Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Crystal Tower – prima cladire de birouri din Romania si Europa Centrala si de Est certificata BREEAM la nivel EXCELENT, premiata la CEE Green Building Awards


Crystal Tower – prima cladire de birouri din Romania si Europa Centrala si de Est certificata BREEAM la nivel EXCELENT, premiata la CEE Green Building AwardsCategorie : Comunicate > Afaceri
publicat pe : 07.12.2011

In data de 30 noiembrie 2011 a avut loc la Varsovia, Polonia, evenimentul de decernare a premiilor Asociatiei Profesionistilor Green Building din Europa Centrala si de Est.


Cladirea de birouri Crystal Tower, situata in centrul capitalei in apropierea Guvernului (bd Iancu de Hunedoara nr 48), a fost premiata de catre asociatia mai sus amintita pentru Certificarea BREEAM obtinuta la nivel EXCELENT - faza de design.

 

Building Research Establishment Environmental Assessment Method (BREEAM) este cel mai vechi si mai important instrument de evaluare a cladirilor verzi la nivel international, lansat in anul 1990, in Marea Britanie, de organizatia BRE (Building Research Establishment).

 

Peste 200 de cladiri s-au inscris in competitie la cele 10 categorii, 40 dintre acestea reusind sa se califice in faza finala si sa fie premiate. 

 

Distinctia obtinuta de Crystal Tower are o importanta foarte mare pentru piata de imobiliare din Romania, aceasta fiind prima cladire nu doar din tara noastra ci si din Europa Centrala si de Est care primeste o certificare Breeam la cel mai inalt nivel.

 

Alaturi de Crystal Tower si alte cladiri de birouri din Romania au mai fost premiate in cadrul evenimentului din capitala Poloniei, pentru certificari Breeam sau Leead obtinute in diferite faze, insa nu la nivel Excelent ci doar "foarte bun".

 

Crystal Tower, al carui dezvoltator este SC Plaza Development SRL, este o cladire verde cu o arhitectura deosebita, cu un design modern si sofisticat, fiind prima cladire din Romania care dispune de un perete cortina double-skin si de un rooftop heliport. Imobilul cu o suprafata inchiriabila de circa 14.000 de metri patrati are 14 etaje si 4 niveluri subterane, folosite pentru parcare. 

 

Datorita designului inteligent, sistemul de ventilatie VRV II (o premiera in Romania) si a unui sistem de iluminare care gestioneaza eficient lumina naturala, costurile operationale ale Crystal Tower vor fi cu pana la 30% mai scazute decat costurile de intretinere a unei cladiri obisnuite. Consumul de apa din cladire este optimizat datorita instalatiilor sanitare inteligente iar finisajele exterioare sunt constituite pentru a asigura eficienta energetica a cladirii -pentru protectia solara dar si izolarea termica-utilizand fatada dubla ce are incorporat sistemul inteligent de jaluzele controlat de senzori solari.

 

Toate aceastea vor contribui in mod substantial la protejarea mediului printr-un consum redus de energie si de resurse, facilitand astfel reducerea costurilor operative ale ocupantilor si oferind totodata angajatilor un mediu confortabil si placut.

 

Contact: 

Mihaela Draghici

Plaza Development

Tel:0731038674 


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online