Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Affichage Holding SA devine actionar unic al operatiunilor din Romania


Categorie : Comunicate > Afaceri
publicat pe : 09.01.2012

Affichage Holding SA deţine în prezent 100% din acţiunile la societăţile române afiliate în urma unui acord amiabil încheiat cu actualul acţionar minoritar prin care au fost cumpărate acţiunile acestuia din urmă.

 

Affichage Holding SA deţine în prezent 100% din acţiunile la societăţile române afiliate în urma unui acord amiabil încheiat cu actualul acţionar minoritar prin care au fost cumpărate acţiunile acestuia din urmă.

 

Astfel s-a încheiat o tranzacţie cu acţionarul minoritar local care este şi managerul companiilor române afiliate Affichage Holding SA. În acest context, Affichage Holding SA preia întregul procent de 30% acţiuni deţinut în prezent de Ventris, acţionarul minoritar şi prin urmare obţine controlul complet asupra companiilor afiliate din România.

 

Dl. Rene Rosenberg, care a ocupat funcţia de Chief Operating Officer (COO) al companiei pe parcursul anului 2011 este acum noul Chief Executive Officer (CEO) al Affichage România şi va avea ca principală responsabilitate coordonarea activităţilor societăţii pe piaţa de publicitate outdoor din România. Dl. Rosenberg face parte din compania germană de publicitate outdoor Wall AG - JC Decaux, în cadrul căreia a deţinut diverse funcţii de conducere încă din anul 1999, ultima fiind aceea de Director Regional pentru Europa de Est şi Management Director al Wall Bulgaria. Dl. Rosenberg este licenţiat în ştiinţe economice şi vorbeşte fluent limbile engleză şi germană.

 

Alături de dl. Rene Rosenberg, un alt german, dl. Frank Mayr va fi noul Chief Technology Officer (CTO) al Affichage România. Acesta este un profesionist respectat şi deţine o vastă experienţă în industria outdoor.

 

Începând cu 1 februarie, Affichage România va avea de asemenea şi un sediu nou, situat în clădirea de birouri Metav Business Park din Bucureşti.

 

„Mă voi dedica în totalitate îmbunătăţirii operaţiunilor locale ale Affichage Holding, în conformitate cu operaţiunile globale ale grupului. Activitatea Affichage România trebuie să fie coordonată într-un mod eficient, astfel încât operaţiunile locale să atinga un nivel superior de dezvoltare şi să se integreze pe deplin în familia grupului Affichage. Sunt nerăbdător să continuu colaborarea cu echipa Affichage şi clienţii noştri, din noua mea funcţie, şi să facem faţă împreună provocărilor şi oportunităţilor pe care ni le oferă piaţa din România," a precizat dl. Rene Rosenberg.

 

Affichage România

Affichage România se numără printre cele mai importante companii specializate în piaţa de publicitate outdoor şi în acelaşi timp este lider de piaţă pe segmentul F18 (6X3m) cu o reţea naţională formată din mai mult de 1200 astfel de suporturi. Affichage România oferă o gamă completă de produse şi astfel poate satisface toate nevoile clienţilor din publicitate şi agenţiilor acestora în orice moment.

 

Având o cotă de piaţă de aproape 30%, Affichage România deţine mai mult de 4.686 de spaţii de publicitate distribuite la nivel naţional în mai mult de 60 de oraşe. Affichage România realizează proiecte de publicitate stradală în parteneriat cu municipalităţile şi este prezentă în mai multe oraşe, începând cu Bucureşti şi continuând cu oraşe ca Braşov, Iaşi, Timişoara, Constanta, Oradea, Botoşani, Vaslui, Sighişoara, Cisnădie ş.a.m.d.

 

Affichage Holding SA

Affichage Holding SA este cea mai mare companie de publicitate outdoor din Elveţia. Listată la Bursa SIX Swiss Exchange din Zurich, Affichage acoperă toate aspectele publicităţii outdoor: stradale, din aeroport, din centre comerciale şi gări, din regiunile montane şi în transportul în comun - de la campanii pe postere cu cea mai largă acoperire şi spaţii pentru postere mari până la publicitate digitală de cea mai bună calitate. Când comunică cu clienţii, autorităţile şi industria de publicitate, Affichage demonstrează sustenabilitate, inovaţie, responsabilitate ecologică şi competenţă.

 

Date de contact

René Rosenberg, CEO Affichage România

Telefon: +4021 312 83 13

E-mail: rene.rosenberg@affichage.ro   

sau

Alice Nichita, Public Affairs Manager, McGuireWoods Consulting

Telefon: +40 734.22.99.90

E-mail: anichita@mcguirewoods.ro 


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online