Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Compania romaneasca Syscom 18 realizeaza proiecte de 3 milioane de Euro in Irak si Bahrain


Compania romaneasca Syscom 18 realizeaza proiecte de 3 milioane de Euro in Irak si BahrainCategorie : Comunicate > Afaceri
publicat pe : 13.02.2012

Deşi încă reduse cantitativ, aplicaţiile pentru petrol şi gaze implementate în Orientul Mijlociu şi provenind de la furnizorii de echipamente industriale din România şi, în general, din Europa de Sud-Est sunt pe un trend ascendent. 

 

Un exemplu recent îl constituie compania românească de automatizări industriale şi sisteme de măsură, Syscom 18, care a primit la începutul acestui an două comenzi constând în furnizarea de skiduri fiscale pentru produse petroliere în Irak şi Bahrain. Valoarea celor două proiecte este de circa trei milioane de euro. Livrările vor fi efectuate în primăvara acestui an, iar specialiştii Syscom 18 vor asigura inclusiv punerea în funcţiune în locaţie.

 

Companiile din regiune care furnizează soluţii, servicii şi echipamente pentru procesarea petrolului şi a gazelor şi-au extins în ultimii cinci ani proiectele şi experienţa de lucru. Europa de Sud-Est este o zonă strategică pentru transportul de energie, conectând proviziile euro-asiatice cu marii consumatori din Europa de Vest. Regiunea este totodată un mare consumator de energie, acumulând 35% din totalul cererii de energie la nivelul întregii Europe. 

 

Companiile româneşti de profil urmăresc acest trend, extinzându-şi aria de competenţe. „Pregătim ingineri capabili să implementeze proiecte de amploare în afara ţării la standarde internaţionale de calitate. Pe anumite segmente concurăm cu multinaţionalele şi companiile naţionale din regiunile geografice în care realizăm sisteme de măsura şi automatizare.", afirmă Ion Andronache, preşedintele companiei româneşti Syscom18, unul dintre liderii naţionali pe piaţa de automatizări şi sisteme de măsură, companie care asigură soluţii integrate şi instalaţii complexe pentru industria de petrol şi gaze. În acest context, regiunile în care se derulează cele mai multe proiecte de petrol şi gaze, precum Orientul Mijlociu în care activitatea industrială a atins stadiul de maturitate, reprezintă un potenţial ridicat de activitate şi pentru echipele de ingineri din Europa de Sud-Est.

 

Pieţele din Golf au continuat să aibă un potenţial economic ridicat, dat fiind că resursele financiare şi energetice rămân la parametri importanţi, iar Orientul are mare nevoie de echipamente industriale pentru explorarea petrolului. Este de aşteptat ca piaţa de energie din Orientul Mijlociu să crească până la 82% între 2017 şi 2035. Studiile arată că în Arabia Saudită, de exemplu, se ard aproape 130.000 de barili de petrol pe zi.

 

Chiar dacă operatorii de petrol şi gaze din Orientul Mijlociu lucrează în mod obişnuit cu specialiştii din India şi Pakistan, inginerii din Europa sud-estică au în spate o experienţă profesională care decurge din tradiţia îndelungată, de sute de ani, în petrol şi gaze, a ţărilor de pe bătrânul continent.

 

Din punctul de vedere al Syscom 18, nu există diferenţe esenţiale între aplicaţiile dezvoltate şi implementate de către furnizorii din Europa de Sud-Est şi cei din Orientul Mijlociu sau chiar din Asia Centrală.

 

"Există, de fapt, o singură diferenţă: mărimea proiectelor livrate în regiunea noastră în comparaţie cu cele din aceste zone. În Orientul Mijlociu şi Asia sunt investiţii mult mai mari şi totodată mai numeroase în proiecte de procesare a petrolului şi a gazelor.", spune Ion Andronache.

 

www.syscom.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online