Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Eficienta organizatiilor creste prin implementarea solutiilor IT pentru Managementul Performantei Angajatilor


Categorie : Comunicate > Afaceri
publicat pe : 07.11.2013

Solutiile IT pentru Managementul Performantei Angajatilor sunt vitale pentru reusita companiilor de a face fata concurentei si provocarilor mediului de afaceri in permanenta schimbare. Modulul Managementul Performantei Angajatilor din cadrul Sistemului Informatic Integrat SIVECO Applications 2020 propune un mod de examinare si evaluare a personalului, imbunatateste calitatea procesului de perfectionare profesionala si gestioneaza performanta angajatilor. Componenta valorifica experienta indelungata acumulata de SIVECO Romania in furnizarea si implementarea de sisteme informatice integrate pentru beneficiari din domenii foarte diferite de activitate.

 

Prin implementarea modulului de Management al Performantei Angajatilor se obtine o evidenta stricta a tuturor proceselor de evaluare si gestionare a performantei personalului. Datele referitoare la performanta resurselor umane sunt procesate in timp real, obtinandu-se analize referitoare la: evolutia performantei in timp, structura competentelor pe niveluri de competente si pozitii ocupate in cadrul organizatiei, calitatea fortei de munca, necesitatile de instruire etc.

 

Beneficii ale solutiei IT pentru Managementul Performantei Angajatilor

- Existenta unui cadru unitar de operare a datelor la nivelul intregii organizatii

- Monitorizarea continua a performantelor angajatilor pe baza unor criterii cantitative si calitative

- Modelarea proceselor de business si fluxurilor de documente specifice evaluarii performantei

- Reducerea costurilor si eficientizarea activitatilor departamentului de Resurse Umane

- Asigurarea unui suport decizional pentru alocarea corespunzatoare a bugetului destinat activitatilor de perfectionare profesionala

- Pastrarea intregului istoric informational on-line, la dispozitia utilizatorilor autorizati.

 

"Prin utilizarea modulului de Management al Performantei Angajatilor din cadrul pachetului informatic integrat SIVECO Applications 2020, companiile si institutiile isi creeaza un puternic avantaj competitional, avand acces la functii diversificate de monitorizare si evaluare a calitatii activitatii prestate de salariati. In acest fel, factorii de decizie dispun de un puternic instrument de motivare a personalului, care este in acelasi timp obiectiv, dar si suficient de flexibil pentru a se adapta necesitatilor in perpetua schimbare din domeniul managementului resurselor umane", spune Lacramioara Barseti, Director departament SIVECO Applications.

 

Modulul de Management al Performantei Angajatilor ofera o mare flexibilitate in operarea functiilor specifice fiecarei organizatii, precum si adaptarea la schimbarile legislative din mediul economic romanesc.

 

Aplicatia are submodule care urmaresc indeaproape fluxul de lucru, printr-o interfata grafica prietenoasa, unitara la nivelul sistemului, care asista si ghideaza utilizatorii in realizarea sarcinilor acestora.

 

In cadrul aplicatiei, evaluarea personalului are la baza o paleta larga de criterii si obiective, confidentialitatea datelor din sistem fiind asigurata printr-un mecanism avansat de criptare a datelor, precum si de un mecanism de monitorizare a operatiilor din sistem la nivel de utilizator.

 

Modulul Managementul Performantei Angajatilor, dezvoltat de SIVECO Romania, are avantajul ca interactioneaza in mod nativ cu celelalte componente ale solutiei integrate de tip EAS (Enterprise Application Suite) SIVECO Applications 2020, solutie dedicata companiilor si institutiilor din toate sectoarele economice.

In acest context, utilizarea unei structuri de date unice evita duplicarea informatiilor si faciliteaza o exploatare eficienta a acestora.

 

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

 

Compania a fost infiintata in 1992 si are, la nivel international, peste 1.300 de angajati.

Actionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V si SIVECO Management Team.

 

Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Intelligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture si eCustoms, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

 

Solutiile SIVECO Romania contribuie la reducerea decalajelor digitale si imbunatatesc activitatea multor institutii publice precum Ministerul Agriculturii, Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Sanatatii, Ministerul pentru Societatea Informationala, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ministerul de Finante.

De-a lungul celor peste 21 de ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 170 de premii interne si internationale.

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro, www.facebook.com/siveco si www.linkedin.com/company/siveco-romania.

 

Cu multumiri,

 

Alina MURESAN

Web Marketing Executive

 

SIVECO Romania

Victoria Park, 73-81 Bucuresti-Ploiesti Drive, C4 Building District 1, 013685 Bucharest, Romania

phone: + 40 (21) 302 33 00

fax: + 40 (21) 302 33 91

mobile: + 40 733 331 091


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online