Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Se lanseaza noile abonamente pentru concertele si recitalurile Salii Radio


Se lanseaza noile abonamente pentru concertele si recitalurile Salii RadioCategorie : Comunicate > Administratie, institutii publice
publicat pe : 30.08.2012

O dată cu venirea toamnei şi apropierea noilor stagiuni pentru sălile de spectacole şi concerte ale capitalei, se anunţă deja şi noile tendinţe de sezon ! Dacă în fiecare anotimp în modă şi design stilurile se succed, în lumea artei clasicul a fost şi va rămâne o permanenţă apreciată de publicul de toate vârstele. Muzica clasică în interpretarea unora dintre cei mai apreciaţi artişti din ţară şi străinătate îşi va reocupa locul privilegiat la Sala Radio.

 

Orchestrele şi Corurile Radio lansează noile abonamente pentru perioada toamnă - iarnă 2012 ! Publicul fidel, dar şi tinerii care iubesc muzica şi vor să descopere cât de înconjuraţi sunt zilnic de partituri clasice, de la soneria telefonului mobil până la reclamele TV, toţi cei care vor să nu rateze concerte şi recitaluri de excepţie sunt aşteptaţi la casa de bilete.

 

Aveţi locuri asigurate numai dacă vă abonaţi în perioada 29 august-11 septembrie 2012, la casa de bilete din strada General Berthelot 60-64. Pentru detalii puteţi contacta casa de bilete la telefon: 021-303.14. 28 sau 021-314.68.00. Programul este de luni până vineri, între orele 9.00-18.00.

 

Noua stagiune va debuta cu câteva evenimente extraordinare. Miercuri, 19 septembrie sunteți aşteptaţi la o « confruntare » artistică între doua viori de colecţie, Stradivarius şi Guarneri, care se vor « lupta » în măiestrie graţie celor doi violonişti de talie internaţională Liviu Prunaru şi Gabriel Croitoru, « arbitrajul » fiind asigurat de pianistul Horia Mihail. Recitalul face parte din cea de-a doua ediţie a turneului naţional « Duelul viorilor ».

 

Evenimentul va fi urmat de concertul de deschidere al Orchestrei Naţionale Radio - vineri, 12 octombrie, care are în program celebra cantată Carmina Burana (Carl Orff), un prilej pentru a îl aplauda pe noul dirijor principal al Orchestrei Naţionale Radio : tânărul şi carismaticul artist Tiberiu Soare. Solista serii va fi Luiza Borac, cunoscuta pianistă de origine română stabilită în Germania, care va interpreta alături de orchestră Concertul în do major pentru pian şi orchestră de Mozart.

 

Miercuri, 17 octombrie, este rândul Orchestrei de Cameră Radio să îşi reîntâlnească prima oară publicul în noua stagiune sub bagheta dirijorului sârb Dejan Savic şi avându-l la orgă pe solistul ceh Pavel Kohout, cu un program original. Pentru alte informaţii legate de stagiunea 2012-2013 a Orchestrelor şi Corurilor Radio vă rugăm să consultaţi site-ul orchestre.srr.ro


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Bransamente electrice Bucuresti, siguranta si clienti multumiti!
book De ce sunt extrem de importante serviciile in lumea moderna?
book Servicii de curatenie Bucuresti
book La ce este buna consultanta juridica?
book Sanatatea si securitatea in munca
book Paladin Store - Anul acesta se poarta lenjerii de pat Disney. Comanda online!
book Legea privind Insolventa persoanelor fizice a trecut de Senat
book Fapta buna diferentiaza brand-urile intre care trebuie sa alegem zilnic
book De ce a iesit Iohannis presedinte?!
book Cadastru. Siati ca...?
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online