caracter profesional.Biroul de presă al MECMA 


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Bransamente electrice Bucuresti, siguranta si clienti multumiti!
book De ce sunt extrem de importante serviciile in lumea moderna?
book Servicii de curatenie Bucuresti
book La ce este buna consultanta juridica?
book Sanatatea si securitatea in munca
book Paladin Store - Anul acesta se poarta lenjerii de pat Disney. Comanda online!
book Legea privind Insolventa persoanelor fizice a trecut de Senat
book Fapta buna diferentiaza brand-urile intre care trebuie sa alegem zilnic
book De ce a iesit Iohannis presedinte?!
book Cadastru. Siati ca...?
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online