Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Adecco – lider de piata in Romania


Categorie : Comunicate > Afaceri
publicat pe : 18.07.2013

Pentru prima oară din 2009, Adecco este lider de piaţă în România, atât din punct de vedere al vânzărilor, cât şi din punct de vedere al contractelor încheiate.

 

"Secretul creşterii sta în  primul rând în oameni. Mai presus de orice demagogie, oamenii cu care lucrez sunt sursa principală de energie, de provocare, de stres dar şi de mulţumire. Pentru că avem o echipă completă şi complexă, cu oameni bine pregătiţi... pregătiţi să evolueze, să se schimbe în funcţie de solicitările pieţei, să îşi transfere responsabilităţi şi competenţte. O echipă care comunică şi relaţionează ca o entitate unică.  Ȋn al doilea raând, ne-am sprijinit pe servicii adaptate şi updatate. Suntem atenţi la nevoile pieţei, avem o abordare aplicată pe schimbarea comportamentului consumatorului, care devine din ce în cei mai pretenţios, mai focusat pe detalii, mai selectiv în privinţa a ceea ce lasă să treacă de filtrul primei impresii." spune Florin Godean, Country Manager Adecco.

 

Adecco a înregistrat în 2012 un profit net de 0,92 milioane de euro (adică aproape dublu faţă de următorul clasat, Lugera &Makler) şi o cifră de afaceri de 41,12 milioane euro. Ȋn cadrul companiei Adecco, Adecco România se află pe locul doi pe Europa de Est, Africa de Nord şi Orientul Mijlociu. Surprinzător, piaţa forţei de muncă din România este mai activă decât transpare în media şi este într-o permanentă evoluţie. Dacă se iau în calcul pretenţiile din ce în ce mai crescute ale clienţilor de recrutare, se poate spune că piaţa forţei de muncă se specializează, evoluează intens, nu doar cantitativ, dar mai ales calitativ.

 

"Ȋn perioada următoare ne vom concentra pe creşterea ponderii serviciilor de recrutare în totalul cifrei de afaceri." mai spune Florin Godean.

 

Despre Adecco

Grupul Adecco este lider mondial în furnizarea de servicii specializate de resurse umane.

Serviciile oferite au la bază 50 de ani de experiență și cunoștințe, acumulate de-a lungul timpului, metode și tehnici moderne de lucru, cunoașterea pieței din România și înțelegerea clară a nevoilor clienților.

 

Cu peste 33.000 de angajați și 5.500 de birouri în peste 60 de țări, Adecco oferă o gamă completă de servicii de resurse umane unui număr de peste 100.000 de clienți în fiecare zi. Printre acestea se numără: selecţie și recrutare pentru plasament permanent, muncă temporară, outsourcing, management de proiect, recrutare în masă, calcul salarial, onsite, centru de evaluare, outplacement și outstaffing (reconversie profesională externă), administrare personal.

Grupul Adecco este o prezență constantă în top Fortune Global 500 și în primul trimestru al anului 2012 își menține profitabilitatea, ceea ce îi confirmă renumele solid pe piață. 

 

Persoană de contact:

Carmen Tudor, PR Executive Deci se poate

 0729 981 917


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online