Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Casele de Avocatura si de Proprietate Industriala Andra Musatescu au fost clasate international la nivelul cel mai inalt


Casele de Avocatura si de Proprietate Industriala Andra Musatescu au fost clasate international la nivelul cel mai inaltCategorie : Comunicate > Afaceri
publicat pe : 03.04.2012

WTR1000, cunoscut ca fiind cel mai bun index exclusiv dedicat identificării celor mai importanţi furnizori de servicii juridice cu privire la mărci, a poziţionat Casele de Avocatură şi de Proprietate Industrială Andra Muşatescu în topul clasamentului (NIVELUL Gold) pentru a "reflecta profunzimea cunoştinţelor, a prezenţei pe piaţă şi a nivelului la care se munceşte în domeniu".

 

WTR1000 a afirmat că "pentru titularii de multinaţionali de mărci care constituie cea mai mare parte a clientelei  Caselor de Avocatură şi de Proprietate Industrială Andra Muşatescu", aceste cabinete "extrem de eficiente" fac ca piaţa românească sa fie "simplă si accesibilă". Propietatea Intelectuală este un domeniu important pentru cabinet deoarece acesta se ocupa cu tratarea tuturor aspectelor ce ţin de litigii în domeniu.

 

Consideram că acestă recunoaştere internaţională este bine meritată pentru eforturile noaste juridice din domeniu, venind după o succesiune de premii, ca de exemplu "Avocatul anului pe Proprietate Intelectuală în România", acordat de revista Corporate Intl Magazine 2011 şi "Societatea de Avocatură/ Cabinetul de Avocat al Anului în România pentru Rezolvarea Conflictelor" in 2011, acordat de Acquisition International Magazine.

 

Un scurt interviu cu dr. av. cons. prop. ind. Andra Muşatescu fost difuzat vineri, 30 martie 2012, la ora 18.00 în Legile Afacerilor pe The Money Channel. În ultimii 15 ani, Casele de Avocatură şi de Proprietate Industrială Andra Muşatescu s-au dezvoltat continuu devenind unul din cabinetele de top din România.

 

Cabinetul prestează servicii de o înaltă calitate, cu capacităţi remarcabile legate de litigii la tarife competitive. Casele de Avocatură şi de Proprietate Industrială Andra Muşatescu oferă servicii juridice complete, fiind extrem de cunoscute, în special, în domeniul proprietăţii intelectuale. Ceea ce ne diferenţiază faţă de alte cabinete de avocatură este personalizarea serviciilor, flexibilitatea şi implicarea avocaţilor, susţinuţi în munca lor de către personalul administrativ şi palalegal.

 

Echipa noastră este formată din tineri profesionişti, cu studii în Marea Britanie şi în România, cu o vastă experienţă juridică şi care vorbesc fluent cel puţin trei limbi din cele menţionate: româna, engleza, maghiară şi franceză. Echipa noastră este formată din tineri profesionişti, cu studii în Marea Britanie şi în România şi cu vaste cunoştinţe în legislaţia Statelor Unite, acest lucru oferind cabinetelor o deschidere internaţională.

 

Casele de Avocatură şi de Proprietate Industrială Andra Muşatescu au avut în ultima perioadă o puternică dezvoltare, profesionalismul lor vorbind de la sine.

 

Andra Musatescu Law & Industrial Property Offices

13 Septembrie 121, Bl. 127, Et. 5,Ap. 21, Sector 5

Bucharest, ROMANIA

Telephone: 00 4021 411 05 76

Fax: 00 4021 781 47 93

General email: office@andramusatescu.ro 

Public Relations email: pr@andramusatescu.ro www.andramusatescu.ro

www.andramusatescu.ro 


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online