Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Electroalfa, 20 de ani pentru viitor


Electroalfa, 20 de ani pentru viitorCategorie : Comunicate > Afaceri
publicat pe : 12.07.2011

In luna iulie a acestui an Compania Electroalfa celebreaza 20 de ani de activitate, perioada in care a reusit sa devina un actor important al domeniului electro-energetic romanesc, unul din principalii producatori de echipamente destinate productiei si distributiei energiei electrice.

 

Credem ca acum, cand implinim 20 de ani de activitate, am ajuns la maturitatea profesionala si functionala deplina, ce ne permite sa abordam piata cu o organizare interna noua, axata pe divizii.

 

Noua structura a companiei include urmatoarele divizii: Joasa Tensiune, Medie Tensiune, Echipamente de Electroalimentare, Antrepriza, Confectii Metalice, Mentenanta si Energie Verde. Daca primele 6 entitati s-au format ca urmare fireasca a portofoliului de produse si servicii detinut pana in prezent, ultima divizie vine cu un suflu nou prin domeniul diferit pe care il tinteste.

 

Configurarea noii arhitecturi de business permite o administrare mult mai eficienta si competitiva a fiecarei linii de produs, fiind rezultatul unor ambitioase planuri strategice de dezvoltare. La baza acestui proces de reorganizare a stat preocuparea constanta pentru maximizarea zonei de contact cu piata, flexibilitate si adaptabilitate la schimbarile ce caracterizeaza contextul actual de business.

 

Aniversarea a 20 de ani de existenta este un prilej excelent pentru a le multumi tuturor celor care ne-au fost alaturi si ne-au sprijinit in demersul nostru de a construi aceasta poveste de succes. Am sarbatorit alaturi de ei, prieteni si parteneri, colegi si colaboratori, in zilele de 7 si 8 iulie a.c.

 

"Calificarile, experienta, dar mai ales entuziasmul echipei, cultul calitatii cat si preocuparea pentru cercetare-dezvoltare si inovare au contribuit decisiv la rezultatele excelente inregistrate in acesti 20 de ani."- Gheorghe Ciubotaru, Presedinte 

 

Electroalfa este un renumit furnizor de solutii de prima clasa destinate distributiei energiei electrice. Compania produce echipamente electrice de joasa si medie tensiune, echipamente de electroalimentare, confectii metalice. Oferteaza si gestioneaza lucrari de antrepriza. Ofera servicii de asistenta tehnica permanenta, mentenanta si post garantie. Presteaza servicii de zincare electrochimica si vopsire in camp electrostatic. Dezvolta proiecte ce vizeaza productia si furnizarea de energie nepoluanta din surse regenerabile.

 

Manuela Fetcu

Electroalfa
office@electroalfa.ro

www.electroalfa.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online