Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Bentoflux Satu-Mare


Categorie : Comunicate > Afaceri
Informatie adaugata de : SC. Zoom-Biz Srl
publicat pe : 26.07.2013

Compania Bentoflux din Satu Mare iti ofera cea mai completa gama de sortimente de bentonita, fluxuri pentru turnatorii, vopsele de acoperire si materiale de constructii diverse.

 

Cu 22 de ani de experienta pe piata afacerilor romanesti, firma Bentoflux se poate mandri ca a preluat activele si numeroasele cercetari ale fostei fabrici de vopseluri (Intreprinderea 1 Mai) si ale Intreprinderii de Piese de Schimb si Utilaje pentru Industria Chimica.

Ciclurile de fabricatie, instalatiile de macinare a betonitei, productiile de fluxuri pentru turnatorii - toate au fost preluate si dezvoltate, in acest moment compania Bentoflux punandu-le la dispozitia partenerilor sai de afaceri peste 30 de sortimente de bentonita si 24 de tipuri de fluxuri special destinate turnatoriilor.

 

In oferta companiei din Satu Mare veti gasi:

  • Vopsele de acoperire
  • Coloranti - praf si lichizi
  • Chituri
  • Adezivi
  • Lumanari
  • Mase Plastice
  • Creta pentru uz didactic
  • Materiale de constructii

Compania Bentoflux are in oferta sa numeroase sortimente de bentonita, aceasta fiind extrasa in principal din zacamintele aflate in zona muntilor Oas.

 

Bentonita prelucrata de firma din Satu Mare are ca mineral activ un aluminosilicat natural, montmorillonita. Acest produs este supus in cadrul companiei unor numeroase procese fizico-chimice de transformare a structurii. Prin diversele transfomari chimice, bentonita capata proprietati speciale, calitatile sale fiind apreciate de toti beneficiarii.

Cristalinitatea stratificata a produsului, concretizata prin structura lamelara, ii confera bentonitei multiple proprietati hidrofile, care prin transformari chimice duc la obtinerea unor materiale ecologice, ce au proprietati speciale.
Calitatea produselor comercilizate de compania Bentoflux din Satu Mare este intotdeauna supravegheata de un sistem computerizat de prelucrare si monitorizare a datelor.

 

In plus, programele proprii elaborate de Compartimentul CTC-CDP al firmei Bentoflux permit modelarea matematica a proceselor, conducerea unor faze de fabricatie in mod proiectiv si generarea de noi produse sau modificarea celor vechi cu proprietatile impuse de beneficiari.     

Bentoflux mai are in oferta sa si 24 de fluxuri special destinate turnatoriilor, acestea fiind materiale auxiliare utilizate cu precadere pentru generarea unor structuri controlate ale aliajelor si / sau protejarii, respectiv pentru dezgurifierea acestora. Prin utilizarea acestor fluxuri produse de Bentoflux se obtin aliaje de calitate superioara, rebuturile fiind diminuate considerabil. In plus, toxicitatea redusa nu implica masuri speciale de protectia muncii.

 

Pe langa bentonite si fluxuri diverse, compania Bentoflux va mai ofera si numerosi dezinfectanti, firma fiind unic distribuitor pentru judetele Satu Mare si Maramures a substantelor dezinfectante si sterilizante produse de Antec International Ltd Anglia si Seinfenfabric Budih Gmbh Germania si importate de Euromedica Inc. Group Bucuresti.

Dezinfectantele comercializate de compania Bentoflux sunt folosite in special la dezinfectia de grad inalt, respectiv la sterilizarea diverselor suprafete din spitale, policlinici, cabinete medicale dar si din baruri si restaurante, din mijloacele de transport in comun. Toate produsele sunt biodegradabile si ecologice, acestea fiind comercializate la nivel mondial in peste 100 de tari. 

 

Din gama materialelor de constructii comercializate de compania Bentoflux din Satu Mare amintim acoperirile ornamentale si mortarele uscate.

Produsul Acrylart comercializat de Bentoflux, la categoria acoperirilor ornamentale, face parte din categoria acoperirilor organice pe baza de emulsii de copolimeri. Avand vascozitate ridicata, produsul are in componenta sa pietris decorativ, in scopul obtinerii unor suprafete cu estetica deosebita si durabilitate crescuta.

Acrylart se aplica cu usurinta, fiind pretabil la suprafete plane, curbe sau de forme poliedrice neregulate.Produsul este recomandat in special pentru rezistenta deosebita a stratului, acesta asigurand o buna comportare in anotimpurile reci.Acrylart este livrat de catre Bentoflux sub forma de pasta, ambalat in cutii de 5 sau 10 kg, produsul fiind disponibil in mai multe culori. La cererea clientilor, comenzile speciale de culoare pot fi onorate in regim de urgenta. 

 

Alege calitatea produselor garantate de un specialist in domeniu, alege colaborarea cu compania Bentoflux Satu Mare!


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Rochiile de zi nu trebuie sa lipseasca din nici o garderoba
book Tapet de la Decolandia
book Sistem de alarma GSM cu Supraveghere Canton
book Alegeti surse neintreruptibile de energie de calitate, prelungiti viata echipamentelor electrice
book Optati pentru popi metalici second hand, un necesar pentru eficienta in sustinerea placilor de beton
book Beneficiati de combinatia unei sigurante sporite cu durabilitate utilizand usi Porta Doors
book Hidroizolatii si eficienta maxima in impiedicarea infiltrarii apei
book Pentru servicii de colectare deseuri periculoase in Prahova, cereti ajutor profesional de la Pacos Eco Colectare!
book Comandati cu incredere cele mai puternice si calitative produse, magnetii Neodim din oferta companiei Euromagnet!
book Cele mai bune masini de facut gheata le gasiti la Frigotehnics Serv Com!
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online