Informatii comunicate

COMUNICATE

 

De ce este TeleTrade alegerea ideala pentru tranzactii


Categorie : Comunicate > Afaceri
Informatie adaugata de : Pro Digital Media
publicat pe : 20.12.2013

Cu aproape 20 de ani de experienţă, TeleTrade este unul dintre liderii mondiali  în furnizarea serviciilor de consultanţă pe piaţa financiară internaţională.  Este cea mai mare companie din Asia şi Europa, care ţinteşte să protejeze întotdeauna interesele clienţilor.


De se să alegi TeleTrade?

Grupul are cea mai mare reţea unică de afiliere din lume, fiind prezent cu peste 200 de filiale în 30 de ţări. TeleTrade Europa se conformează regulilor UE, este licenţiată şi reglementată de Cyprus Securities and Exchange Comission şi se completează cu Directiva Pieţelor de Instrumente Financiare. Acum, TeleTrade este aceesibil şi clienţilor din România prin intermediul site-ului teletrade-dj.ro . TeleTrade nu percepe comisioane adiţionale, în schimb oferă prognoze zilnice şi analize de piaţă, cursuri la sediu şi online susţinute de angajaţii grupului şi o abordare rezonabilă şi conservatoare spre tranzacţionare.


Ce bonusuri ai dacă eşti investitor?

Investitorii FOREX primesc 24% dobândă pe an în contul de tranzacţionare, dacă efectuează un anumit volum de loturi tranzacţionate pe lună. Acest bonus va fi creditat câte 2% lunar dacă sunt fonduri pe cont şi dacă s-a realizat lotul de voturi cerut.  Pentru acordarea bonusului sunt admise toate tipurile de cont. Plata bonusului este creditată pe contul propriu în ultima zi a lunii de raportare. Volumul necesar de loturi tranzacţionate este de mai mult de două loturi întregi pentru fiecare 1.000 dolari din fondurile disponibile. Bonusul poate fi retras de client doar dacă este deja creditat pe contul său de tranzacţionare. Pe lângă această promoţie, mai există şi alte programe de acordare a bonusurilor oferite de TeleTrade.


Ce înseamnă un status VIP?

În funcţie de mărimea depozitului dumneavostră, vi se poate atribui statusul de VIP GOLD (mărimea depozitului este de peste 50.000 dolari) sau de VIP PLATINUM (mărimea depozitului este de peste 500.000 dolari). Dacă aveţi mai multe conturi, se va lua în considerare suma cumulată de pe toate conturile.  Avantajele statusului VIP GOLD sunt următoarele: manager personal 5 zile pe săptămână în timpul programului de lucru, bonus de 24% pe an, rambursarea spread-ului sub formă de comision (10 dolari pentru fiecare lot tranzacţionat pe lângă cele necesare), linie telefonică specială pentru clienţii VIP, zero comision bancar la depunere, depozite în avans de până la 20% fără dobândă pentru 2 săptămâni, workshop-uri şi şi cursuri de formare profesională gratuite.  

 

Avantajele statusului VIP PLATINUM sunt: manager personal în fiecare zi, la orice oră (cu excepţia sărbătorilor publice şi bancare), bonus de 28% pe an, rambursarea spread-ului sub formă de comision (10 dolari pentru fiecare lot tranzacţionat pe lângă cele necesare) , linie telefonică specială pentru clienţii VIP şi posibilitatea de a plasa ordine prin intermediul Skype, zero comision bancar la depunere, depozite în avans de până la 20% fără dobândă pentru 2 săptămâni, workshop-uri şi cursuri de formare profesională gratuite.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Unde gasesti baloane personalizate in Bucuresti la preturi bune
book Vrei sa ai succes cu cabinetul stomatologic? Utilizeaza consumabile stomatologice, echipamente stomatologice de cea mai buna calitate
book Vizita in Muntii Apuseni
book Cabinet avocatură Sibiu
book Reduceri la bicicletele fitness marca InSPORTline
book Funerare Rainbow - Servicii profesionale de toaletare si cosmetizare a decedatilor.
book Priceperea si maiestria specialistilor din cadrul firmelor de pompe funebre
book Baloane cu heliu
book Baloane Personalizate
book Baloane colorate
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online