Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cosmetic Plant Cresteri continue ale cifrei de afaceri in pofida crizei si extinderea colaborarilor in retailul modern


Cosmetic Plant Cresteri continue ale cifrei de afaceri in pofida crizei si extinderea colaborarilor in retailul modernCategorie : Comunicate > Afaceri
publicat pe : 16.05.2011

Compania clujeana Cosmetic Plant raporteaza pentru primul trimestru al anului 2011 o cifra de afaceri de 1,452,014 RON, in crestere cu 13,52% fata de aceeeasi perioada a anului trecut.

 

Cresterile continua trendul ascendent din 2010, cand s-a inregistrat o cifra de afaceri de 5,116,012 RON (in crestere cu 24,10% fata de 2009).

 

Din cauza crizei economice care a afectat si Romania, multe companii au intampinat dificultati in a se mentine la nivelul din 2008 sau dinainte; de asemenea, consumatorii finali au cunoscut o diminuare a puterii de cumparare.

 

Cosmetic Plant a contracarat efectul crizei prin aducerea pe piata a produselor de o calitate inalta la preturi accesibile romanilor. Aceasta este de fapt si misiunea companiei: realizarea produselor cosmetice competitive sub aspectul calitate-pret in vederea obtinerii unui grad ridicat de satisfactie a clientilor, precum si asigurarea dezvoltarii si profitabilitatii organizatiei pe termen lung.

 

Conform doamnei Susana Laszlo, Director Executiv, in aceasta perioada, in care nu numai firmele ci si consumatorii cautau sa reduca cheltuielile, multi au incercat sa gaseasca produse similare cu cele folosite in trecut, dar mai accesibile ca pret. Astfel, Cosmetic Plant a oferit ceea ce cautau consumatorii si a inregistrat cresteri continue de la un an la altul.

 

De asemenea, dandu-ne seama ca acum este o perioada propice pentru a ne intensifica prezenta in constiinta consumatorilor, am investit in campanii de imagine in presa, ne-am sustinut mai puternic prezenta la raft si am organizat campanii promotionale.

 

Pe langa performantele de ordin financiar, Cosmetic Plant da startul unei noi colaborari, douazeci de produse din gama Cosmetic Plant (inclusiv cinci produse pentru protectie solara), fiind comercializate si prin intermediul retelei de magazine Profi (cu 88 de unitati pe intreg cuprinsul tarii).

 

Cosmetic Plant este unul dintre producatorii importanti de produse cosmetice din Romania. Fondata ca afacere familiala la Cluj-Napoca in 1991, compania a primit certificarea ISO 9001-2000 in 2004, fapt ce atesta grija pentru calitatea produselor sale.

 

Farmacist Ileana Mester, fondatoarea Cosmetic Plant, a crezut din plin in puterea pe care natura o poate conferi stiintei si a mizat pe folosirea ingredientelor naturale in toate produsele sale. Inspirata de natura, atenta la calitate si plina de tenacitate si hotarare, Cosmetic Plant va sta mereu alaturi de clientele sale si se va preocupa de ingrijirea frumusetii acestora.

 

Raluca Mohora
http://www.tonicadvertising.ro 


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online