Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Avem tineri manageri de succes in Romania?


Avem tineri manageri de succes in Romania?Categorie : Comunicate > Afaceri
publicat pe : 24.05.2013

Pentru performanţă şi profesionalism, Alexandru Coşbuc, Vicepreşedinte SIVECO pentru Vânzări Internaţionale şi Director General al reprezentanţei SIVECO din Emiratele Arabe Unite, a fost premiat la Gala 100 Tineri Manageri de Top.

 

Business Magazin a acordat, miercuri seară la Hotel Marriott, 10 premii celor mai performanţi tineri manageri din România, aceştia regăsindu-se şi în cea de-a opta ediţie a catalogului "100 tineri manageri de top", lansat cu acest prilej.

 

La numai 32 ani dar cu o vechime de peste 10 ani în SIVECO, Alexandru Coşbuc dezvoltă afacerile companiei din zona Golfului Persic. Pentru performanţe manageriale de excepţie, el a primit premiul special al juriului, format din ziarişti ai revistei Business Magazin.

 

"Mulţumesc pentru acest premiu, în mod egal, Business Magazin şi echipei SIVECO unde lucrez încă din studenţie şi unde am avut şansa extraordinară de a participa şi ulterior de a conduce proiecte informatice majore, naţionale şi internaţionale. Echipele mari fac proiecte mari. Echipa noastră este o echipă mare, din toate punctele de vedere. Numeric, suntem peste 1.000 de oameni. Din punct de vedere valoric, măsura e dată de proiectele noastre de informatizare în 26 de ţări. Sunt mândru că SIVECO este principalul furnizor de conţinut educaţional pentru Emiratele Arabe Unite. Am început să lucrăm în Emiratele Arabe Unite în 2007, odată cu dezvoltarea portalului naţional al Ministerului Educaţiei. Apoi am câştigat licitaţia pentru dezvoltarea Bibliotecii de Conţinut Educaţional Interactiv, care astăzi are peste 7.000 de obiecte de învăţare, fiind cea mai extinsă şi atractivă colecţie de animaţii, filme, simulări, exerciţii şi experimente în limba arabă. Vom continua să ne extindem în zonă, să oferim elevilor şi profesorilor instrumente educaţionale moderne", a declarat Alexandru Coşbuc.

 

Conţinutul educaţional implementat de SIVECO în şcolile emirateze a fost adaptat modelului de cultură şi educaţie din Emiratele Arabe Unite. În procesul de creare şi personalizare a conţinutului educaţional, SIVECO Romania a beneficiat de sprijinul şi implicarea profesorilor locali şi a departamentului IT din cadrul Ministerului Educaţiei.

 

Gala Premiilor Business Magazin pune în scenă, de opt ani, viziunea celor care reprezintă "valul nou", a celor care transformă vizibil România prin energia şi creativitatea lor. Prin această iniţiativă, Business Magazin selectează şi promovează tinerii managerii care conduc astăzi unele dintre cele mai importante afaceri din România şi care vor reprezenta cel mai bine mediul de business în următorii zece ani.

 

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

 

Compania a fost înfiintata în 1992 si are peste 1.000 de angajati.

 

Actionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V si SIVECO Management Team.

 

Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Intelligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture si eCustoms, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat în executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

 

De-a lungul celor 21 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 160 de premii interne si internationale.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFNOR Groupe, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume: Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc.

 

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro, www.facebook.com/siveco si www.linkedin.com/company/siveco-romania.

 

Georgiana CAPUERDE

Corporate Communication Manager

 

SIVECO Romania

Victoria Park, Şos. Bucureşti-Ploieşti 73-81, Corp C4 Sector 1, 013685 Bucureşti, România

tel: + 40 (21) 302 33 00

fax: + 40 (21) 302 33 91

mob: + 40 (731) 490 641


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online