Informatii comunicate

COMUNICATE

 

ASEBUSS ofera o bursa partiala Executive MBA de 1500 euro - Fa urmatorul pas in calea catre succes!


ASEBUSS ofera o bursa partiala Executive MBA de 1500 euro - Fa urmatorul pas in calea catre succes!Categorie : Comunicate > Afaceri
publicat pe : 23.05.2012

Bucureşti, România - Institutul de Administrare a Afacerilor ASEBUSS oferă o bursă parţială Executive MBA în valoare de 1500 EURO. Pentru a candida, completează formularul de înscriere pe care îl găseşti pe site-ul www.asebuss.ro până la data de 1 iunie. Pentru a fi selectat, trebuie să te încadrezi în criteriile şi standardele procesului de admitere ale programului ASEBUSS Executive MBA 2012. Dacă îndeplineşti criteriile de eligibilitate, între 5 şi 11 iunie au loc interviurile de admitere şi testele GMAT, iar pe data de 12 iunie sunt anunţate rezultatele.

 

Programul Executive MBA oferit de ASEBUSS în parteneriat cu Kennesaw State University, Atlanta, se adresează managerilor aflaţi în funcţii de conducere de minim 3 ani, antreprenorilor, specialiştilor şi consultanţilor, indiferent de domeniul de activitate, care au experienţă managerială şi obiective de dezvoltare profesională fie în direcţia unei poziţii de conducere complexe, în România sau în străinătate, fie în dezvoltarea propriei companii.

 

Managerii cu experienţă optează pentru ASEBUSS prin prisma criteriilor care ne diferenţiază de restul programelor de Executive MBA:

  • ocupă pentru al treilea an la rând primul loc în ceea ce priveşte aplicabilitatea în TOP MBA din România. Topul a fost realizat de Ziarul Financiar pe baza unui chestionar adresat promoţiei de absolvenţi a fiecărei şcoli care organizează programe MBA sau EMBA.
  • este aliniat la standardele internaţionale, oferind o diplomă recunoscută atât în ţară, cât şi peste hotare.
  • include o componentă internaţională unică în România, oferindu-le cursanţilor români şi americani experienţa lucrului în echipe mixte, pe proiecte practice, atât în cadrul săptămânilor rezidenţiale din România şi Atlanta, cât şi virtual.

 

Dacă îţi doreşti să urci încă o treaptă în cadrul companiei în care activezi sau să îţi porneşti propria afacere, programul Executive MBA oferit de ASEBUSS te va ajuta să-ţi îmbunătăţeşti atât abilităţile de management, cât şi calităţile personale, pregătindu-te pentru o carieră fulminantă.

 

Despre ASEBUSS: Institutul de Administrare a Afacerilor - ASEBUSS  este prima şcoală privată acreditată de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului să organizeze program de master în administrarea afacerilor - tip executive, conform noilor reglementari ale convenţiei de la Bologna. ASEBUSS oferă programul EMBA numărul 1 în aplicabilitate, dezvoltare personală, experienţa echipei de profesori şi networking - conform studiului ZF (aprilie 2011).

 

Despre Kennesaw: Kennesaw State University ocupă, începând cu anul 2000, locul al doilea ca mărime între programele EMBA din Georgia, SUA, având mai mult de 22.500 studenţi din 142 ţări. Kennesaw State University este acreditată de cel mai înalt for internaţional: Association of Advanced Collegiate Schools of Business (AACSB) din SUA şi a devenit în 2007 membră a European Foundation for Management Development (EFMD).

 

Din partea ASEBUSS

Bianca Ioan - Director Marketing Executive MBA Program

Tel: 0722 368 602


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online