Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Energ Energia Regenerabila 2010


Categorie : Comunicate > Afaceri
publicat pe : 16.03.2010

 

Invitatie la deschiderea ENREG ENERGIA REGENERABILA® 2010

17.03.2010 Expo Arad International, Romania

 

Directivele UE nu sunt singurul motiv pentru care subiectul energiei regenerebile a luat amploare In Romania. O buna modalitate de a va informa in prealabil asupra eficientei energiei si energiile regenerabile cu impact redus asupra mediului va ofera targul ENREG ENERGIA REGENERABILA® 2010 in perioada 17 - 19.03.2010 desfasurat  la Expo Arad International.

 

A doua editie in Arad a targului international si conferintelor pentru energie regenerabila si eficienta energetica in constructii si renovari ENREG ENERGIA REGENERABILA® Isi deschide portile la Expo Arad International pe data de 17 martie 2010, unind interesul tarilor din "triunghiul de frontiera" (Ungaria, Serbia, Romania) pentru energii regenerabile.

 

In ciuda crizei financiare, interesul atat din partea expozantilor nationali cat si internationali s-a dovedit a fi cu 10% mai mare pentru aceste domenii de viitor. Procentul expozantilor internationali din: Austria, Germania, Bulgaria, Italia, Cehia, Ungaria, Republica Sarba, Republica Ceha, se situeaza la 50%. Interesul se afla Intr-o continua crestere, zilnic Inscriindu-se noi expozanti pentru ultimele locuri ramase libere.

 

Printre cele 60 de firme Inregistrate se afla firme internationale si nationale cum ar fi: AB Energy, Biogest Energie und Wassertechnik GmbH, CINK Hydro-Energy k.s., Global Hydro Energy GmbH, Envitec Biogas, GIS-Dienstleistungen, Renewal Energie SRL, REHAU Polymer S.R.L. si multi altii care vor prezenta inovatiile lor si informatii legate de: Incalzire, cogenerare, hidroenergie, case pasive si case prefabricate, eficienta energetica, energie solara si biogaz.

 

Pentru prima data la ENREG ENERGIA REGENERABILA®, microhidrocentralele si biogazul se vor bucura de o atentie deosebita. Expozantii din aceste domenii Isi prezinta produsele si serviciile pe Aleea Microhidrocentralelor si Strada Biogaz, o parte separata In cadrul spatiului expozitional, unde pot fi gasiti mai usor de vizitatorii de specialitate. Aleea Microhidrocentralelor va aduce la un loc expozanti din Republica Ceha, Austria, Bulgaria si Romania! Furnizori cheie din domeniul microhidrocentralelor, ca VAP Hydro, care au livrat in ultimii cinci ani mai mult de 50 de unitati de turbine, vor fi prezenti la eveniment.  

 

Grupul REECO si-a propus sustinerea dezvoltarii euro regionale si va organiza pentru prima data pe 17 martie 2010, de la 14:30, Intalnirea Euroregionala Dunare-Cris-Mures-Tisa, IBEF® International Business Exchange Forum. Intalnirea urmareste sa uneasca interesul a trei tari pentru energii regenerabile si eficienta energetica. Vor avea loc prezentari de potential energetic a tarilor cat si prezentari de piete si exemple practice. Participarea este gratuita, necesita doar Inregistrare.

 

Un alt punct de referinta sunt conferintele internationale de nivel Inalt din domeniile : Eficienta Energetica In Constructii, Biogaz, Energie Obtinuta din Lemn si Microhidrocentrale, care vor avea loc pe durata celor trei zile ale evenimentului.  

 

Forumul expozantilor va ofera posibilitatea de a asista la prezentari practice a unor produse, inovatii din domeniul energiei regenerabile si eficientei energetice.

 

Va invitam cu drag la deschiderea oficiala ENREG ENERGIA REGENERABILA® 2010

 

Miercuri, 17 Martie 2010 , orele 11.00 la Expo Arad International, Forum.                                                                                      

Accesand acest link puteti descarca o Invitatie care va permite accesul gratuit la targ : www.enreg-expo.com/fileadmin/PDF/ENREG10-Invitation-REECO.pdf

 

Va rugam sa tipariti aceasta Invitatie, sa o completati si sa o aveti asupra Dvs cand veniti la Expo Arad International.

 

Va rugam sa confirmati prezenta Dvs. prin fax sau mail!

 

Ne bucuram de a va avea alaturi la acest eveniment!

REECO RO EXPOZITII S.R.L.
Bd. Revolutiei, nr. 96, ap. 4
310025, ARAD
Romania
Tel: +40-257-230-099
Fax: +40-257-230-098
szanto@reeco.ro
www.reeco.ro

Evenimentele viitoare / Current fairs:

 

ENREG ENERGIE REGENERABILA® 2010

17. - 19.03.2010, Expo Arad International

www.enreg-expo.com

 


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book E timpul sa-ti descoperi pasiunea: trenulete electrice de mare viteza pentru locuinta ta
book Plase anti tantari
book Cum alegi o formatie de muzica usoara?
book Rochii mireasa Suceava - calitate ireprosabila
book Servicii funerare Bucuresti - alaturi de un personal specializat
book Criterii pentru alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere
book Cazare Sinaia - desprinsa din rai
book Rochii mireasa Suceava - un plus de rafinament
book Lenjerii de pat albe cu aspect diafan
book Formatii nunta - repertoriu versatil ce va aduce reusita sigura
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online